liletka_a liletka_a komentáře u knih

Nečekaně vévodkyní Nečekaně vévodkyní Valerie Bowman

Kniha má opravdu pěkný příběh s humoristickým nádechem..;) Zápletka docela zajímavá, i když musím přiznat, že z Cassandry udělala autorka opravdu bezduchou husičku, která se bez své přítelkyně ani nenadechne... Místy to působilo až směšně. Lucy s Derekem skvělý náboj, Derek to opravdu s Lucy neměl lehké. “Zatančíte si se mnou?” “Tančit s Vámi? Ne děkuji”. Dvacet odpovědí na otázku smím prosit vyhrál na plné čáře..;) Lucy ho dohnala se svými deseti skoro až v závěru. :)

14.08.2020 4 z 5

V podsvětí V podsvětí Katy Evans

Nevím proč, ale tuto sérii jdu odzadu. :)) Zatím jsem spokojená, jelikož díly na sebe nenavazují. Melanie, rajcovní blondýna, která vystřídala docela dost chlapů až narazila na Greysona (mimochodem krásné jméno) ozářeného tajemstvím a jako vždy neodolatelným kouzlem osobnosti, kterému se neříká ne.! Že tam bylo moc sexu...No nikdo vás to nenutí číst, prostě to k tomu ději patřilo, buď přeskočíš nebo se začteš..;)

04.04.2019 5 z 5

Povídej, co vidíš Povídej, co vidíš Joy Fielding

Moje první kniha od autorky a řekla bych, že docela průměrná. Místy mě to bavilo, ale konec mi přišel naprosto uspěchaný a nerozuzlený..Jak dopadla tahanice s rodinou? Proč jsi pachatel vybral zrovna jí? A nebo ta záležitost s Claire? Na to kolik měla stran, si pořádný konec rozhodně zasloužila!

18.05.2018 3 z 5

Má mě rád, nemá mě rád Má mě rád, nemá mě rád Sally Thorne

Opravdu skvělá, ''milá'', romantická kniha od takzvané nenávisti až k lásce...:) Hned jsem věděla, že se mi bude líbit, už podle názvu a fakt, že ano! Dala bych pět hvězdiček, ale jednu autorce musím odebrat. Neustále se v knize zmiňovala o tom, že vysocí kluci chodí jen s vysokými holkami...No nevím, kde to autorka vzala...Myslím, že je to spíše naopak...Vždy vidím dvoumetrového chlapa s nejlépe 150cm dobře možná s 160cm slečnou..:D A zmiňuje to prakticky celou knihu a to mě děsně rozčilovalo :/ Takže ode mě jako od vysoké slečny jen 4 hvězdy. :P

05.03.2018 4 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Oba příběhy jsem četla na přeskáčku abych se v tom neztrácela a musím říct, že pan autor má neskutečně bujnou fantazii...:D všichni se znají se všema a každý spí s každým..;) Přesně netuším, v čem vlastně měly spočívat ty "okamžiky štěstí", spíš bych to pojmenovala: Jak všechno přežít a nezbláznit se..Jako nápad dobrý, ale provedení připomínalo španělskou telenovelu..;)

10.09.2017 3 z 5

Navždy s tebou Navždy s tebou J. Lynn (p)

Celkem fajnová kniha, nemělo to to kouzlou předchozích dílů, ale nemůže to být pokaždé pohlcující čtení..asi možná i proto, že Stefanie nebyla taková ta sympatická hlavní hrdinka, se kterou se každý hned zžije. Myslím, že Nick by si zasloužil nějakou slečnu, která se nevyspala s celým klanem, ale co už, přečteno a jde se na další díly..:))

26.07.2017 4 z 5

Archerův hlas Archerův hlas Mia Sheridan

Tato kniha Vás rozhodně dojme a vezme za srdce..:) Asi každá by chtěla toho svého nevinného Archera... takový chlapi jsou už na vymření..;)

26.05.2017 5 z 5

India Place India Place Samantha Young

Tak tato kniha opravdu dokáže člověka pohlit. Poprvé v této sérii jsme si mohli přečíst i mladší verzi Hannah a Marca což mi přišlo milé a osvěžující..:) Jasně Hannah se pak opravdu změnila, ale v 17cti letech prožít to co ona, tak sama nevím jak bych reagovala. Marco byl chlap s velkých CH po celou dobu a nakonec si svoji "princeznu" vybojoval..:) Já jsem jim fandila, pokud by celá kniha byla jen o spokojeném vztahu asi by to byla pěkná nuda..;)

