lea6493 komentáře u knih
Skvělà oddychovka. Líbilo se mi střídání pohledů hlavních postav.
chtěla jsem romantiku, dostala jsem romantiku. Hezký příběh, sympatičtí hlavní hrdinové, co víc si přát :) rozhodně doporučuji romantickým duším
ač to není můj žánr co nejčastěji čtu, tak musím říct, že to bylo super. Děj si hned od začátku užíváte, vtáhne vás to i když nejste zrovna fanda her a pustí až na úplném konci, protože pořád vás zajímá jak to celé dopadne...
Asi kdybych byla mladší, bavila by mě kniha více. Čekala jsem více města a vánoční atmosféry
Tento díl mě moc nebavil, první byl určitě lepší. Bylo to takové moc vleklé a opakovaly se obdobné rozhovory.
Naprostá bomba, přečteno za pár dní. Čtivé, svižné a zápletka co zaujme. Určitě si přečtu další knihy ze série
nevím zda to je tím, že nejsem cílová kategorie knihy, ale příběh mě nějak zvlášť neoslovil. Hlavní hrdinka mi přišla rozpolcená a že neví pořádně co chce.
moje první "nesbovka" . Harryho jsem si celkem oblíbila a těším se na další knihy s tímto detektivem. Kniha má spád, zajímavý závěr.
hodně zajímavá kniha. První jsem viděla film a hlavní hrdinka mi přišla povahově v knize úplně jiná a celkově i příběh se dost lišil (ve prospěch knihy). Kniha se čte dobře, je psána jednoduchým jazykem a za mě tam nebyla žádná nudná pasáž, pořád jsem čekala kam to zajde dál...
Krásná série. Moc mě bavilo sledovat vývoj vztahu Aubrey a Daniela. Celé tři knihy jsem jim fandila a každou stranou zoufala, že se tím rychlým čtením blížím více a více konci...
snad ještě lepší než první díl. Čela jsem jedním dechem. Psáno moc hezky, tento styl mi vyhovuje více než u takových těch typických erotických románů.
krásný romantický příběh. Už teď se těším na další díly jak se bude vztah Aubrey a Daniela dál vyvíjet :)
výborná zápletka, sympatické postavy. Toto se vážně nedalo odhadnout, že to takto se zamotá a vyústí.
moc pěkně napsáno, napínavé, čtivé. Člověk neví komu má vlastně věřit celou dobu.
lepší než první díl. Byl zde lepší příběh a zajímavější
super zápletka, do poslední chvíle se nedalo odhadnout kdo to vše má na svědomí.
Příběh je poutavý, napínavý a líbil se mi. Hlavní hrdinku jsem celkem chápala a celou dobu si myslela, že to bude jinak.
Tak toto bohužel pro mě zklamání :( Asi jsem si bohužel představovala trochu něco jiného a ani mi nesedly postavy. Druhý díl si asi odpustím.
příběh zajímavý, promyšlený, bavilo mě zde střídaní postav. Mělo to spád a líbilo se mi postupné odtajňování zásadních informací.