lenia1 lenia1 komentáře u knih

Řekni ano Řekni ano Danny Wallace

Pro me snad ojedinely pripad, kdy je film mnohonasobne lepsi nez knizka..teda predpokladam, mozna ze po ctvrtine dej konecne chytne..ale ja tak daleko nedosla..uz jsem se nedokazala premahat ve cteni..skoda, z tohohle tema by sla udelat bajecna kniha

27.09.2015 1 z 5

Všechno nebo nic Všechno nebo nic Eva Urbaníková

Moc krasne napsane..normalne nemam rada kdyz hlavni hrdinka je upla na jednoho muzi a cela kniha se toci jen okolo jeji teskneni co radostneni po nem..ale tohle je tak krasne napsane, ze se v tom i mnozi najdou..klobouk dolu, tesim se na pokracovani

08.06.2015 5 z 5

Sex a jiné city Sex a jiné city Eva Urbaníková

Nebylo to spatne..je to prijemne psane a ctive...ale pochybuji, ze bych se k ni jeste vratila..doctene odkladam a zapominam

04.06.2015 4 z 5

S hlavou v oblacích (pejru) S hlavou v oblacích (pejru) Kateřina Petrusová

Roztomila a nenarocna romantika

04.06.2015 4 z 5

Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Pripomina mi to romany ktere jsem cetla ve 14ti od lanczove apod..nijak narocny pribeh, ale rohodne dobre ctiva oddychovka..bavi me styl psani autorky..rt

26.05.2015 4 z 5

Milostná píseň pro kočku Milostná píseň pro kočku Nikola Tachecí

Lehce depresivni cteni bez radneho happyendu. Ale za me plny pocet hvezd..uzasna knizka, kterou sem necetla naposledy..vic takovych prosim

25.05.2015 5 z 5

Čachtická paní Čachtická paní Jožo Nižnánsky

Uzasna knizka, ktera me i primela si jet osobne prohlidnout Cachtice a okoli..uzasny a napinavy pribeh a jedina kniha, u ktere kdyz se zactu nedam z ruky dokud nejsem u konce..

25.05.2015