16.02.2017 5 z 5

Nečekaná láska Nečekaná láska Sabrina Jeffries

Tak tomu říkám příběh! ;) Nejlepší ze všech tří sester. Daniel mi přirostl k srdci už v prvním díle a ve druhém už se tam pořádně rozvaloval. :) A společně s Helenou byli fakt dvojka. Moc se mi líbilo, jak se Danny od začátku vlichocovat Heleně těmi svými obratnými slůvky do přízně a ona postupem času roztávala a pak si řekla pro ne. :) Už dlouho mi žádná kniha tolikrát nevykouzlila úsměv na tváři jako právě tato. Nechybělo tady nic, dobrodružství, romantika, erotika, humor i napětí. Pokuď byste nechtěli číst celou sérii a třeba nějaký díl vynechat, rozhodně by to neměl být tento! :))

20.06.2014 5 z 5

Gentlemanovy tajné touhy Gentlemanovy tajné touhy Laura Lee Guhrke

Rozhodně zatím nejlepší kniha, co jsem od Laury četla! Jsem ráda, že jsem jí četla hned po druhém díle: Pletichy krásného vévody, protože ta se jí moc nepovedla. Zato tato si zaslouží všech pět hvězdiček! Utvrdila mě v tom, že budu číst i další knihy od této úžasné spisovatelky! :) Marie byla opravdu skvělá. Upřímná, zábavná a velmi umíněná. :) A Filip? Kdo by si toho snobského, lehce pedantského krasavce nezamiloval? Jejich společné scény stály opravdu za to, nádherná chemie mezi nimi panovala a už dlouho se mi nestalo, že bych se do příběhu zahloubala hned na začátku! :) Přečteno za jednu noc a jedno ráno, jen mě mrzí, že mi to tak rychle uteklo. ;) Doporučuji k přečtení, opravdu za to stojí. :))

14.06.2014 5 z 5

Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Moc se mi do ní nechtělo, protože jsem si říkala, že to bude jen další kniha ze světa erotických románů, kterými jsme doslova přehlceni. Ale musím uznat, že měla něco do sebe. Nenudila jsem se u ní, chemie mezi hl. hrdinami fungovala, Brandena jsem si už oblíbila v taxíku :D a i celkový děj byl velmi povedený, takže jen tak dál! :))

29.03.2014 5 z 5

Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Celkem zajímavá knížka. :) Moc se mi líbil začátek, kdy se Abby s Travisem jen tak škádlili a dohadovali. Chvílema mi přišla Abby jako husa, která prostě neví co chce. Travis byl sice zabedněný, ale od začátku věděl, že chce Abby a nikoho jiného. :) Nejvíce se mi líbila Travisova rodina, klidně bych si přečetla jednotlivý díly o každém s bratrů Madoxových. :)) Určitě si přečtu knihu z Travisova pohledu a něco mi říká, že se mi bude líbit více. :)

17.01.2014 4 z 5

Půlnoční sny Půlnoční sny Lenka Lanczová

Tak tato knížka mě bavila od začátku až do konce.:) Vztah Martiny a Rika stál opravdu za to, navíc dával knížce šťávu a tak to má být. Můžu jen doporučit, já určitě nezůstanu jen u jednoho čtení.;)

01.04.2013 5 z 5

Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Opravdu vyjímečná kniha, která mě dokázala vtáhnout během cesty tramvají, tak, že jsem skoro přejela svojí zastávku. :D Ve zvláštnosti je krása, ani nevím, co k tomu dodat. :) Stojí za přečtení.

