LenkaDlouha komentáře u knih
I když se o takové věci příliš nezajímám, tak mě tato publikace natolik uchvátila, že jsem si ji hned pořídila. Je velice krásně po grafické stránce zpracovaná. Je velmi přehledná a najdete uvnitř i mnoho nového. Kniha obsahuje i různé návody.
Na tenhle styl humoru musíte být naladěni na správnou vlnu, jinak vám to bude připadat trapné a nic vám to neřekne. Pokud máte rádi černý humor a další podobné, tak je to velmi vtipná kniha. Skoro u všech příběhů jsem se smála a u některých mi ukápla slza. škoda, že poukazuje na lidskou blbost, chamtivost a nezájem jak mezi živými tak i mrtvými.
Ani tentokrat jsem se nezklamala. Miluju jeji knihy. Trochu vic me opravdu bavila. Urcite si ji v nejblizsi dobe prectu znovu.
no čekala jsem od toho mnohem víc než jen deník s rozepsaným plánkem výdajů na celý rok
ani to nemusíte číst :-D stačí anotace, úvod a výsledek vám napíšou na předposlední stranu příběhu
To je tak krásně miloučké a pořád realistické Ty kresby jsou naprosto úchvatné. Jako komix moc moc moc se mi to líbilo. Konečně bylo fajn to nejen číst, ale i vidět a nemuset si všechno představovat. Jednotlivé postavy jsou i přesto propracované, že se můžeme do jejich emocí krásně vžít. Už se těším až vyjde další díl v knižní podobě. Je fajn najít něco originálního v době rozmachu gay knih.
až na pár sprostých vět, které mou zvědavost navnadily, když jsem nahlédla, mě to absolutně nezaujalo. vyprávění je o ničem.
Cena je trochu moc natazena, ale obsahove je to skvela kniha, ktera nesmi chybet ve sbirce potterheadu
Greg nám dospívá! Po těch dovu slabších dílech tu máme konečně něco lepšího. Tohle se mu povedlo.
tohle bylo o něco slabší. Můžu říct jedno. Menyho začínám nenávidět.
Když dítě nechce na záchod, ale dělá stále do plínky, tak asi bych použila tuto knihu jako vysvětlení a návod. Jinak nevím jestli bych svému dítěti dávala tuhle knihu, aby se učil o hovínkách.
Výborná kniha. Naprosto otevřeně říká úplně všechno, co potřebují mladí lidé a možná i někteří dospělí.
Šílená prča. Tohle musí vidět každej! Boží vtípky černého humoru, xenofobie a daších.
Tak tenhle díl byl lepší, jak ten první. Ta jeho máma je fakt idiot :-D Nemá to jednoduchý a všechno se stále obrací proti němu. Párkrát se mi stalo, že jsem se zasmála nahlas do úplného ticha.
Prostě srdcovka. Jinak to nazvat ani nejde.
Výborná pro rodiče, kteří mají představivost a nebojí se vymýšlet různé příběhy pro děti. A že jich kniha nabízí.
Tuhle knihu bych nikdy číst dětem nedávala. Vyvolala ve mě jenom odpor. Nápad, že budou kluci čarovat hezký, ale ty jména a xenofobní předsudky? Ne děkuji. Spálit a rozprášit na louce.
Odpusťte mi to, ale je to blbost. Obsah knihy absolutně neodpovídá tomu, co se nabízí obálka nebo anotace. Čekala jsem nějaké psychologické zaměření proč si vybíráme domácí zvíře, proč, podle čeho a jaký to má vliv na naše životy atd, ale je to ve skutečnosti spíš jen jakýsi přehled nemocní u domácích mazlíčků...Takový z toho mám dojem.