Levianka komentáře u knih
Trošku mi popis dějě připoměl ten film Srdcová sedma , takže jsem si ji koupila a je to takové nenadchne a ani neurazí. Knížka má dvě dějové linky. Jedna dějová linka se mi líbila více, ale to hlavní co jsme si odnesla je to, že ať se rozhodnu jakkoliv tak už to nezměním a možná, že ať se rozhodnu tak či onak vždy se dostanu k tomu pravému konci... SNAD :)
Přiznám se, že se kniha mě chytla spíš až někde ke konci, kde to bylo teda skvělé, ale celkem tedy průměr.
Kniha má vážné téma, to určitě ano, ale za srdce Vás moc nechytí(ale jako měla by) Kniha je vlastně o úplně obyčejném klukovi, a tam kde se člověk narodí tak se musí nějak přizpůsobit, ale ten kluk bojuje za svůj lepší život - hrozný je, že čím víc se snaží tím snad mu to jde hůř a hůř....Člověk si nevybere KDE a KOMU se narodí, že?Jen se prostě snaží nějak přizpůsobit .... Knihu jak tu píše někdo níže není moc čtivá, ale přeci jen ji chcete dočíst a zjistit jak to s tím klukem vlastně dopadne.Myslím, že nás se to nedotkne na správném místě tolik, jelkož se nás tato problematika a toto myšlení ,,tolik,, nedotýká ..a navíc ty naše předsudky, že?
Tato kniha byla strašně propagovaná a byla vidět úlně VŠUDE. Ano je to čtivé a zajímavé, ale asi jsem právě čekala, že mě úplně odrovná a to se nestalo.