Linda007 komentáře u knih
Tenhle díl mi zatím přišel nejslabší. Postavy se chovali celkem hloupě.
K Ina je hezká a dojemná, ale musím říct, že pár věci mi tam přišlo, že by se nemohlo stát.
Kupodivu se mi to líbilo. Bylo to zajímavé, náhled do královské rodiny.
(SPOILER) Čtivé a napínavé, ale linka s Jamiem mi přišla nevěrohodná. To by ten chlapec musel být jednoduší, aby na něco takovýho skočil, už to nebyl žádný puberťák, aby se nechal takhle zmanipulovat. Navíc v prvním díle mi Pippa přišla chytřejší, něco mě napadlo a ji hned taky a tady to nebylo.
Skvělé, moc se mi to líbilo. Na konci to bylo, jako ztratit kamarádku.
Bylo to takové poklidné. Oceňuji pohled do života dětí, které propadly systémem.
Líbilo se místo o něco méně než Pýcha a Předsudek, ale i tak to bylo dobré.
Podivné, ale opět skvělé. Všichni byli hodně zvláštní, nejnormálnější byla snad Milada. Ta Anička, nechtěla bych mít takové dítě..
Tohle bylo super, moc se mi to líbilo. Kombinace humoru a dojemného tématu. Asi jsem nikdy nečetla podobnou knihu. Trochu mě mrzelo, že tam nebyla ta minulost více do hloubky, ale chápu bylo to hlavně o Becce. Určitě vyzkouším další knihy od autorky.
Skvělá kniha. Četla jsem každý večer jeden příběh před spaním. Moc milé příběhy. Neznáte někdo podobnou knihu?
Nevím pořád, co si o knize myslet. Ač Ben tvrdí, že ten nápad není ukradený, tak mně přijde, že to není moc originální ( Jeden den, S Láskou Rosie atd..). Další větší problém je, že já prostě nevěřím v tak velkou lásku, která by vznikla během pár hodin za x let. Myslím, že by to za ten rok bez kontaktu opadlo. Navíc i ta jejich dohoda mi přijde nesmyslná.
To rozuzlení s Benem se mi líbilo. Navíc to bylo skvěle napsané a chtěla jsem číst pořád dál. Dokonce jsem si po dlouhé době vzala čtečku do vany. Takže tak 3,5*
Zatím nejlepší díl. První díl byl taková pohádka, tohle už je drsnější.