Lee7 komentáře u knih
Popravdě knihu jsem si nechala jako bonus po dočtení všech ostatních dílů a líbilo se mi vcítění, jaký byl jejich vztah. I když rozsahem šlo spíše o povídku.
Nic velkého, řekla bych, že mohlo jít o součástí delšího epilogu na více stránek. Milá povídka k jejich vztahu.
Rozhodně zajímavý příběh a začátek prvního dějství, asi tak bych knihu nazvala. Na můj vkus je jazyk trochu víc opepřený, ale za to se kniha četla sama a hladce..
Pro mě skvělá perlička, poslední dobou, co sáhnu, mě baví. Skvělý příběh, zajímavá zápletka a hold někdy tvrdá realita. Mě se skvěle čtou ve vlaku na odreagování a uvolnění mysli po práci.
Moc jsem se bavila, styl spisovatelky mi sedí.. nenechá vás bez humoru a šibelský příběh k tomu. K dalšímu dílu se nemůžu dočkat.
Pěkné zakončení, a jemný třpyt myšlenek na konci. Moc se mi líbil Kaden, už od začátku, ale Rafe se překonal. Bude mi chybět rodinka strážců, žen a dětí, písně staré historie.
Pěkné zakončení rodinky..zvládnout časy minulosti.. budou mi chybět, hlavně jejich humor.
Moc pěkná kniha, bavila jsem se u ní.. mám ráda příběhy a hrdiny, kteří se dokáží poradit.
Ten konec, vážně.. začátek dramatické napětí.. prostředek - člověk se skvěle baví - konec šplhá se nahoru.. moc pěkný závěr v rodině sourozenců a velké drama na konec.. asi si budu muset udělat rodokmen a zjistit, kdo kolik a kam má dětí.. Jde se vstříc nové sérii Bridgertonovým ;)
Musím být upřímná, velmi jsem se bavila ostrovtipu, ale příběh mi přišel trochu uspěchaný.. čekala bych jako u více dílů, trochu děje a tajemství.. Přesto jsem se bavila a přečetla za jeden večer. Jsem zvědavá na posledního Bridgertona z rodiny..
I když díl patří mezi silnější příběh se smutkem v pozadí, byl úžasný a velmi silný. Čte se samo a nedávám spát.. A i tak nechybí správný humor hrdinů.. tady jen díky Colinovi a jeho správného směru ;)
Skvělá, když jedete sérii bratrstva již tolik let a pak čekáte na nový vjem odklonu o mladých. Jsem stále nadšená a pořad se mi líbí, co nového se dozvídáme.. jsem zvědavá jak se Syn ukáže dál.. a těším se na další..
Rozhodně druhý díl zajímavější a nabytější i dějově lepší. :)
Málo kdy čtu české prostředí a kniha nebyla špatná. Jen jsem od ní očekávala víc, na jeden večer nebo k opalovačce na terase není zlá. :)
Konečně jsem měla čas dočíst.. byla napínavá a tentokrát dost na tělo.. Konečně víme o životě Ashada. A navíc druhá linka děje.. skvělý díl
Jak o popelce, celá rodina je skvělá a těším se co nás čeká u dalšího člena rodiny..
Kniha se četla hezky, spisovatelka píše poutavě, takové klidné příjemné na večer se skleničkou v ruce.
Jediná maličkost, opravdu k zamyšlení jak snadno se svět může změnit a jak důležité je vážit si toho co máme..
Opravdu velmi povedené.. Četla se úplně sama, lehké a přesto zajímavá. Musím říct, že i film jsem viděla a charisma stejně dobré. :)
Příběh byl krásný a smutný zároveň.. trochu jsem ubrala hvězdičky, protože předchozí dily se mi líbily víc..ale tady vazba ostatních rodinná pouta a Cole byl úžasný :)