LenkaLuna

Skvěla kniha do sbírky fanoušků tohoto seriálu (mezi ně také patřím :D ), která ukazuje zákulisí natáčení a dozvíme si i další zajímavosti, týkající se děje a epizod seriálu, doplněny o zajímavé rozhovory s herci. Za mě plný počet hvězdiček ***** . :)

První knížka, kterou jsem od této autorky četla a naprosto mě uchvátila, všem doporučuji i další knihy ze série :)

Od této autorky se mi více líbily série Bez Dechu a Temné Touhy.
Tahle série V žáru nebezpečí mě zklamala, nápad dobrý co se týče nadpřirozených schopností, první díl (Opatruj mě) ještě ušel, druhý díl (Ochraňuj mě) byl na můj vkus příliš zdlouhavý, a hlavně to časté krvácení, to by nepřežil ani ,,nadpřirozeňák". A třetí díl tak to jsem opravdu už trpěla nudou, ale jelikož jsem poctivec, který nemá rád nedočtené série, tak jsem to dolouskala. Ale už nikdy více.

Tuto knihu doporučuju všem fanouškům Rihanny.
Jediná škoda je, že originál vyšel v roce 2011, takže kniha končí vydáním alba Loud.
Ale i tak se mi kniha moc líbila a dozvěděla jsem si o Rihanně spoustu zajímavostí. Takže za mě plný počet :)

Už po deseti stránkách jsem toho autora měla plné zuby. Hold francouz jak má být. My jsme ti nejlepší a všichni ostatní jsou negramotní suchaři. Knížku jsem přečetla letmo ale už nikdy více.

Mě se tato knížka líbí se všech nejvíc právě protože se děj rozloží mezi 4 hlavní postavy (každá postava je charakteristicky úplně jiná) takže je příběh zajímavě rozdělen. To že je to ve skutečnosti nemyslitelná ,,kravina" tak s tím i souhlasím, ale i takový typ knížek existuje (je jich většina :D , ale to přece od knížek očekáváme pokud čteme knihy od takovýchto autorů). Je taky možné že se mi kniha líbí nejvíc protože se odehrává v Londýně a já prostě Londýn miluju, a častokrát sáhnu pro knížku právě z tohoto důvodu (něco podobného mám i u Paříže) takže to je další plus. A nesouhlasím s uživatele katynais že jsou tyto příběhy od L. Bagshawe o bohatých ženách, právě naopak většina knížek začíná tím že jsou hlavní hrdinky z chudé rodiny ale jako ,,zázrakem" se stanou úspěšnými a bohatými - to možná uživatelce na těchto knížkách vadí. Ale za mě má tato knížka plný počet hvězdiček.

První knížka Dámská jízda se mi líbila mnohem víc, v této knize mi hrozně lezla na nervy Jo, (napsala bych i něco peprnějšího ale nechci tu být sprostá ;) ) ale jinak kniha na mě udělala dojem, co člověk to jiný příběh.

Pěkná knížka do sbírky Gaga fanoušku, jednu hvězdičku jsem strhla dolů jenom z jednoho jediného důvodu, kniha končí začátkem roku 2010. Ale jinak super kniha :)

Pěkné (ale i očekávané) zakončení této série. Ani mi nepřijde že je tak krátká, prostě zakončení happy end. Celou sérii mám moc ráda a jsem zvědavá s čím novým přijde Alice Claytonová. :D :)

Dobře napsaná kniha, kterou pochopí i laik. Jsou v ní pěkné a detailní fotky nejen planet, ale i ostatních těles z vesmíru. :)

uklidňujíci omalovánky, moc pěkně motivy, určitě si od této ilustrátorky pořídím i jiná vydání :)