LivN Online LivN komentáře u knih

Pohádky Pohádky Karel Jaromír Erben

Za hory za doly mé zlaté parohy kde se pasou... Tuhle knížku jsem měla v dětství ze všech nejraději, protože mně z ní každý večer taťka četl pohádky a měnil u toho hlas. Krásna vzpomínka...

27.01.2019 5 z 5

Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

To snad ne!!! Knížce jsem dávala šanci asi do jedné třetiny pak jsem to vzdala. Byla to fakt nuda. Sérii Off-campus mám vážně ráda,ale tohle je velké zklamání...

24.01.2019

V cizí kůži V cizí kůži Allen Eskens

Teda to byla super knížka!! Nemohla jsem od ni odtrhnout oči. Napínavá byla od začátku až dokonce a hodně se mi líbilo, že nebyla předvídatelná a konec mě překvapil, nečekala jsem to. Když se objevila zápletka a vyřešila se, tak na další stránce byla další a to se mi líbilo. Alexandr se mi moc líbil mrzelo mě že to dopadlo, tak jak to dopadlo.
Z Ianny se vyklubala pěkná mrcha měla jsem ji ráda, ale pak už ne. Bylo tam hodně vražd. Thriller jsem nikdy nečetla byl to můj první a teď už vím, že určitě ne poslední.

23.01.2019 5 z 5

Hrej hráčem Hrej hráčem Emma Hart

Kniha se dobře četla díky více kapitolám. Neočekávala jsem, že to bude dobrá knížka, ale dalo se to číst. Nejvíc mě zajímalo kdo jako první z hlavních hrdinů přijde na to, že ho ten druhý podvádí. Chybělo mi víc detailů o Bradenovi a jeho rodině. To tam vůbec nebylo za to o Maddie byla celá knížka.

22.01.2019 3 z 5

Slovník českých synonym a antonym Slovník českých synonym a antonym kolektiv autorů

Je to moc super slovník. Často ho používám.

Máj Máj Karel Hynek Mácha

Byl pozdní večer - první máj -
večerní máj - byl lásky čas.
Hrdliččin zval ku lásce hlas,
kde borový zaváněl háj...

Na knihu jsem náhodně narazila v knihovně a řekla jsem si, že si ji musím půjčit a znovu přečíst. Bylo to moc dobré čtení, dobře jsem udělala.

Kytice Kytice Karel Jaromír Erben

A on vždy napřed - skok a skok,
a ona za ním, co jí krok.
Po šípkoví a po skalí
ty bílé nohy šepotaly,
a na hloží a křemení
zůstalo krve znamení.

Svatební košile moje oblíbená. Jako bych zase seděla ve školní lavici. Bylo fajn zase si to připomenout.

Náhlá vzplanutí Náhlá vzplanutí Nora Roberts

Knihu jsem si půjčila v knihovně abych byla zase o krok blíž čtenářské výzvě. Nikdy dřív jsem knihy od N. Robertsové nečetla a už asi ani číst nebudu. První díl mi připomínal román od A. Claytonové HŘEBEC, taky se tam popisovalo hromada starého nábytku a harampádí víc než milostný příběh. Myslela jsem že už příběh ani nedočtu a zrovna přeskočím na druhý, ale dočetla jsem. Druhý příběh s rančem a dobytkem byl o něco lepší a líp se četl. Byl zajímavější, napínavější a Aarona jsem si hodně oblíbila a díky němu také dávám knize dvě hvězdy.
Co se mi nelíbilo na obou příbězích bylo to, že hlavní hrdinové na sebe hned skočili u první kapitoly a okamžitě si vyznávali lásku a mluvili o svatbě to mi přišlo až moc sladké. Taky jsem si v knize všimla, že je tam hodně překlepů a vět, které nedávají smysl. Byla to taková oddechovka nic od čeho nemůžete odtrhnout oči.

18.01.2019 4 z 5

Romeo a Julie Romeo a Julie William Shakespeare

Myslím, že kdo opravdu čte tak klasiku jako je Romeo a Julie si musí přečíst každy...

13.01.2019 5 z 5

Anatomie těla v pohybu Anatomie těla v pohybu Theodore Dimon

Jako masérovi mně kniha hodně pomohla. Naučila jsem se nové svaly a všechno okolo lidského těla co se týká svalů a kostí. Kniha se velmi dobře četla. Je jednoduše napsaná, takže se rychle chápe. Co je na knize velké plus je, že u každého popisovaného svalu nebo kosti je obrázek a to mi moc pomohlo abych pochopila kde se sval přesně na těle nachází. Co dalšího mě potěšilo jsou latinské názvy svalů a kostí. Jsem ráda, že jsem si knihu kupila a mám ji doma takže do ní můžu kdykoliv znovu nahlédnout.

