LilianaFalcon komentáře u knih
Vhodné pro milovníky osudové tématiky, mezi něž se řadím :-) Ostatním těch náhod v příběhu bude možná připadat poněkud příliš.
A teda Kate s Elliotem neměli chybu, jejich vztah mě strašně moc bavil. Především to, jak pozvolna se navzájem dostávali jeden druhému pod kůži.
Dokonalost. Tahle knížka je pro mě jak ušitá na míru. Postavy, se kterými se život nemazlil, propracované vztahy, trocha toho nepředvídatelného osudu a happy end.
Půjčeno v knihovně a kupuju si vlastní výtisk :-D
Fajn erotická novelka. Co nebylo napsané na papíře, si čtenář mohl jednoduše domyslet. Vysvětlené bylo dle mého vše dostatečně.
Jednu hvězdičku jsem ubrala, protože ty erotické scény mě nechávaly chladnou a protože Sky na můj vkus až moc dolézala.
Zklamání z prvního dílu se naštěstí neopakovalo. Ashmont coby jeho nemilost už v předchozím dílu toužil po nějaké změně, tudíž ten jeho přerod nepůsobil tak neúměrně, navíc mě strašně moc bavilo, jak si byl sám sebou občas nejistý.
Cassandra se též povedla a oni dva dohromady? To nemělo chybu :-) Už se těším na další autorčiny knížky.
Margret s Godrikem mě bavili, ale další mizející holčičky už ne, chtělo to nějakou novou zajímavější zápletku.
Tady se asi vzepřu většině. Mně se Nové sliby líbily víc než první díl :-)
Těch happy endů není nikdy dost a tady jsem to těm postavám moc přála :-)
Na Wintera a Isabellu jsem se strašně moc těšila a ani v nejmenším jsem nebyla zklamaná :-)
Knihy této autorky mám vážně ráda a Pomýlené srdce se jí opět povedlo. Trochu jsem se bála přehnaně dramatického konce, ale naprosto zbytečně :-)
Po Skříni plné Diora jsem měla asi příliš velká očekávání...
Mouchy, které jsem viděla na prvním dílu, u druhého zmizely. Za mě naprosto skvělé pokračování a rozhodně předčilo má očekávání.
4,5 dala bych i pět čistých, ale trochu mě rozladil ten konec... Ani ne tak to, že byl otevřený, to mi u romantiky nevadí a naopak se mi líbí, že se detektivní zápletka řeší celou sérii (třeba u Sabriny Jeffries), spíš mi tam vzhledem k duchu knížky chyběl temnější tón epilogu... Ta duha a jednorožci na samém konci byly fajn, ale čekala jsem něco víc, co by mě navnadilo na další díl...
Asi jsem prostě očekávala víc, protože nápad se mi strašně líbil.
Tohle je jedna z mých nejoblíbenějších knížek, v angličtině jsem ji četla hned několikrát a určitě si ji přečtu znova. Jen teda ta paní na obálce pro mě v žádném případě není Vanessa.
Krásný dívčí románek s pořádnou puberťačkou v hlavní roli :-)
Pro mě zatím autorky nejlepší knížka. Moc se mi líbilo, že Dan byl slušňák zatímco Emma v některých ohledech ranařka a v jiných pravý opak.
Příběh se četl v podstatě sám a vážnější nota mu seděla.
PS: takovým vlakem bych doopravdy ráda jela :D
Po prvním dílu, který mě strašně zklamal, bylo tohle neuvěřitelné překvapení. V podstatě jednodenní záležitost, pár vážně vtipných scének a povedená dynamika mezi hlavními hrdiny.
Jen nečekejte nic originálního :D Prostě sexy roštěnka a bohatý bručoun.
3,5 * ale zaokrouhluje se nahoru.
Kdyby byla knížka aspoň o třetinu kratší, bylo by to snad i na 5*, takhle jsem četla jen pro to, abych zjistila, co je to velké wau. A ano... bylo tam a bylo úžasné a ten konec byl naprosto skvělý.
Po zklamání ze Švýcarska jsem z Irska vyloženě nadšená, i když přiznávám, možná to bylo tím, že jsem strávila tři měsíce v Irské vesnici poblíž pobřeží. Atmosféra místa i pokrmy pro mě byly v knížce skvěle popsané.
Všechny postavy jsem si oblíbila i s těmi jejich nedostatky, líbilo se mi, jak rychle vyřešená byla nedorozumění, já to přehnané drama v knížkách vážně nemusím.
Pro mě to byl skvělý útěk od reality :-)