06.12.2018 5 z 5

Dáma v nesnázích Dáma v nesnázích Shannon Drake (p)

Zase jednou pěkné počteníčko..stará dobrá Drake..:)) Miluji, když se hlavní hrdinové mezi sebou neustále hašteří, škádlí se a milují až za hrob..;) Tady se jedná o příběh Lady Kat (Zelené rukávce) a lorda Damiana (stříbrný meč - ta přezdívka zrovna nebudí moc respektu :D :D) do toho Robin Hood...no legendami se to tam jen hemží a ten opravdu krásný příběh doplňuje...:)

05.06.2017 5 z 5

Hledání podmanivé krásy Hledání podmanivé krásy Jennifer Probst

Díl od dílu lepší a lepší..:)) Hrozně mi bylo líto Wolfa, ten si prožil opravdu otřesné dětství a po slovech Genina tatíka se ani nedivím, že byl opravdu sám sebou velmi nejistý..zase trošku jiný typ chlapa než v předchozích dílech..Tak trošku vlk samotář se "z*urvenou" minulostí a zase na druhou stranu Gen s psychopatickým bývalým. Drama/láska, láska/drama..:) Hodně jsem jí četla v autobuse a u sexuálních scén jsem měla zakrývací tendenci..! :D

01.05.2017 5 z 5

Rockový polibek Rockový polibek Kylie Scott

Perfektní zakončení série, kterou jsem si velmi užila..Rozhodně se k ní ještě plánuju vracet..:)) Myslím si, že hlavní kouzlo této serie spočívá v tom, že v každém díle se vyskutuje celá skupina, nezbavíme se jich jako tradičně na konci každého dílu, ale jsou s námi vlastně po celou dobu..I když kdo by chtěl být s těma "magorama" 24hodin denně..:D Liz a Ben, můj druhý nejoblíbenější pár.. Bena jsem si oblíbila už z předešlých dílů, kdežto Liz se nám krásně vybarvila až v tomto..:) Vtipná, pohotová, upřímná..Klidně by mi stačilo, kdyby si po celou dobu psali jen smsky..:D Myslím, že autorka udělala jen jednu chybu a to že nenapsala pohled i z mužského osazenstva. Dala bych nevím co, abych si to mohla přečíst...:)) Achjooo... Zasloužených pět hvězdiček!!:))

08.04.2017 5 z 5

Deset malých nadechnutí Deset malých nadechnutí Kathleen A. Tucker

Opravdu velmi úžasně a poutavě napsaná kniha, vůbec se mi od ní nechtělo odcházet, přečetla bych jí během dne, kdybych měla čas. :) Obě hlavní postavy byli jednoznačně zvláštní, ale vzhledem k tomu, co se jim stalo, tak je to celkem pochopitelné. Nechci spoilerovat, ale já jsem rozhodně ten "zvrat" nečekala a koukala jsem na to s otevřenou pusou, protože mě to prostě nenapadlo. Skvěle vymyšleno akorát netuším, jak bych se zachovala na jejím místě, ale je to jen fikce..;) Postavy Storm, Dan, nejvíc asi doktor, který tam byl bohužel jen krátce, tomu dodali kouzlo. Tato kniha mě opravdu mile překvapila a autorka taktéž!:)

01.07.2016 5 z 5

Londýnský prostopášník Londýnský prostopášník Suzanne Enoch

Tak zase jeden fajnový historicko-romantický příběh od Enoch..:)) Sérii jsem četla na přeskáčku ale jsem ráda že jsem ani jeden díl nevynechala..;) "Svatoušek" byl občas na zabití, ale jako správný prostopášník mě okouzlil hned zkraje..:)) S Evií, která se k němu díky své povaze nádherně hodila tvořili velmi zajímavý pár..:) Začátek mě opravdu bavil a myslela jsem že se kniha bude vyvíjet ve stejném duchu, ale od sklepa jsem změnila názor. :D Nevím, zda je to dobře či ne, ale knihu každopádně přepsat nelze..:D Tyto příběhy se "zlým'' a "hodnou" mě snad nikdy neomrzí...:D

15.12.2015 5 z 5

Tajné deníky slečny Mirandy Cheeverové Tajné deníky slečny Mirandy Cheeverové Julia Quinn

Tento díl jsem si z celé série nechala až na konec a nemohla jsem udělat líp..:) Pro mě byl ze všech nejpovedenější a taky jsem se do něj nejvíc začetla. Sice to zavání klišé, že žena miluje už od začátku, kdežto muž si to uvědomí až za pět dvanáct, ale já si příběh užila..:)

10.09.2015 5 z 5