13.01.2019 5 z 5

Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

Turbulence byla moc dobrá! A úžasně dominantního a sexy Jakea jsem si moc zamilovala! A kniha "TURBULENCE" co napsala Gillian mě fakt překvapila. Kdo četl ví o čem mluvím a kdo nečetl pochopí až knihu přečte. Nechci tady prozrazovat to nejlepší z knížky.

12.01.2019 5 z 5

Hledání dokonalé lásky Hledání dokonalé lásky Jennifer Probst

Škoda, že neexistuje rubrika "nedočtené knihy", protože tuhle kniku bych tam zařadila. Skončila jsem v půlce a knihu nedočetla. Byla to nuda a hlavní hrdina Nate mě vůbec nezaujal. Byl nudný a čekala jsem, že to bude pěkný vypracovaný borec jako byl v prvním díle Slade, ale ne Nate byl neslaný nemastný proto jsem tu knížku nedočetla. Tak jsem se těšila o proti prvnímu dílu to byl propadák. Teď začínám čít třetí díl, protože něco už bylo načato v prvním díle a docela mě to zaujalo tak jsem zvědavá jaké to bude a až to dočtu hned napíšu recenzi už se na to těším.

03.09.2018

Hledání vytouženého dne Hledání vytouženého dne Jennifer Probst

Knihu jsem si pujčila v knihovně. U prvních kapitol jsem si myslela, že jsem se spletla v žánru a chtěla jsem knihu odložit a nedočíst. Ještě, že jsem to neudělala. Kniha byla fascinující, zábavná, vášnivá a perfektní už dlouho jsem nečetla tak dobrou knihu. Líbilo se mi, že hlavní hrdinové na to neskočili hned u prvních kapitol. Taky se mi líbili scénky s Robertem jak Slade nevěděl kdo to je. To bylo velmi zábavné a musela jsem se nahlas smát. A scéna s Kateinou mámou byla taky dobrá jak je načapala ráno v kuchyni. Slade je naprosto perfektní chlap úplně muj typ. Mám pujčenou celou sérii a doufám, že i druhý a třetí díl bude tak dobrý i když v prvním díle už bylo něco řečeno a hrdinech z třetího dílu a vypadalo to moc dobře už se na to těším. Dávám pět hvězd!

12.08.2018 5 z 5

Omyl Omyl Elle Kennedy

Podle mě je to nejslabší díl zatím z celé série. Ještě jsem nečetla PLÁN. A zase vede Dean. Jsem zvědavá jestli ho Tuck překoná, ale nemyslím si. Čekala jsem víc vzrušujících scén.

10.08.2018 2 z 5

Řekni mi, kde tě bolí, a já ti řeknu proč Řekni mi, kde tě bolí, a já ti řeknu proč Michel Odoul

Knížka se četla sama. Byla tak zajímavá ,že to jinak nešlo. Hodně jsem se naučila a dozvěděla. Určitě všem doporučuji.

30.07.2018 5 z 5

Návrh Návrh Elle Kennedy

Musím říct, že kniha byla opravdu super! Líbilo se mi jak Gerett naháněl Hannu dost jsem se u knihy bavila.Ale dávám jen 4 hvězdičky,protože jsem jako první četla Skóre a nebylo by to vůči Deanovi fér ,protože je můj favorit a dostal plný počet bodů!

19.02.2018 4 z 5

Jamaica Lane Jamaica Lane Samantha Young

Myslím, že je to nejlepší knížka z celé série teda zatím, ještě jsem nečetla poslední díl. Liv jsem si hned oblíbila a Neta prostě žeru! Líbilo se mi jak to mezi nimi jiskřilo a že k něčemu došlo až na 150 straně. Proto mě ta knížka tolik bavila. Když na to skoči hned na začátku tak to už není ono. Určitě si ji přečtu za čas znovu!

30.01.2018 5 z 5

Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Ikdyž jsem si spletla díly a četla jsem tento díl jako druhý tak mě to nezklamalo naopak bylo to super čtení. Krásná obálka. Velmi dobré Samantha má prostě ty nejlepší knížky. Nechybí jim děj ale taky se od knížky očekává nějaká ta erotika a to knížka taky splňuje takže za mě 5 hvězdiček!

29.01.2018 5 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Zase mé oblíbené sexy šéf a sekretářka. Dost dobrá knížka humorná čtivá. Moc se mi líbila určitě doporučuji přečíst.

29.01.2018 3 z 5

Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Celkem pěkná knížka akorát mě vadilo,že na to hned skočili. Bylo toho až moc,ale dlo se to číst.

29.01.2018 2 z 5