leník511 komentáře u knih
Tenhle díl byl narozdíl od minulého takový dospělejší, protože hlavním hrdinům bylo už okolo 30, ale i když se to některým líbilo kvůli tomu víc, tak mně se to líbilo nějak tak nastejno a dávám zase 5*.
Sice to nebylo tak moc dobré jako první díl a místy se to trošku táhlo, ale stejně si to pořád zaslouží 5*.
Úžasné !!!! Zamilovala jsem si tuhle autorku a její styl psaní. I když knížka není za mě tak dobrá jako Kulti, tak se mi moc líbila a dávám 5*.
Průměrná knížka, která mě nijak extrémně nenadchla a vůbec mě nebavily kapitoly s pohledu Selininy dcery. A i když jsem uhodla, jak to skončí, tak konec mě dostal.
(3,5 hvězdičky)
Moc nechápu, co na tom všichni mají, protože první třetina byla celkem nudná a strašně dlouho trvalo, než se hlavní hrdinové seznámili. Druhá třetina byla z celé knížky nejlepší a romantická linka byla skvělá. Třetí třetina už zase nic moc... Tentokrát to nebylo ani tak nudné, jako spíš příšerně natahované. Za mě takový lehčí nadprůměr.
(3,5 hvězdičky)
Začátek, který byl z pohledu holek, byl celkem nudný... Pak část prvního dílu, ale z pohledu Hardina, byla místy už trochu ohraná, ale jinak bylo hezké se zase vrátit k jejich úplným začátkům. Kapitoly z pohledu kluků mě fakt bavily, hlavně ty z pohledu Vance a poslední Hessa kapitoly byly fakt super.
Celkově bych řekla, že to nebylo úplně špatné, ale zároveň si myslím, že to autorka vůbec nemusela vydávat...
(2,5 hvězdičky)
Průměrná knížka, která mě nijak nenadchla a od autorek jsem čekala víc.
O trošku lepší jak první díl se Summer, ale za mě to pořád nemá na Návrh.
(4,5 hvězdičky)
Naprosto úžasná knížka, která má naprosto skvělý a propracovaný svět. Bohužel půl hvězdičky srážím za pomalejší rozjezd a za to, že mi cca od poloviny knihy bylo jasné, kdo bude Zero.
(3,5 hvězdičky)
Průměrná romantická oddechovka. Nečekejte v ní nic moc originálního, ale jako pohodové čtení je to super.
Wow !!! Co to bylo ?!
Sice u mě pořád vedou její romantické knihy, ale tohle bylo fakt něco !!!
A ten konec ?!
Za mě to bylo trošku horší jak minulé díly, ale i tak mě to strašně bavilo. Jenom mi přišlo, že jsem se s hlavními hrdiny nezžila tolik, jak s ostatními. Jo a Sabrinu jsem občas chtěla vzít pánvičkou...
Tuhle sérii jsem si zase oblíbila ještě o něco víc a tenhle díl byl fakt super.