Lenka339

Milé a úsměvné čtení. Jen škoda, že je tak krátké. Už se těším na další knihy. Při čtení jsem "slyšela" a před sebou "viděla" Václava Koptu. To se mi stávalo u knížek pana Nepila. Také musím ocenit moc pěknou češtinu.
Pan Kopta byl ve filmu Sněženky a machři naším dívčím idolem. Moje třída na gymnáziu byla v době premiéry tohoto filmu skoro ve stejném věku, měli jsme stejně mladou třídní i některé podobné zážitky.

Kniha dětství mého muže. Já jsem se s ní v dětství nepotkala, ale ráda jsem si ji přečetla.
Trochu mi vadilo zjednodušení chudí = dobří, bohatí = špatní.
Kniha je čtivě napsaná. Ilustrace Ondřeje Sekory jsou parádní. Pohádka spíše pro starší děti.

Krásné čtení, moc mě potěšilo. Autorka velmi pěkně zpracovala co nejvíce pravdivých událostí z nelehkého života rodiny Brontëových.
Díky této knize jsem si rozšířila obzory a více pochopila pozadí děl sester Brontëových.
Mám jejich knihy velmi ráda a dostala jsem chuť si je znovu přečíst.

Další čtivá kniha mojí oblíbené autorky.
Autorka potvrzuje, že není podstatný věk, ale přístup k životu. Je třeba vždy hledat to dobré a nikdy se nevzdávat.

Další pěkná kniha od mé oblíbené autorky. Osudy hrdinek nejsou zrovna lehké, ale je to "život".
Nej kniha této autorky je pro mne Heřmánkové údolí.

Skvělá kniha. Napínavé čtení od kterého jsem se nemohla odtrhnout. Po dlouhé době jsem četla téměř až do rána. Těším se na další díly s vyšetřovatelkou Erikou.

Kniha mě moc mile překvapila. Krásně napsané a pěkne ilustrované kresbami i fotografiemi. Moc pěkně jsem si zavzpomínala na své prarodiče, rodiče i dětství svých dcer. Myslím, že každý by si měl stvořit takovou vzpomínkovou knihu.

Nevěděla jsem co od knihy podle názvu očekávat, ale mile mě překvapila. Je opravdu ze života. Přečetla jsem ji vemi rychle.

Vtipné čtení, celkem jsem se pobavila. Trefný popis zámeckého prostředí a doby, ve které se děj odehrává (pár let po revoluci) okořeněné trochou tajemna. Občas smutné (nemoc dítěte, zastřelení psa).

Opět rychle přečtená kniha, občas jsem se smála i nahlas. Místy trochu překombinované.

Útlá knížka příběhů ze života venkovského veterináře, která se rychle čte.

Krásný romatický příběh, takové oddechové čtení. Kniha má také moc pěkný přebal.

Kniha opět nezklamala. Drsný příběh Alice se prolíná s romatikou ze současnosti. Všeho je tak akorát. Na konci jsem se opět nemohla od příběhu odtrhnout.
Jen mě mrzí poměrně hodně tiskových chyb.

Příjemné a pohodové čtení pro všechny milovníky hor. Hodně ilustračních fotografií. Hned bych se tam jela podívat :-)

Kniha se dobře čte. Není to detailní popis PCT, ten je v jiných knihách, ale je to osobní zpověď autorky. Obdivuji ji za to, s čím se dokázala poprat a co vše překonala. Jsou mezi námi podobní "bojovníci" s osudem o kterých se příliš neví.

Příjemné počtení. Mile a s nadhledem popsané postřehy ze života v Itálii.

Pohodové čtení pro vyčištění hlavy, čte se rychle.

Úžasná kniha s oblíbeným Krtkem i pro velmi malé děti. Vnučka (16 měsíců) v ní hledá různé obrázky a musíme knihu neustále "číst". Kniha je poměrně silná a při častém používání se trochu rozlepuje u hřbetu. To je ale opravdu jediná vada.

Kniha se dobře čte a je doplněná vtipnými ilustracemi. Koncept “líná máma” je mi hodně blízký, teď jsem i "líná babička". Tato kniha je ještě lepší než ta první. Určitě ji doporučuji k přečtení všem rodičům malých dětí.

Milá a pohodová kniha. V době plné stresu a shonu je dobré se občas "zastavit" .