LeSk LeSk komentáře u knih

Co jsi to za matku? Co jsi to za matku? Paula Daly

Výborná kniha s parádní zápletkou, s vynikajícím spádem. Kniha neměla hluchá místa, četla se jedním dechem. Autorka opět nezklamala. Její knihy jsou výborné, čtivé, poutavé. Doporučuji.

27.03.2020 5 z 5

Spolubydlící Spolubydlící Beth O’Leary

Ale joooo, zpočátku celkem nuda, nezáživné, za polovinou se to začalo lépe rozjíždět, i když jsem věděla, jak to dopadne. Asi jsem se na knihu těšila víc než bylo třeba. Příjemná, ale milá oddychovka, neurazí, doporučuji.

22.03.2020 3 z 5

Jsi tam, brácho? Jsi tam, brácho? Marek Herman

Zajímavé čtení, měla by se tato kniha dávat matkám v porodnicích. Doporučuji.

08.03.2020 3 z 5

Černá vdova Černá vdova Markéta Harasimová

Velmi emotivní čtení s tématem domácího násilí, četla jsem se zatajeným dechem, určitě vede kniha k zamyšlení ... Velmi všem doporučuji k přečtení.

27.02.2020 5 z 5

Síť Síť Håkan Nesser

Nezáživné, neupoutala kniha moji pozornost, žádná zajímavá akce se nekonala ... za mě bohužel ztráta času.

18.02.2020 2 z 5

Běž dál Běž dál Phil Hewitt

Příjemné maratonské čteníčko, neurazí, úplně zase ale i nenadchne. Je to jako kolovrátek, stále stejné, stále stejné, od začátku do konce ...

10.02.2020 3 z 5

Těžká noc Těžká noc Lenka Lanczová

Úžasná oddechová kniha, četla se jedním dechem. Do poslední stránky jsem netušila, jak to dopadne a hlavní hrdince jsem moc fandila. Doporučuji.

01.02.2020 5 z 5

Čtvrtá opice Čtvrtá opice Jonathan Dylan Barker

Co to jako bylo? Takový fičák, to jsem teda nečekala. Bavilo mě střídání současnosti a deníku (deník mě bavil víc). Napínavé čtení od začátku do konce. Letím si do knihovny pro druhý díl. Doporučuji.

26.01.2020 5 z 5

Na dostřel Na dostřel Taylor Adams

Čekala jsem víc. Jeho předchozí kniha "Není úniku" měla daleko větší odpal, v této knize se četlo pouze o střílení, vyhýbání se kulkám, o zabíjení lidí a to je vlastně vše. Kdybych si přečetla prvních 20 stránek a posledních 20 stránek, vím vše. Nezáživné, nebavilo mě to, od začátku bylo jasné, kdo přežije. Za mě bohužel NIC MOC...

22.01.2020 2 z 5

Ani muk Ani muk David Jackson

Napínavé čtení od začátku do konce. Konec knihy byl opravdu dramatický, hltala jsem stránky jedním dechem. Luxusní čtení, DOPORUČUJI.

17.01.2020 5 z 5

Mám nad tebou moc Mám nad tebou moc Teresa Driscoll

Skvělá zápletka, nechybělo napětí, závěr knihy jsem hltala a hltala. Kniha se četla jedním dechem. Vyhovovaly mi krátké kapitoly. Doporučuji.

11.01.2020 5 z 5

Muž bez psa Muž bez psa Håkan Nesser

První přečtená kniha roku 2020 a naprostá spokojenost. Úžasně čtivá kniha bez hluchých míst, nechybělo napětí, bojácnost, mělo to spád, konec knihy byl dokonalý, nemohla jsem přestat číst, prostě wauuu... Doporučuji.

06.01.2020 5 z 5

Temná svatá noc Temná svatá noc Michael Connelly

Kniha se četla celkem rychle, svižně, mělo to ten správný "odpal." Spíše mi jen vadilo časté propojování vyšetřovaných policejních případů a to mi dělalo občasný zmatek v hlavě. Konec knihy byl velmi překvapivý, nedalo se přestat číst. Doporučuji.

28.12.2019 4 z 5

Netečnost Netečnost Camilla Grebe

Úžasná a napínavá kniha od začátku až do konce. Hltala jsem stránku za stránkou, prostě wauuu. Mělo to děj, napětí, žádná hluchá místa. Doporučuji.

24.12.2019 5 z 5

Úplně jiný příběh Úplně jiný příběh Håkan Nesser

Vynikající, napínavé a poutavé čtení. Mělo to spád od začátku do konce, nebyla žádná hluchá místa. Hlavní vyšetřovatel mě bavil, líbily se mi i dvě dějové linky. Velmi doporučuji k přečtení.

21.12.2019 5 z 5

Outsider Outsider Stephen King

Nemohu si pomoct, kniha mě nezaujala od začátku do konce. Přemáhala jsem se knihu vůbec dočíst. Závěr byl nezajímavý. Pro mě bohužel jedno velké zklamání.

13.12.2019

Tri sestry Tri sestry Táňa Keleová-Vasilková

Asi jsem po předchozích přečtených knihách od této autorky čekala něco víc ... Od začátku jsem věděla, jak TO dopadne, žádná velká zápletka se bohužel nekonala, vše bylo předvídatelné. Takové ideální čtení do vlaku.

30.11.2019 3 z 5

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

Opravdu extra velmi silný příběh, vedoucí k zamyšlení. Jen mi malililinko vadilo neustálé pití alkoholu, ale to jen můj názor. Doporučuji každému povinně k přečtení ... Víc není potřeba dodat ...

25.11.2019 5 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Oddychové čtení, zábavné ... jen mi nešlo do hlavy, proč se v knize neoslovovali "mami", ale jménem. Zpočátku jsem také měla problém, že se mi pletly postavy ... Jinak fajnové pohodové čtení, ale za exkluzivní knihu, jak se uvádělo, bych to nepovažovala, spíše střed.

23.11.2019 4 z 5

Mráz Mráz Bernard Minier

Dlouhá kniha, začátek celkem nudný, od poloviny to začalo být zajímavé, konec jsem četla jedním dechem.

10.11.2019 3 z 5