Listy Listy komentáře u knih

Simpsonovi - Koblihová kalamita Simpsonovi - Koblihová kalamita Matt Groening

Skvělý díl! Simpsonovi opět nezklamali, hlášky pobavily! XD :D Rozhodně doporučuji!

26.09.2018 5 z 5

Simpsonovi - Komiksový výbuch Simpsonovi - Komiksový výbuch Chuck Dixon (p)

Přijde mi, že tento díl má narozdíl od předchozích méně textu. Každopádně v něm nechyběla správná dávka humoru a opravdu mě některé hlášky velmi povavily. Rozhodně doporučuji, skvělé odreagování! :-)

28.06.2018 5 z 5

Futurama-o-Rama Futurama-o-Rama Matt Groening

Skvělé! Nezklamalo, bezva hlášky jako v seriálu, super na odreagování!

28.05.2018 5 z 5

Střemhlav srdcem Střemhlav srdcem Martina Zisková

Obohacující čtení. Nese víc než jen popis procesu s rakovinou. Jak sama autorka píše, je to příběh zaznamananý jejíma očima, takže je to spíše její příběh. Ale to neubírá na hodnotě.

08.03.2018 5 z 5

Šťastný princ a jiné pohádky (7 pohádek) Šťastný princ a jiné pohádky (7 pohádek) Oscar Wilde

Skvělý soubor pohádek. Člověka dožene k slzám už jen trefným popisem společnosti. Zvláště mě okouzlily pohádky Šťastný princ, Slavík a růže, Dítě hvězdy. Ostatní pohádky byly také skvělé, ale tyto tři mne prozatím zaujaly nejvíce.
Rozhodně doporučuji všem věkovým kategoriím!

14.02.2018 5 z 5

Na cestách s Jotarem Na cestách s Jotarem Stan Sakai

Jedna z nejlepších knih série (pro mě), zcela mě pohltila a vtáhla do děje! Ostatní díly mám také moc ráda, ale tendo se řadí mezi mé nejoblíbenější!!!

27.01.2018 5 z 5

Návštěvník Návštěvník Éric-Emmanuel Schmitt

Toto dílo se mi moc líbilo. Vede k zamyšlení a nechává čtenáře vypořádat se s koncem posvém. Tudíž nevnucuje žádnou svou teorii a zůstává otevřeno všem možným i nemožným závěrům.
Rozhodně doporučuji!

05.01.2018 5 z 5

Výživa - Áhára Výživa - Áhára Martina Zisková

Velmi praktická kniha, která je vhodná pro každého, kdo se jakkoliv zajímá o ajurvédu. Napsána smyslupně a přehledně. Za mě 5 hvězdiček. Doporučuji!

02.01.2018 5 z 5

Další divné hlášky z knihkupectví Další divné hlášky z knihkupectví Jen Campbell

Tentokrát již bez tiskařských chyb, které byly v 1. dílu. Jinak opět napěchované neuvěřitelnými hlaškami a rozhovory a příhod a vůbec...! Doporučuji!

15.11.2017 5 z 5

Ubulená hromádka štěstí Ubulená hromádka štěstí Sarah Andersen

Super komiks! A oproti předešlému dílu obsahuje navíc i různé autorčiny komentáře v odstavcích, které pak jsou skvěle doplněny kreslenými situacemi apod.
Za mě pět hvězdiček. Jsem naprosto spokojená! :-)

27.10.2017 5 z 5

A proto skáču A proto skáču Naoki Higašida

Velice zajímavé čtení. Otázky s krátkámi odpověďmi se četly samy a k tomu jako perličky krátké povídky, které až vyrážely dech svou stručností a i tak řekly více než dost.
Rozhodně doporučuji!

19.10.2017 5 z 5

Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Naprosto úžasná, dechberoucí, prostě skělá kniha! Doporučuji!

06.07.2017 5 z 5

Divné hlášky z knihkupectví Divné hlášky z knihkupectví Jen Campbell

Výborná knížka! Rozhodně doporučuji! Škoda jen těch tiskových chyb... Dala bych kvůli tomu 4,5, což bohužel nejde, tak dávám 5 hvězdiček za skvělé historky.

26.05.2017 5 z 5