Lee7 komentáře u knih
Marťan se četl rychle svižně a vtipný byl dostatečně. :) I pro neznalce všechno je moc hezky vysvětleno. Jen konec mi přišel moc rychle utnutý.
Mám přečteno a ještě teď úplně nevím, zda jsem v pohodě. Je to jak koukat se na video, které nekončí a jste pořád uprostřed děje. Nový díly ságy poukázal na další postavy hlavních hrdinů a pohled kam se děj bude točit a zaměřovat. Moc se těším na další díl. Když spisovatelce odpustím přímý americký scénář boháčů a záhad kolem miluji tě, nemiluji tě, knížka byla povedená. Stojí za to dočíst do konce a nahlédnout pod pokličku něčeho nového.
Přečteno za jediný den. Jenifer Probst ukázala, že psaní ji opravdu a baví. Knížka byla vtipná a vůbec jste se u ní nenudily. Navíc za brouzdala do předešlé série hrdinek a ukázala jak teď žijí. Už se nemůžu dočkat další knížky, hezky nás v této navnadila na další dva párečky :o)
Moc hezké zakončení. Na mě sice krátké, najednou se všechno tak rychle zakončilo a vyřešilo. :) Ale užila jsem si ji. Těším se na 4.díl a pohled do epilogu
Nečekala jsem, že mě knížka tak pohltí a ukáže jak to funguje mezi námi. Hlavní hrdinka se mi líbí a její pocity jsou hezky vykreslené. Jsem zvědavá, co odhalí další díl na Kopanovi ;)
Konečně pořádná akce, skvělá myšlenka a napětí. Úžasná příprava pro další díl :)
Nádherná knížka, skvělých rad pro každý den. Plná velice pozitivních afirmací.
Tato kniha mi velice hezky a pěkně pomohla, jsou v ní užitečné rady k zesílení toku energie. :)
Další přečtená kniha od autorky.. Nemá takový nádech jako Bratrstvo nebo Jim Heron, ale i přesto se mi četla hezky a měla důvtip. Jen konec byl rychlý.
Nebyla špatná, ale pokud čekáte stejné nasazení jako u jiných J.W. knížek, tak se nedočkáte.
Velká oodychovka ve stylu harlequinek :)
Velmi zajímavá knížka, jak si člověk pozdě uvědomuje ztrátu milující osoby..
Příjemná oddychovka na cesty. Zase trošku z jiného vínka než Bratrstvo :)
Pro mě asi nejvíc překvapivý díl, čekala jsem o něco víc.. Ale namísto toho jsem dostala mnoho otázek a málo odpovědí :D
Pořád stojí za to ji číst a počkat si na další díl.
Velmi dobře napsané kniha o lidech z pouště, jejich tradicí a hlavně zajimavém příběhu ženy, která se vydá do rodné země své matky, kde se vypořádává s svým osudem.
Tento třetí díl mě zatím zaujal a líbil nejvíce, proto hodím menší komentář :)) Konečně se objevil ten správný zvrat ve vývoji hlavních postav, které s námi jsou od prvního dílu.Zůstal správný humor, přestřelky mezi dobrem a zlem, vtipné hlášky a taky napětí.. knihu jsem přečetla jedním dechem, už se nemlžu dočkat dalšého dílu a taky celé série jak vůbec souboj dopadne.
Velmi neočekávané zapletení a nádherná spojitost. Jen ke konci mi přišlo, že Jeffery trochu šlápnul na plyn a rychle zakončil. I tak ale doporučuji protože stojí za to.
Celá série s Lincolnem je vydařená a tady opět ,ůžeme čekat nečekaný závěr :)