Lee7 komentáře u knih
Nebyla jsem si jistá do čeho jdu, ale protože Elle Kennedy s Bowen mám ráda a baví mě všechny jejich knihy. Šla jsem do toho, bez jakékoli anotace a moc jsem se bavila. Přečteno jedním dechem, vtipy nechyběly a příběh se mi líbil. Zasmála jsem se a opepřeno bylo :) těším se, na nějakou další knihu.
Boží vážně mám ráda styl jakým jsou příběhy psané, nenudíte se, dostatek vtipu, správná kapka vážnosti, dramatičnosti a i když se očekává jak vše dopadne.. byla skvělá, moc se mi líbila a po dlouhé době dávám 5 hvězdiček. Mám ráda jak se děje sérií propojují a dozvídáme se víc o ostatních.. stejně silný příběh byl pro mě Briar U, Lov.
Knihu jsem přečetla na doporučení a musím říct, po delší době opravdu zajímavý námět a hloubka pocitu a chování. Skvělá kniha, měla styl.
Tři déčka :) jojo rozhodně jsem se bavila a i přes těžký život se jedná o pěknou oddechovku. Skvělá kniha
Za mě měla větší šťávu než první díl.. byl ten ten správný typ humoru, co u spisovatelky žeru :D a děj s příběhem, krásně ukázáno na pouta rodiny.. už je mi jasné, o čem bude třetí díl.. a tak hurá na něj.
Nová série, čekala jsem jaká bude.. a stavbaři, bráchové, tajená šéfka baru.. skvělé vážně bavila jsem se. Čekala jsem víc humoru, ale byl tam ve správných dávkách, stejně jako vše ostatní.. děj hezky plynule navazoval.. pěkná oddychovka..
Všechny je zbožňuji, jsou vtipní, baví vás, nenudíte se a ještě navíc umějí zachovat drsné životy a hromadu žhavé scény ;) a navíc z některých hlášek padám na zem. Doufám, že spisovatelka vymyslí nové oddechovky do vlaku.
Kniha byla skvělá, vášnivá, podmanivá i lehce dramtická. Nejvíc mě dostávají vtipné scény a akce, co se vymyslí.. líbila se víc než předchozí díl a přirovnala bych ji k pokračující sérii Briar U, kniha Lov byla s jeho ségrou a vážně vážně se povedly obě dvě. :) I tatík Alliee se nezapřel :D
Btw doporučuji nejdříve dočíst bráchu a Off campus a následně se vrhnout na ségru Briar U.
Tohle jsem opravdu nečekala.. příběh byl humorný, hezký a bavila jsem se. Četla se sama a mohu jen doporučit. Konec si nenechte ujít :)
Toto jsem nečekala, krásný, jemný a velmi citlivý příběh. Jak nejlépe překonat bolesti a žaly, uvolnit své strachy a nebát se zakusit lásku, začít opět důvěřovat. Krásný příběh a vřela doporučuji.
Perfektní náboj, děj - mám ráda příběhy rivality, pomsty a bolavého srdce. Měla všechno - vášeň, humor, děj a sladké zakončení. Opravdu mě pohltila, četla se sama.
Scéna ve výtahu a po chatu byla nejlepší, hodně jsem se nasmála a když jsem si představila jak by to bylo na živo :) Za mě lehké, svižné čtení k vodě, konec byl trošku přitažený, ale mě se líbí, že se spisovatelky nebojí přijít s něčím takovým.
Věděla jsem to, Mad Dog mi vyhovoval nejvíc a konec pěkně navnadil na dalšího člena dobrého spolku. Těším se a hezké ukončení trojice
Pane jooo, díl od dílu lepší.. barvitější, napínavější a emočně silnější.. věkový rozdíl mi nevadí, hold Amerika shlíží jinak než Evropa a Luna byla kouzelná. Jsem zvědavá na Bane.
Jo začalo to drsně a vyšvihlo se to. Mám ráda Robin a Strike, mají mezi sebou zajímavý vztah a děj jejich práce je skvělá. Těším se na nový díl..
Nevím proč má kniha nízké hodnocení, za mě patří přesně do té kategorie srdcovek. Dojemná, vtipná a velmi silné životní příběhy.
Kniha mě překvapila a příběh byl dojemný. Díky za super čtení..
Za mě super, u obou autorek vím, že mě čeká zajímavé čtení. Vtipné se správnou dávkou humoru a laškování. A tentokrát nešlo jen o nic a zakomponováno něco čerstvého..
Její série vážně zbožňuji, mají správnou šťávu, jsou vtipné, nápadité a sexy :) Bavila jsem se u ní a do poslední chvíle byla velmi napínavá.. těším se na další.
Konec třetího dílu, Sabrina je těhotná a zde tady propojení stejných časových linií, moc hezky zpracované. A líbili se mi jako pár, vážně.. epilog mě dostal.. Doufám, že u série nejsme naposled. Moc mě baví a čte se lehce