Leniiis Leniiis komentáře u knih

Před bouří Před bouří Diane Chamberlain

První kniha od této autorky, ale super. Nenudila jsem se, bylo napínavý a konec napsanej tak, že jsem měla slzy v očích :)

26.10.2015 5 z 5

Láska jako z filmu Láska jako z filmu Victoria Van Tiem

Neurazí, nenadchne.

12.10.2015 3 z 5

Sametová kůže Sametová kůže Markéta Harasimová

Knížka mě od první stránky pohltila a nemohla jsem se od ní za žádnou cenu odtrhnout. Pořád se něco dělo, byla jsem napnutá jak kšandy. A vrah Kamila mě překvapil, to jsem nečekala.

05.10.2015 5 z 5

Zapomenutá Zapomenutá Catherine McKenzie

Knížka vubec nebyla o Africe, to už tu je psáno několikrát. Čekala jsem, že tam vyplyne na povrch proč tam matka hlavní hrdinku poslala, což je tam i několikrát zminováno, že to chce vědět i hlavní hrdinka, ale nedozvěděli jsme se to. Knížka byla odhozena na uroven obyčejné pruměrné knížky, která se sice dobře četla, ale v životě si na ni už nevzpomenete nebo ji nevezmete do ruky.

01.10.2015 3 z 5

Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou Millenia Black

Dost mě překvapil konec, ale jinak zajímavá knížka u jejíhož čtení jsem se opravdu nenudila.

27.09.2015 4 z 5

Pokud zůstaneš Pokud zůstaneš Courtney Cole

Byl tam kus romantiky, krimi, napětí..mě se knížka líbila :) jo možná v některých chvilkách až moc sladký, ale protože takový knížky nečtu každej den, tak se mi to líbilo :)

19.08.2015 5 z 5

Ve stínu sestry Ve stínu sestry Jane Fallon

Trvalo mi než jsem se začetla, ale pak už fajn čtení..ale co sakra ten konec?? Čekala jsem, že se to nějak rozsekne.

16.08.2015 4 z 5

Modrý dům Modrý dům Táňa Keleová-Vasilková

Jako vždycky krásná knížka!! :-) Některý věci až moc přeslazený a nereálný, ale proč ne? Je to knížka a knížka někdy taková být prostě musí.

29.07.2015 5 z 5

Zachránila mě slza Zachránila mě slza Angele Lieby

Kniha by možná byla hezká a čtivá, kdyby byla napsaná jiným stylem. Mě bohužel tento autorčin styl moc nesedl, takže pro mě to nebylo až takový haló jak jsem čekala.

27.07.2015 2 z 5

Zůstaň se mnou, brácho Zůstaň se mnou, brácho Alena Arbterová

I když je knížka o nepříliš příjemných věcech, tak je ze života, ať chceme nebo ne a je strašně silná. Společně s autorkou knížky jsem si přála Jeníkovi pomoct, držela jsem mu palce a pořád marně doufala, že to dopadne dobře. Bohužel. Nejednou jsem při čtení zamačkávala slzu a nejednou jsem tu slzu stírala. Po přečtení nebo už při čtení této knížky si člověk zase uvědomí jak křehkej život je a že stojí za to žít a né jen přežívat.

16.07.2015 5 z 5

Zapomeň na minulost Zapomeň na minulost Katarína Gillerová

Krásná knížka u které jsem neměla šanci se nudit. Pořád samá zápletka a napětí.

09.07.2015 5 z 5

Hra na lež Hra na lež Tess Stimson

Hezká knížka, hezkej příběh..až na ten konec. To jsem se zase jednou začetla a nevěděla, kdy přestat.

03.07.2015 5 z 5

Kouzlo všednosti Kouzlo všednosti Táňa Keleová-Vasilková

Přečtená za jeden den. Pěkná.

16.06.2015 5 z 5

Pomněnkové matky Pomněnkové matky Lenka Chalupová

Čtení to bylo pěkný, ale možná kdyby tam bylo míň příběhů a ty byly víc dopodrobna popsaný a rozvinutý, bylo by to lepší. Takhle se akorát skákalo z jedné rodiny na druhou a než se člověk začetl do příběhu jedné, tak už se řešilo zase něco jinýho. A konec teda..překvapení, vůbec jsem nečekala, že to tak dopadne a přišlo mi to teda dost nereálný, ale to je jen čistě můj pocit.

15.06.2015 3 z 5

Otevřené manželství Otevřené manželství Tess Stimson

Toho sexu tam byl fakt moc a ač já ty "sexuální" knížky moc nemusím, tak tahle se mi četla dobře. Byla jsem překvapená jak to dopadlo s Robem.

15.06.2015 4 z 5

Dva životy Dva životy Táňa Keleová-Vasilková

Moje oblíbená spisovatelka mě tentokrát nepotěšila. Třičtvrtě knížky skoro o ničem, žádná pořádná záplatka, pak se začalo něco dít, ale i tak mě tato knížka nijak extra nenadchla.

07.06.2015 3 z 5

Velké holky nepláčou Velké holky nepláčou Ivana Ivančáková

Za mě docela pěkný čtení, ale moc stručný. Konec nechápu, asi taková trochu pohádka se štastným koncem.

02.06.2015 3 z 5

Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

No mě tento příběh nijak závratně nezasáhl. Pruměr. Prostě knížku "Než jsem Tě poznala" asi nic jen tak nepřekoná.

30.05.2015 3 z 5

Děkuji, sestřičko... Děkuji, sestřičko... Hana Marie Körnerová (p)

Třetí díl nebude? :-) Víc asi netřeba komentovat! :-)

24.05.2015 5 z 5

Zbožňuju Londýn Zbožňuju Londýn Lindsey Kelk

Mě to přišlo jako nějaká ujetá americká komedie. Nic víc, nic míň. Chvilkama jsem se i zasmála, ale žádná světoborná knížka to pro mě není.

23.05.2015 3 z 5