Lee7 Lee7 komentáře u knih

Jak milovat lorda Ashe Jak milovat lorda Ashe Sally MacKenzie

Třetí díl jsem vzala jedním dechem. Těšila jsem se na něj z ukázek v prvních dvou dílech. A opravdu mě bavil a závěr se mi líbil. Spisovatelku jsem si za tyto knihy oblíbila a těším se na něco dalšího :)

26.02.2017 4 z 5

Jak překvapit lorda Jacka Jak překvapit lorda Jacka Sally MacKenzie

Druhý díl mě byl stejně hravý, vtipný a lehký jako první díl :) opravdu se knihy čtou samy.. za jeden večer a šup na další. Jsou skvělé jako na oddech.

26.02.2017 4 z 5

Jak svést lorda Neda Jak svést lorda Neda Sally MacKenzie

Spisovatelka byla náhoda a nepochybila jsem. Romantické, sem tam nechyběl ani humor. Velmi čtivý první díl série. Těším až přečtu další a jak to bude mezi ostatními bratry. :) Přečteno za jeden den. Klidné na cesty.

19.02.2017 4 z 5

Ocelový polibek Ocelový polibek Jeffery Deaver

Zase jednou skvělý díl a opravdu jsem se bavila. Nečekaný konec jak se zápletka rozpletla :) Můžu jen doporučit.

19.02.2017 4 z 5

Průvodce Průvodce J. R. Ward (p)

Díky novele a za připomenutí vtipných scén super po čtení.

02.01.2017 4 z 5

Hledání podmanivé krásy Hledání podmanivé krásy Jennifer Probst

Konečně, moc jsem se těšila na tento vztah. Byl skvělý a líbil se mi zatím ze všech nejvíc. Vtipný, ale načasování a napínavost zde byla neuvěřitelná. Moc jsem si díl užila a už se nemůžu dočkat naší další hrdinky. :)

28.10.2016 5 z 5

Hledání dokonalé lásky Hledání dokonalé lásky Jennifer Probst

Četla se snadno, byla vtipná a očekávat další super díl je nasnadě :)

28.10.2016 4 z 5

Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Jussi Adler-Olsen

Moc čtivá napínavá a velmi dobře zpracovaná kniha. Skvělé jako vždycky. :)

18.10.2016 4 z 5

Korejština konverzace Korejština konverzace kolektiv autorů

Sem tam určitě chybí důležuté všci, na které člověk narazí a potřeboval by je znát :)

21.08.2016 4 z 5

Maverick Maverick Max Allan Collins

Velmi vtipná kniha, rychle se čte a konec byl skvělý :)

24.07.2016 4 z 5

London Road London Road Samantha Young

I tento díl nezklamal a možná se mi o trochu líbil víc než první. Četl se jedna báseň a navíc, je hezké, že spisovatelka rozuzlovává ostatní přátele ;)

20.07.2016 4 z 5

Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Hezké, vtipné a čtivé. Sice konec se dal očekávat, ale i tak mě knížka bavila :)

20.07.2016 4 z 5

Noci v Rodanthe Noci v Rodanthe Nicholas Sparks

N. Sparks neumí zklamat. I když mi v této knize bylo jasné, jak se děj bude vyvíjet. Ale to proto, že ho mám načteného a vím co můžu očekávat. Ale i tak moc hezký příběh a situace známé ze života.

19.07.2016 4 z 5

Prokletý milenec Prokletý milenec J. R. Ward (p)

Ach tak u téhle jsem vážně měla na krajíčku k pláči. Perfektní příběh a ukázka síly a lásky dvou bratrů a jejich neuvěřitelných osudů a naklonění hvězd. Neopomenu na nové nastínění dějových linek, kde už se moc těším na nový díl, který se chystá vyjít. :) Moc se těším! I přes všechny strasti nakonec díl přeci jen končí laskavě.

18.07.2016 5 z 5

Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Velmi dobrá zajímavá kniha. Napínavá, ráda se vrátím k dalším knihám :)

26.06.2016 4 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Začátek pro mě nebyl tak vzrušující, ale ten konec byl neuvěřitelný!

18.06.2016 4 z 5

Svádění jako lék Svádění jako lék Laura Lee Guhrke

Pěkná, čtivá a vtipná :)

20.05.2016 4 z 5

Gentlemanovy tajné touhy Gentlemanovy tajné touhy Laura Lee Guhrke

Knížka je oddychová, ale bavila jsem se z ní. Romance z historie vždycky zajímavé :)

04.05.2016 4 z 5

Krvavý slib Krvavý slib Richelle Mead

Čím dál zajímavější a od prvního dílu už je to opravdu daleko.. Lepší konce knihy už ani nemohou být :)

01.05.2016 4 z 5

Stínem políbená Stínem políbená Richelle Mead

Třetí díl byl skvělý, zaujal mě a navíc konec. To jsem vůbec nečekala! Zápletka, rozhodnutí a duchové, jsem zvědavá jak se bude děj vyvíjet dál. ;)

25.04.2016 4 z 5