LenkaVes

Bylo to trochu překombinované, ale četlo se to dobře. Vůbec jsem nevěděla co čekat na konci a opravdu byl konec překvapivý. Ach, sladkých sedmnáct let :-)

Docela zajímavý příběh. Škoda, že od této autorky není nic dalšího k sehnání v elektronické podobě... :-(

Tahle série se mi docela líbila. Bylo to takové jiné, netradiční. Oba hlavní představitelé mají moje sympatie :-)

Obsáhlý a zároveň výstižný slovník pro obor psychologie.

V knize je hodně zajímavých myšlenek, měl by si ji přečíst úplně každý a je fuk v jaké se právě nachází situaci. Líbil se mi výraz "volnoholik". :-))

Velmi zajímavý příběh osudové lásky. Tahle autorka mě svými knihami umí oslovit a nějak se mi dostat po kůži...

Poeticky erotický příběh s tajemnem. Za mě ano. Líbil se mi styl autorky. Kniha je něčím jiná, liší se, zaujala. Jdu na pokračování :-)

Tahle série zdá se být až návyková :-)
Před pár měsíci jsem přečetla první díl a moc nezaujal. Nevzdala jsem to a zkusila pokračování později. A stálo to za to. Samozřejmě, že nelze mít vysoká očekávání, jde především o zábavu. A já se bavila dobře. Tak se bavte taky ;-)

(SPOILER) Tato série byla celkem čtivá a v některých momentech opravdu napínavá. Ale bylo to takové strašně rychlé, tolik drama během vcelku krátké chvíle...až nereálné. Takže pokud nad tím mávneme rukou a chceme si to užít, proč ne. Co mi vadilo, že ona = spasitelka světa a snad i masochistka (co všechno byla ochotná snášet ve vztahu) a on = mohl prakticky všechno a na vše měl omluvu (trauma z dětství).

Tahle série mě prostě baví! Postavy jsou zajímavé a sympatické, s nějakou tou pohnutou tajnou minulostí, která je dřív nebo později dostihne. Ale je to romantika, takže se svatbou se počítá :-)

Pěkná a zábavná série. Sympatické hlavní postavy. Ale pozor u čtení těchto příběhů můžete dostat hlad :-))

Mě se celá série velmi líbila. Sympatické postavy, fantasy, české prostředí, romantická láska.... co víc si přát :-)

Zajímavá žhavá romantika. Líbivá a vtipná. Sympatické postavy.

Čtení této knihy - křížence sci-fi a sladké romantiky bylo pro mne zvláštní. Znovu bych do toho nešla. Ovšem jsem ráda, že jsem četla a udělala si svůj názor. Zkus to taky. Změna je život. :-)) Může se stát maximálně to, že se rád/a vrátíš zpět k oblíbenému žánru ;-)

Taková nenáročná detektivka s nadpřirozenými jevy a magií. Dobře se četla. Přeskakování různých dějových linek mi nepřišlo rušivé. Škoda, že autor nepřidal více napětí a více se nevěnoval vykreslení a charakteristice hlavních postav...

Nechápu jak mohli vyspělí mimozemšťani přežít celou tu dobu než potkali slečnu Kitty??? Několikrát jsem myslela, že knihu odložím, ale nějak jsem to "dotlačila" až do konce. A jsem ráda, že je to za mnou. :-))
Snad jen Martini byl fajn chlápek :-)

Tahle kniha by měla být povinná pro pracovníky v pomáhajících profesích.

Velmi srozumitelně napsaná kniha, zajímavá, poučná. Doporučuji.

Kvalitně zpracovaná kniha kde najdete ucelený přehled k tématu sociální práce. Doporučuju.