Stromy

Zvláštní román plný napětí se stopou sci-fi. Nepředvídatelný průběh mockrát se kroutící jinam.
Přečteno za 3 dny.

Skvěle napsáno. Domácí násilí, bití, zneužívání.....ale i schopnost všemu tomu se postavit. Útlá kniha, ale pohltí.

Takový vlastně miloučký thrilleřík, lépe to nevyjádřím. Spíše psychologický román s příznaky thrilleru. I když se velké napětí nekoná, mile se to četlo.
Přátelství, blízcí, děti, zneužívání, nezákonné jednání, ale i pomoc a podpora.....to jsou věci, které určitě najdete.

Je to sice neobvyklé..., psát hodnocení před přečtením, ale já jen chci uvést, že jsem si ji vybrala a to tak, že si spíše vybrala ona mne a já se na ni dost těším...Díky za Vaše hodnocení, která mne k tomu přitahují o to víc. Jsem zvědavá, co se za tímhle působením knihy na dálku skrývá.....

Kniha mne velmi zaujala a pohltila. Jsem ráda, že jsem si ji na základě vašich komentářů tady vybrala.
Děkuji.

Moc mne to mrzí. Já to nedokázala dočíst a je to určitě ve mně, já se za to omlouvám, ale nedala jsem....
I tak věřím, že si kniha nachází spousty spokojených čtenářů.

Skoro se za to omlouvám, ale já jsem tuto knížečku prostě nedočetla.
Důkaz toho, že knihy jsou vždy hodně osobní záležitost a to je vlastně dobře.

Skoro se za to omlouvám, ale já jsem tuto knížečku prostě nedočetla.
Důkaz toho, že knihy jsou vždy hodně osobní záležitost a to je vlastně dobře.
Promiňte....

To snad abych se za to styděla, tak se omlouvám, ale já nedočetla a nesedělo mi to. Je to další důkaz toho, že kniha je vždy hlavně osobní záležitost a to je dobře.

Skoro se za to omlouvám, ale já jsem tuto knížečku prostě nedočetla.
Důkaz toho, že knihy jsou vždy hodně osobní záležitost.
Promiňte....

Kniha na mne již čekala v místní knihovně a tak jsem neodolala. A nelituji. Hluboký zážitek.
Děkuji.

Ano, žádný wow efekt se nekonal. Kdysi jsem tuto knihu již měla a četla z knihovny. Tenkrát jsem ještě nezapisovala hodnocení. Omylem jsem ji začala číst znovu a chtěla ji dočíst tedy, když už...
Téma perfektní, ale napsané nějak tak...., jakoby celou knihou jde průměrná chladnost. Třeba jsem už nějak zhýčkaná nebo co D-).....

Ano, přesně, jízda...
Nevím, jak lépe to vyjádřit. Od Paris jsem četla vše a jsem za to moc ráda, že existuje, protože je to moc fajn si její knihy přečíst.
Tento román jsem si zamilovala....byl to příjemný zážitek plný zvratů a napětí.
Děkuji.

Tak tohle jsem ani náhodou nečekala. Je to navzdory jednoduchosti údajně popsané v pár hodnoceních, úžasně propletená a neuvěřitelými osudy opředená kniha.
Mám radost, že jsem si ji přečetla. Byl to úžasný zážitek. Je ale snad třeba překonat začátek.
Děkuji.

Téma sice zčásti již zpracovávané i jinde, ale od 100. stránky mne to nějak chytlo za dech a honilo až do konce. Rozpačitost na začátku vystřídal slušný zážitek z celého příběhu.
Děkuji a mohu doporučit.

Mám vyražený dech....opravdu...nemohu mluvit..
Několikrát si mne tato kniha otočila o 180° a obalila v něčem a znovu a znovu.
Perfektní zážitek.
Děkuji...Děkuji...
Přečteno téměř na 1 zátah. Tohle se mi tedy fakt nastává každý den.
Neskutečně mi tato kniha sedla. A já se na začátku bála, že naopak.
Děkuji panu autorovi Carrisi i jednomu muži odsud, Sammy.boy, který mi ji doporučil.
Vřele doporučuji pro výjimečný zážitek.

Krví se podepisuji pod komentář Sammy.boy
Vzhledem k tomu, že "Za zavřenými dveřmi" je vyloženě můj kniho-obor, je tato kniha svátek mého přijímání coby knihomola.
Četla jsem už před časem, ale stále si to pamatuji a teď cítím, jen se o publikaci zmiňuji, že se k ní chci vrátit a přečíst si znovu, což se mi zase tak často nestává.

Jedním slovem nádhera...
Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy v životě četla, a že jich bylo.
Má úplně všechno, všechno, co vůbec lze knihou předat. Neodložitelný příběh, nadherné postavy, úžasné povahy, napětí a strach, lásku, nenávist, touhu, tlak i uvolnění a ještě něco nevídaného - kresby, obrázky.
Výjimečná kniha a výjimečný zážitek.
Když tuto knihu čtete, nevíte o světě kolem vás a je to bomba.
Moc děkuji panu Rekulakovi a ještě jednomu pánovi z Databáze knih, který mi tuto knihu doporučil - Sammy.boy. Jsem vděčná.

Protože jsem z Otočení klíčem od Ruth Ware byla nadšená, pustila jsem se se i do této knihy. Je z jiného soudku, to je jasné a zároveň báječné a já jsem opět nadšená. Vyjadřovací styl autorky je opět úžasný a odvádí vždy velký kus práce kolem příslušného románu a evidentně je to tak i zde. Oxfordu se zhostila odvážně a poctivě a já děkuji za vše a všem s klidem doporučuji.