LilianaFalcon LilianaFalcon komentáře u knih

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Tahle knížka vyšla v originále v roce 2015!!! Od té doby jsem čekala, kdy ji konečně někdo vydá u nás, abych si ji mohla koupit a půjčovat všem svým babičkám a kamarádkám, co čtou jen česky...
Rok 2021, knížka furt skvělá, ale obávám se že pro některé čtenáře už vyšla s křížkem po funuse.

07.12.2021 5 z 5

Divoký symbol Divoký symbol Patricia Briggs

Jééé, já tuhle sérii miluju. A strašně se mi líbilo, že jsem se dozvěděla víc o Leah a Branovi, vážně doufám, že další díl nám nabídne další vhled do jejich vztahu.
Každopádně Anna s Charlesem mě nezklamali, příběh byl skvěle vystavený a vážně mě hodně zajímalo, o co sakra jde!

30.11.2021 5 z 5

Zatracená svatozář Zatracená svatozář Alessandra Torre

Na knížky Alessandry Torre se vždycky těším. Umí napsat zajímavé postavy a příběh, který mě baví. A pokaždé se jí podaří mě něčím překvapit.
Zatracená svatozář nebyla výjimkou. Milé, romantické, trhlé a zábavné. Vážně jsem si to užila.

23.11.2021 4 z 5

Utajená dcera Utajená dcera Kelly Rimmer

Největší problém jsem měla se Sabine, nějak jsem se do její kůže nedokázala vžít. Chovala se jak puberťačka, přitom i můj 6 letý syn dokáže pochopit termín "jiná doba", když mu to vysvětlím...
Člověk pochopí snahu najít biologické rodiče, ale...

20.11.2021 3 z 5

Okamžik pravdy Okamžik pravdy Kasie West

PS: Líbíš se mi a Kluk od vedle? Zatím nepřekonáni, ale Okamžik pravdy je rozhodně číslo 3.
Hodně se mi líbilo, že i když jsem si od začátku říkala, že je to všechno jasné... no, světe div se, nebylo! Jedním zvratem mě autorka vážně mile překvapila.
A i když bych normálně ocenila, že se autorka vyhnula závěrečnému dramatu, tak tady vyloženě chybělo! Rozhodně bych ocenila, kdyby si to mezi sebou všichni víc vyříkali.

18.11.2021 5 z 5

Poslední knihkupectví Poslední knihkupectví Madeline Martin

Přestože se jedná o příběh z Druhé světové války a odehrává se v neustále bombardovaném Londýně, nechybí spousta naděje a lásky.
Bylo to krásné a poutavé.

15.11.2021 5 z 5

Knihkupectví u jezera Knihkupectví u jezera Jenny Colgan

Tak tohle se autorce vážně ale vážně moc povedlo :-) Krásný pohodový a emotivní příběh.

14.11.2021 5 z 5

Na jedné vlně Na jedné vlně Jenn Bennett

Hezky se to četlo, ale celé to bylo zbytečně dlouhé. Hlavně ten rozvleklý konec.

13.11.2021 4 z 5

Knihomolka Knihomolka M. K. Hardy

Rozhodovala jsem se mezi 4 a 5 * ale vyšší hodnocení zvítězilo, protože někdy se chcete jen zasmát u něčeho nekomplikovaného a potřebujete happy end... a v ten moment je tohle příběh přesně pro vás.

12.11.2021 5 z 5

Jak se stát skotskou milenkou Jak se stát skotskou milenkou Adrienne Basso

Vždycky mi udělá radost, když narazím na "rytířskou" romanci, ve které se do sebe zamilují Skot a Angličanka a nelítají tam jen sprostá slova.

12.11.2021 4 z 5

Nevěsta, která se nevzdala Nevěsta, která se nevzdala Janna MacGregor

Krásný příběh. March jsem děsně fandila, všechno zlé se v dobré obrátilo :D
Vážně mě to i do třetice hodně bavilo :-) Mezi postavami to skvěle fungovalo, bylo to úsměvné i dojemné. Zkrátka přesně to, co od tohohle druhu knížek očekávám.
A ta obálka je nádherná, i když má mít March tmavé vlasy :D, ale na to už se teď nehraje...

05.11.2021 5 z 5

Chobotnice Chobotnice Paulina Świst

Kinga a Chladny - sceny s nimi bych mohla číst furt :-) Každopádně tenhle díl byl výrazným zlepšením oproti předchozímu a na další jsem vážně hodně zvědavá...

03.11.2021 4 z 5

Skandál na spadnutí Skandál na spadnutí Julia Quinn

Roztomilé a úsměvné, místy zdlouhavé. Mezi hlavními hrdiny to skvěle fungovalo a líbil se mi Georgiin zápal :-)
Na pátou hvězdičku tomu ale něco chybělo.

03.11.2021 4 z 5

Eleanor a Grey Eleanor a Grey Brittainy C. Cherry

Milé sladké čtení, sice bych ocenila, kdyby autorka některé věci rozvedla, ale i tak to bylo nádherné :-) Snad se dočkáme i dalších jejích knížek.

01.11.2021 5 z 5

Chata ve Švýcarsku Chata ve Švýcarsku Julie Caplin

Nevím, co knížce tentokrát chybělo, v podstatě mě bavil začátek a konec. Prostředek byl slabší.
Možná je to tím, že na běžkách i lyžích umím, takže Miny seznamování se s prostředím pro mě nebylo nijak zvlášť zajímavé.

29.10.2021 3 z 5

Výzva Výzva Elle Kennedy

Až na ten rozvleklý překombinovaný konec to bylo skvělé.

24.10.2021 4 z 5

Tři (s)prostá pravidla Tři (s)prostá pravidla Nikki Sloane

Asi mám trochu jinou představu erotiky než autorka. Ne vše mi připadalo vzrušující. Takže za mě takový průměr.
A jako toho sexu tam było fakt strašně moc. A čeho je moc, toho je příliš.

21.10.2021 3 z 5

Moderní džentlmen Moderní džentlmen Meghan Quinn

Takový hezký námět, ale Wes ani June mi nijak neučarovali a nepřišlo mi, že by mezi nimi byla nějaká chemie.
Navíc se to strašně vleklo :-/

19.10.2021 2 z 5

Vychovatelka na scestí Vychovatelka na scestí Laura Lee Guhrke

A mně se to líbilo :-D Zápletka, kdy se žena vydává za muže mě asi nikdy neomrzí. Navíc se mi líbilo, jak byla Amanda paličatá a moc si nebrala servítky.
Do toho vzpurná dvojčata... Akorát mě trochu mrzelo, jak strašně jednoduše Jamie skončil se svou politickou kariérou. Vůbec jeho práce ve sněmovně si zasloužila víc prostoru.

19.10.2021 5 z 5

Druhá šance Druhá šance Adam Pýcha

Knížka podle mě není tak hrozná, jak tu mnozí píšou. Dostala se do rukou spoustě lidem, co tomuhle žánru neholdují a autor některým není sympatický.
Předem jsem od knížky radši neměla žádná očekávání.
Prvních pár desítek stránek bylo fajn, říkala jsem si, že příběh bude svižný a dobře našlápnutý a že mě čeká i nějaké to wau. Jenže místo toho, aby se pokračovalo v nastoleném tempu, se to začalo strašně vléct, pointu jsem odhalila na můj vkus až moc rychle a žádné wau se nekonalo.
Knížka podle mě měla rozhodně větší potenciál. Ale jako autorova prvotina, je to ve výsledku pecka.

17.10.2021 3 z 5