LeSk komentáře u knih
Kniha "Ta přede mnou" byla určitě mnohem záživnější, tuto knihu hodnotím o hvězdičku méně. Vadilo mi časté vkládání básní, ale to je asi jen můj defekt. Doporučuji k přečtení.
Špatný to nebylo, ale můj šálek kávy to úplně nebyl ... posledních 30 stránek mě bavilo nejvíc, ale tím se kniha "nezachránila" Ke čtení jsem se často nutila.
Jednoduché oddychové čtení, jeden bodík strhávám pouze za neustálý negativismus k životu a velký smutek, nesoucí se celou knihou. Jinak hodnotím velmi kladně. Doporučuji.
Ztráta času. Absolutne nezazivne čtení se spoustou právnických prupovidek, rozhodne nedoporučuji, bohužel.
Kniha byla moc "vědecká", nezaujala. Ačkoliv jsem jí dávala šanci a pořád jsem čekala, kdy me to "chytne", nestalo se tak. Dočetla jsem ji, ale s velkým sebezapřením, bohužel ...
Přečteno jedním dechem za dva dny. Vydařené čtení od skvělé autorky ... život není procházka růžovou zahradou ... DOPORUČUJI.
Vynikající poutavá kniha, nedala mi oddychu, přečteno jedním dechem. Velmi me překvapilo, že hned od první strany me kniha zaujala a bavila. To se mi již dlouho nestalo. DOPORUČUJI.
Zpočátku mi chvíli trvalo, než jsem se do knihy "zakousla", nicméně později jsem knihu nebyla schopna odložit. Velmi zajimavá kniha s úžasným příběhem a šokujícím koncem. DOPORUČUJI.
Příjemné oddychové čtení, zápletka i překvapivý závěr . Jen mi malilinko vadily dějové linky. I přesto doporučuji.
Kniha se mi zdá velmi překombinovaná, skáče se z jednoho do druhého, zbytečně mnoho postav ... Kniha me spíše zklamala a pravděpodobně další knihy této autorky nevyhledám, bohužel ...
Velmi příjemné čtení ... že života každé třetí rodiny. Realita všedních dní s pozitivním zakončením. Kniha se četla výborně, přečteno jedním dechem. DOPORUČUJI.
Začala jsem číst od Veroniky. Zpočátku jsem knihu chtěla odložit, nicméně jsem ji ještě dala "šanci." Kniha me velmi bavila, přečteno za 4 dny, jsem ráda, že jsem ji neodložila. Kniha ze života...moc DOPORUČUJI.
Nenáročné čtení, málo postav, což mi vyhovovalo. Oddychové, poutavé s velmi překvapivým koncem až do poslední stránky....knížka, u které jsem po zaklapnutí řekla wauuuu.
Kniha byla moc překombinovaná, dočetla jsem jí jen z důvodu, že tuto autorku mám v oblibě. Nicméně pro mě zatím nejslabší kniha této autorky, bohužel...
Luxusní čteníčko, přečteno za pár hodin, nešlo se odtrhnout, opravdu pecka, DOPORUČUJI.
Perfektní čtení, přečteno jedním dechem. Kniha měla "šťávu", nebyly v knize žádná hlucha místa. Melo to šmrnc, DOPORUČUJI.
Kniha me velmi bavila, přečteno jedním dechem, prostě woooooow. Zápletky, dejove linky, velice Kladně tuto knihu hodnotim. DOPORUČUJI.
Kniha byla moc prekombinovana, často jsem se ztrácela ve jménech, od poloviny knihy TO začalo byt teprve zajimave. Závěr byl překvapivý, prolínání dvou časových dějů mi ale nevyhovovalo. Znovu bych po teto knize nesáhla.
Příjemné čtení, někdy me připadala hlavni hrdinka dost sobecká a "hloupá", ale v druhé části knihy se začala projevovat více lidsky. Přečteno jedním dechem, doporučuji.
Moc fajn oddychové čtení, jen mě teda vytáčelo, když hlavní autorka neustále na "každé" straně knihy pila kávu. Nic jiného snad kromě kávy přes den nepila. Sama kávu piji, ale toto byl extrém. Jinak knihu doporučuji, přečteno jedním dechem, zápletky mě bavily.