Limetkasknihou komentáře u knih
Řbitov zvířátek je fakt povedena kniha:) byla velmi přesvědčivá a docela mi zni šel mraz po zádech a za mě lepší jak film je tam víc detailu :)
Černočerná tma mě velmi bavila,sice ta první povídka mě moc nebavila ale od druhé jsem se nemohla odtrhnout:) konce mě dost překvapily ale dali se očekavat:)
Strach na mě byl tak trošku mix ale atmosféra luxusní ty zápletky byly dobře vymyšlené občas nepochopitelné ale dobré:)
Misery mě opravdu zklamala čekala jsem od ni asi víc než tam bylo:( Byly na ní skvěle ohlasy že je to masakr a nakonec pul knihy nuda a druha půlka se vlekla a konec rychli :( Já sem asi čekala víc :( než mi kniha mohla dát.. proto asi sklamání:(
Tornádo musím říct že i když je to o 13 letých klukách tak mě to uplně dostalo co vše v tom věku zvládly čim si prošly jake rozhodnutí musely udělat doporocuji si přečist ale je to v serii:)
Ještě než zabije to je pro mě luxusní thriller ta zápletka je uplně dobrá dějově a vývojově je též skvělá:) to vyšetřování ten postup vražd mě uplně dostal za mě dobrá knížka....
Trhlina tak tu jsem poslouchala v audio a pro mě to cele bylo strašidelní nepochopitelné a skvěle zároven ty zvukoví kulisy byly skvělí skvěle se to poslouchalo a kniha bavila:)
Tma co k ní napsat asi to že mi trvalo pochopit děj :) nakonci sem pochopila ale moc mrazivé mě to nepřislo:)
Neznáma pravidla byly založení na dobrým ději ale strašně se to vleklo, a vlastně se to vleklo celou kniho :( ale jinak mě děj bavil jen bych asi trošku něco udělala jinak...