Lee7 komentáře u knih
Za mě super, u obou autorek vím, že mě čeká zajímavé čtení. Vtipné se správnou dávkou humoru a laškování. A tentokrát nešlo jen o nic a zakomponováno něco čerstvého..
Skvělá, když jedete sérii bratrstva již tolik let a pak čekáte na nový vjem odklonu o mladých. Jsem stále nadšená a pořad se mi líbí, co nového se dozvídáme.. jsem zvědavá jak se Syn ukáže dál.. a těším se na další..
Pěkná knížka i když dosti smutná.. příběh byl na mě dlouhý
Moc hezké zakončení. Líbilo se mi, že nám trochu ukázala jak se daří ostatním a dala do Vínku možnosti pokračování.. děj byl pozvolný a udržel si svoje kouzlo. Líbila se mi
Četla se jedna báseň a udržovala mě v napětí, co bude dál.. kdy se dozvíme... líbila se mi.
Na třetí díl jsem se moc těšila a vážně nezklamal. Byl perfektní a líbilo se mi celkové zakončení. Od knih se nemůžu odtrhnout a mají skvělou dávku humoru.
Za mě měla větší šťávu než první díl.. byl ten ten správný typ humoru, co u spisovatelky žeru :D a děj s příběhem, krásně ukázáno na pouta rodiny.. už je mi jasné, o čem bude třetí díl.. a tak hurá na něj.
Vůbec nebyla špatná a četla se dobře.. sice jsem tušila, co se bude dít.. ale ten konec.. no představovala jsem si ho jinak a rozhodně ne tak utnutý. Jinak pěkná :)
Moc pěkný díl.. a jsem zvědavá jestli poslední už bude rozhodující s hodinářství.
Rozhodně druhý díl zajímavější a nabytější i dějově lepší. :)
Málo kdy čtu české prostředí a kniha nebyla špatná. Jen jsem od ní očekávala víc, na jeden večer nebo k opalovačce na terase není zlá. :)
Knížka byla svěží, rozhodně zajímavý příběh. O úctě, sebepoznání a emocích. Kdo má rád S. Young, příběh ho nezklame.
Četla se dobře, vtipná byla akorát a hlášky no ne.. :) mám ráda příběhy šéf a zaměstnanec.. šťáva ji nechyběla
Konečně jsem měla čas dočíst.. byla napínavá a tentokrát dost na tělo.. Konečně víme o životě Ashada. A navíc druhá linka děje.. skvělý díl
Nová série, čekala jsem jaká bude.. a stavbaři, bráchové, tajená šéfka baru.. skvělé vážně bavila jsem se. Čekala jsem víc humoru, ale byl tam ve správných dávkách, stejně jako vše ostatní.. děj hezky plynule navazoval.. pěkná oddychovka..
Její série vážně zbožňuji, mají správnou šťávu, jsou vtipné, nápadité a sexy :) Bavila jsem se u ní a do poslední chvíle byla velmi napínavá.. těším se na další.
Prečteno jedním dechem.. bavila jsem se, akce, humoru a taky toho napětí bylo ve správném měřítku.
Doporučuji nejdříve přečíst tuhle sérii a pak se vrhnout na Wags. Jinak budete znát trošku děj v budoucnosti. Ale mě to nevadilo :)
Těším se na další knihy mých oblíbenců..