lifeoptimist komentáře u knih
hezký závěr trilogie, i když jsem se kolikrát zasmála, musím chtě nechtě přiznat, že byl podle mého soudu nejslabší, ale v měřítku Nory, je to nejslabší jako u jiných nejlepší, takže pěkný příběh, pro mě už moc "duchařiny" :-)
zajímavá, skvělá pro večery za deště nebo toho kdo si chce trošku oddychnout u romantiky, zároveň jsem se některými dialogy skvěle pobavila, prostě Nora nezklamala
Oproti předchozím dílům - posun více do "typické Nory" - už je tam i záporák a trošku toho dramatična, ale i tak zachována linie romntiky, líbila se mi
Stejně jako první díl - červená knihovna, ale dobře se to četlo, když je to ta serie, je škoda, že se tam nepropojil i první díl trošku víc, než jen zmínky co a jak, bylo ty to zajímavější...
Dostala jsem ji jako dárek, na Vánoce určitě některé recepty vyzkouším :-)
Knihu jsem zvolila do čtenářské výzvy hlavně kvůli Noře a povídce zapadající do série Smrtící. Je fakt, že fantasy moc nemusím, tudíž dvě povídky mi přišly šílené slátaniny a v podstatě jsem je tak zběžně prolétla, podle mě ztráta času ..... ale někomu se mohou líbit. Nora nezklamala a stálo to za to, Evu a Roarka můžu kdykoli - opět prima počtení - sice jednohubka ale prima :-)
první díl se mi líbil více, proto 2 * dolů - spíše 1,5 * - kdyby to šlo, ale jinak výborná nezklamala a jen tak dál
.......na to, že to měla být kniha roku, nevím už kterého, mě to teda zase tolik neoslovilo. Pro někoho asi super, ale mě to přišlo občas docela tragedie, občas lehké porno..... není to můj šálek kávy
Knihu jsem dostala k vánocům, protože jsem pár receptů zkoušela z ottova kalendáře a byly skvělé ....takže už jsem pekla a luxus, hlavně opravdu bez vážení a myslím, že si vybere každý
První setkání s autorkou a doufám, že ne poslední. Ze začátku jsem měla trošku problém se začíst, ale pak byla kniha výborná, trošku jsem už pak konec tušila, ale to už mi tolik nevadilo. Kvůli těmto dvou věcem ta hvězdička dolů. Škod jen, že nebylo více času, měla bych ji zhltnutou rychleji a určitě bych měla lepší zážitek.
opět bych dala tak 3 a půl *, nicméně Nora napsala - pro mě - daleko lepší romány, tohle je stejně jako předchozí dva díly příjemné a oddychové čtivo, zase duchařina, ale bylo to v mezích :-)
příběh pokračuje, snad se dovíme i konec - teda to kdo to vlastně všecko udělal, jinak se mi kniha líbila asi stejně jako dva díly před tím :-)
super kniha, rozhodně hodně povedené, napětí a akce, do poslední chvíle jsem neodhadla, kdo je ten záporák, oproti předchozímu dílu rozhodně pro mě lepší a těším se na další díl
Opět skvělá, super příběh, vtáhne do děje, můžu jen doporučit.....Crais je prostě na detektivky machr :-)
kniha se mi moc líbila, mělo to spád a neuhodla jsem, kdo je ten zlej :-) čili pro mě plus