lenka.v komentáře u knih
To bylo hororové čtení , ještě teď mi jde husí kůže po zádech . Moc dobré !!
Kniha o bolesti, plná bolesti, snad až moc temná kde čtenář v celku brzy začíná ztrácet pojem o realitě.
Tato kniha je moje prvotina co se týká tohoto žánru a naprosto mě pohltila, přečetla jsem ji na jeden zátah..Rozhodně stojí za to si ji přečíst !! Doporučuji !!
Jsem na rozpacích.... od začátku bylo jasné k čemu dojde mezi dvěma hlavními hrdiny a nikam dál se děj neubíral.
Hezky se četla ale nezanechala ve mně skoro žádný dojem.
Moc dobrá kniha, určitě si ji přečtěte máte li rádi filozofii a přemýšlíte li nad svým životním údělem a posláním .....
Četla jsem asi před měsícem a velké potěšení je na mé straně pane,, Jo Nesbø,, . Je to má první kniha od tohoto autora a moc se mi líbila . Přečtu si i další !
Zbytečně moc velký rozruch kvůli málu. Knihu jsem si vypůjčila a přečetla za pět dnů. Do půlky jsem byla v očekávání co bude dál ...... ale ono to bylo pořád to samý... pořád se červenala a chvěla jen když viděla svého šedého rytíře . A to vyvrcholení při prvním milování mě dostalo :-)). Dávám za Tři !!
Velmi povedené !!
Jen konec se mi zdál být takový nedotažený jakoby to ani nepatřilo ke té samé knize .
Tak to bylo velmi dobré počtení , jsem nadšená z této knihy hodně mě to bavilo !!
no... bylo to míň čtivé než předchozí titul ( Nechtění).
Bylo v knize na můj vkus hodně postav a zbytečně až moc zamotaná a přemotaná zápletka.
Dávám za tři .
Jak mohla tato žena najít sílu žít dál a vrátit se zpět do společnosti a opět uvěřit lidem a hlavně mužům .... Přečetla jsem jedním dechem .
Jodi je prostě skvělá ,opět se jí povedlo napsat tak napínavou a nezapomenutelnou knihu,bylo to čtení jedne báseň :-)
Doporučuji přečíst !
Četla jsem už kdysi dávno a musím uznat že příběhy z této knihy mám v sobě uložené jako srdíčko bez kterého nelze žít...