Leticia69 komentáře u knih
Přidávám se k názorům, že tato kniha ze série patří k velmi slabým. Zajímavý děj, ale začíná mi to zavánět komiksem o udatném nepřekonatelném hrdinovi, neustálé omílání jejích schopností, pochodů v hlavě. Už je toho najednou příliš a působí to levně. Řekla bych skoro, že tahle kniha byla psána tak jaksi "na silu". Čekají mě ještě poslední dvě knihy série a po tomhle se obávám, abych nebyla zklamaná. :/
Naprosto skvělá kniha. Do děje mě to vtáhlo hned v začátku. Je to možná tím, že sama jsem něco procestovala a jsou místa, kam bych se ráda vrátila. Takže to bylo takové souznění. Příběh, který se tu rozvíjí je skvělý, chytlavý, má to obrovské napětí a spád... Vůbec jsem se od čtení nemohla odtrhnout. Trochu jsem se na začátku obávala, že se mi do představ bude moc mísit Salanderová od Larssona, ale nebylo tomu tak a jsem za to ráda. Lovkyni informací rozhodně doporučuji! Pro mě to byla první kniha od TS a už se těším, až se začtu do některé další z této série.
Přečteno za 3 dny. Výborné, neustále v napětí až do samého konce. Sovu jsem četla jako první, ale ani opačné pořadí neuškodilo. Naopak. Těším se na další knihu!
Právě dočítám... Skvělá detektivka! Sáhla jsem nejprve po Sově a teď už se těším na první díl.
Skvěle napsaná detektivka! V napětí Vás udrží od začátku do konce. Skutečně bylo těžké se od ní odtrhnout, zhasnout světlo a spát. :o)
Tahle kniha mě vůbec neoslovila. Nakonec jsem ji ani nedočetla.
Docela slušná kniha. Taky jsem si ji zakoupila po přečtení recenze v novinách. Taky jsem ji přečetla velice rychle. Bylo to poutavé, místy pěkně napínavé ... Ale dnes už hodně srovnávám se S.Larssonem, což je u mě prim tohoto žánru posledních let a toho Mráz neporazil. Byla tu některá prázdná, možná jednoduchá místa... Ale jo, hodnotím jako kvalitní a určitě si další knihu od pana Miniera koupím. (Dávám nakonec pět hvězdiček, ať knize spravím skóre. Myslím, že si to zaslouží.)
Velmi poutavé čtení, pěkný příběh, hrdinka románu, Tamara, si Vás ihned získá.. Kniha na kterou se večer těšíte a přejete si, aby dlouho nekončila. Dávám pět hvězdiček. Po čtení několika detektivek a thrillerů skutečný balzám, pohlazení.