Lee7 komentáře u knih
Kniha mě bavila, takové pěkné čtení do vlaku. Trocha dramatu a hlavně dostatek humoru :)
Skvělá, další do sbírky. Vždycky mě potěší i pravostí historie :)
Druhý díl mě byl stejně hravý, vtipný a lehký jako první díl :) opravdu se knihy čtou samy.. za jeden večer a šup na další. Jsou skvělé jako na oddech.
Spisovatelka byla náhoda a nepochybila jsem. Romantické, sem tam nechyběl ani humor. Velmi čtivý první díl série. Těším až přečtu další a jak to bude mezi ostatními bratry. :) Přečteno za jeden den. Klidné na cesty.
Sem tam určitě chybí důležuté všci, na které člověk narazí a potřeboval by je znát :)
Začátek pro mě nebyl tak vzrušující, ale ten konec byl neuvěřitelný!
Čím dál zajímavější a od prvního dílu už je to opravdu daleko.. Lepší konce knihy už ani nemohou být :)
Třetí díl byl skvělý, zaujal mě a navíc konec. To jsem vůbec nečekala! Zápletka, rozhodnutí a duchové, jsem zvědavá jak se bude děj vyvíjet dál. ;)
Konečně pořádná akce, skvělá myšlenka a napětí. Úžasná příprava pro další díl :)
Nádherná knížka, skvělých rad pro každý den. Plná velice pozitivních afirmací.
Tato kniha mi velice hezky a pěkně pomohla, jsou v ní užitečné rady k zesílení toku energie. :)
Další přečtená kniha od autorky.. Nemá takový nádech jako Bratrstvo nebo Jim Heron, ale i přesto se mi četla hezky a měla důvtip. Jen konec byl rychlý.
Nebyla špatná, ale pokud čekáte stejné nasazení jako u jiných J.W. knížek, tak se nedočkáte.
Velká oodychovka ve stylu harlequinek :)
Celá série s Lincolnem je vydařená a tady opět ,ůžeme čekat nečekaný závěr :)
Sběratel kostí je prostě jednička ve svém oboru a zatím se nejlepší, i když Tanečník se k němu pěkně blíží :)