Lee7 Lee7 komentáře u knih

Marťan Marťan Andy Weir

Marťan se četl rychle svižně a vtipný byl dostatečně. :) I pro neznalce všechno je moc hezky vysvětleno. Jen konec mi přišel moc rychle utnutý.

11.04.2016 4 z 5

Králové bourbonu Králové bourbonu J. R. Ward (p)

Mám přečteno a ještě teď úplně nevím, zda jsem v pohodě. Je to jak koukat se na video, které nekončí a jste pořád uprostřed děje. Nový díly ságy poukázal na další postavy hlavních hrdinů a pohled kam se děj bude točit a zaměřovat. Moc se těším na další díl. Když spisovatelce odpustím přímý americký scénář boháčů a záhad kolem miluji tě, nemiluji tě, knížka byla povedená. Stojí za to dočíst do konce a nahlédnout pod pokličku něčeho nového.

28.02.2016 4 z 5

Armageddon Armageddon Thomas Sniegoski

Perfektní závěr :)

08.10.2015 5 z 5

Hledání vytouženého dne Hledání vytouženého dne Jennifer Probst

Přečteno za jediný den. Jenifer Probst ukázala, že psaní ji opravdu a baví. Knížka byla vtipná a vůbec jste se u ní nenudily. Navíc za brouzdala do předešlé série hrdinek a ukázala jak teď žijí. Už se nemůžu dočkat další knížky, hezky nás v této navnadila na další dva párečky :o)

30.09.2015 4 z 5

Opuštění Opuštění Thomas Sniegoski

Už se těším na poslední díl, velmi napínavé.

31.08.2015 4 z 5

Svůdné zúčtování Svůdné zúčtování Wendy Higgins

Moc hezké zakončení. Na mě sice krátké, najednou se všechno tak rychle zakončilo a vyřešilo. :) Ale užila jsem si ji. Těším se na 4.díl a pohled do epilogu

13.05.2015 4 z 5

Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Nečekala jsem, že mě knížka tak pohltí a ukáže jak to funguje mezi námi. Hlavní hrdinka se mi líbí a její pocity jsou hezky vykreslené. Jsem zvědavá, co odhalí další díl na Kopanovi ;)

06.05.2015 4 z 5

Sběratel kůží Sběratel kůží Jeffery Deaver

Konečně pořádná akce, skvělá myšlenka a napětí. Úžasná příprava pro další díl :)

22.04.2015 5 z 5

Rady andělů na každý den Rady andělů na každý den Doreen Virtue

Nádherná knížka, skvělých rad pro každý den. Plná velice pozitivních afirmací.

20.12.2014 5 z 5

Sedm tajných technik Reiki Sedm tajných technik Reiki Mark Hosak

Tato kniha mi velice hezky a pěkně pomohla, jsou v ní užitečné rady k zesílení toku energie. :)

24.09.2014 5 z 5

Nezapomenutelná Nezapomenutelná J. R. Ward (p)

Další přečtená kniha od autorky.. Nemá takový nádech jako Bratrstvo nebo Jim Heron, ale i přesto se mi četla hezky a měla důvtip. Jen konec byl rychlý.

24.09.2014 3 z 5

Sázka na vášeň Sázka na vášeň J. R. Ward (p)

Nebyla špatná, ale pokud čekáte stejné nasazení jako u jiných J.W. knížek, tak se nedočkáte.
Velká oodychovka ve stylu harlequinek :)

01.09.2014 3 z 5

Modlitba za matku Modlitba za matku Sin Kjongsuk

Velmi zajímavá knížka, jak si člověk pozdě uvědomuje ztrátu milující osoby..

16.08.2014 4 z 5

Srdce ze zlata Srdce ze zlata J. R. Ward (p)

Příjemná oddychovka na cesty. Zase trošku z jiného vínka než Bratrstvo :)

05.07.2014 4 z 5

Posedlost Posedlost J. R. Ward (p)

Pro mě asi nejvíc překvapivý díl, čekala jsem o něco víc.. Ale namísto toho jsem dostala mnoho otázek a málo odpovědí :D
Pořád stojí za to ji číst a počkat si na další díl.

05.07.2014 3 z 5

Znovuzrozený milenec Znovuzrozený milenec J. R. Ward (p)

Další povedený díl, který za to stojí :)

17.06.2014 5 z 5

Vábení pouště Vábení pouště Helen A. Rosburg

Velmi dobře napsané kniha o lidech z pouště, jejich tradicí a hlavně zajimavém příběhu ženy, která se vydá do rodné země své matky, kde se vypořádává s svým osudem.

25.07.2013 5 z 5

Závist Závist J. R. Ward (p)

Tento třetí díl mě zatím zaujal a líbil nejvíce, proto hodím menší komentář :)) Konečně se objevil ten správný zvrat ve vývoji hlavních postav, které s námi jsou od prvního dílu.Zůstal správný humor, přestřelky mezi dobrem a zlem, vtipné hlášky a taky napětí.. knihu jsem přečetla jedním dechem, už se nemlžu dočkat dalšého dílu a taky celé série jak vůbec souboj dopadne.

03.07.2013 5 z 5

Hodinář Hodinář Jeffery Deaver

Velmi neočekávané zapletení a nádherná spojitost. Jen ke konci mi přišlo, že Jeffery trochu šlápnul na plyn a rychle zakončil. I tak ale doporučuji protože stojí za to.

12.05.2013 4 z 5

Dvanáctá karta Dvanáctá karta Jeffery Deaver

Celá série s Lincolnem je vydařená a tady opět ,ůžeme čekat nečekaný závěr :)

12.05.2013 4 z 5