LenkaVes LenkaVes komentáře u knih

Štvanice Štvanice Patricia Briggs

Za mě tedy ano. Hlavní hrdinové mi padli do oka.

02.06.2024 4 z 5

Seznam mrtvých Seznam mrtvých Jennifer L. Armentrout

Bylo to trochu překombinované, ale četlo se to dobře. Vůbec jsem nevěděla co čekat na konci a opravdu byl konec překvapivý. Ach, sladkých sedmnáct let :-)

08.05.2024 3 z 5

Žena dvou tváří Žena dvou tváří Elizabeth Thornton

Docela zajímavý příběh. Škoda, že od této autorky není nic dalšího k sehnání v elektronické podobě... :-(

08.05.2024 4 z 5

Tajemství prstenů Tajemství prstenů Amanda Quick (p)

Tahle série se mi docela líbila. Bylo to takové jiné, netradiční. Oba hlavní představitelé mají moje sympatie :-)

19.03.2024 3 z 5

Psychologický slovník Psychologický slovník Helena Hartlová

Obsáhlý a zároveň výstižný slovník pro obor psychologie.

20.01.2024 5 z 5

Nebojte se nepracovat Nebojte se nepracovat Ernie J. Zelinski

V knize je hodně zajímavých myšlenek, měl by si ji přečíst úplně každý a je fuk v jaké se právě nachází situaci. Líbil se mi výraz "volnoholik". :-))

13.01.2024 5 z 5

Dohoda s ďáblem Dohoda s ďáblem Simona Ahrnstedt

Velmi zajímavý příběh osudové lásky. Tahle autorka mě svými knihami umí oslovit a nějak se mi dostat po kůži...

31.12.2023 4 z 5

Milenec Milenec Robin Schone

Poeticky erotický příběh s tajemnem. Za mě ano. Líbil se mi styl autorky. Kniha je něčím jiná, liší se, zaujala. Jdu na pokračování :-)

29.11.2023 4 z 5

Spoutaní temnotou Spoutaní temnotou Alexandra Ivy

Tahle série zdá se být až návyková :-)
Před pár měsíci jsem přečetla první díl a moc nezaujal. Nevzdala jsem to a zkusila pokračování později. A stálo to za to. Samozřejmě, že nelze mít vysoká očekávání, jde především o zábavu. A já se bavila dobře. Tak se bavte taky ;-)

18.11.2023 3 z 5

Rychle a nespoutaně Rychle a nespoutaně Kristy Bromberg

(SPOILER) Tato série byla celkem čtivá a v některých momentech opravdu napínavá. Ale bylo to takové strašně rychlé, tolik drama během vcelku krátké chvíle...až nereálné. Takže pokud nad tím mávneme rukou a chceme si to užít, proč ne. Co mi vadilo, že ona = spasitelka světa a snad i masochistka (co všechno byla ochotná snášet ve vztahu) a on = mohl prakticky všechno a na vše měl omluvu (trauma z dětství).

12.08.2023 3 z 5

Dáma s minulostí Dáma s minulostí Amanda Quick (p)

Tahle série mě prostě baví! Postavy jsou zajímavé a sympatické, s nějakou tou pohnutou tajnou minulostí, která je dřív nebo později dostihne. Ale je to romantika, takže se svatbou se počítá :-)

29.07.2023 4 z 5

Hra s láskou Hra s láskou R. L. Mathewson

Pěkná a zábavná série. Sympatické hlavní postavy. Ale pozor u čtení těchto příběhů můžete dostat hlad :-))

19.07.2023 4 z 5

Síla obsidiánu Síla obsidiánu Petra Martišková

Mě se celá série velmi líbila. Sympatické postavy, fantasy, české prostředí, romantická láska.... co víc si přát :-)

17.07.2023 4 z 5

Hořím pro tebe Hořím pro tebe J. T. Geissinger

Zajímavá žhavá romantika. Líbivá a vtipná. Sympatické postavy.

27.06.2023 4 z 5

Něžný válečník Něžný válečník Johanna Lindsey

Čtení této knihy - křížence sci-fi a sladké romantiky bylo pro mne zvláštní. Znovu bych do toho nešla. Ovšem jsem ráda, že jsem četla a udělala si svůj názor. Zkus to taky. Změna je život. :-)) Může se stát maximálně to, že se rád/a vrátíš zpět k oblíbenému žánru ;-)

04.04.2023 3 z 5

Žena černé magie Žena černé magie Justin Gustainis

Taková nenáročná detektivka s nadpřirozenými jevy a magií. Dobře se četla. Přeskakování různých dějových linek mi nepřišlo rušivé. Škoda, že autor nepřidal více napětí a více se nevěnoval vykreslení a charakteristice hlavních postav...

13.03.2023 3 z 5

Dotek vetřelce Dotek vetřelce Gini Koch

Nechápu jak mohli vyspělí mimozemšťani přežít celou tu dobu než potkali slečnu Kitty??? Několikrát jsem myslela, že knihu odložím, ale nějak jsem to "dotlačila" až do konce. A jsem ráda, že je to za mnou. :-))
Snad jen Martini byl fajn chlápek :-)

08.07.2023 1 z 5

Lidský vztah jako součást profese Lidský vztah jako součást profese Karel Kopřiva

Tahle kniha by měla být povinná pro pracovníky v pomáhajících profesích.

03.06.2023 5 z 5

Blízké a vzdálené : etické teorie a principy práce s lidmi Blízké a vzdálené : etické teorie a principy práce s lidmi Jan-Olav Henriksen

Velmi srozumitelně napsaná kniha, zajímavá, poučná. Doporučuji.

03.06.2023 5 z 5

Encyklopedie sociální práce Encyklopedie sociální práce Oldřich Matoušek

Kvalitně zpracovaná kniha kde najdete ucelený přehled k tématu sociální práce. Doporučuju.

06.05.2023 5 z 5