llllucka llllucka komentáře u knih

Drzý návrh Drzý návrh Nicole Snow

Přiznám se,moc mě to nebavilo Téma dobre,jen špatně zpracované.Zbytecne natahování a zamotavani se.

11.06.2024 2 z 5

Výkřik do ticha Výkřik do ticha Amo Jones

Tentokrát mi to přišlo až všeho moc.Nakonec člověk zjistí,že to nějaký důvod má,ale nez k tomu dojdete.....Kdybych nečetla všechny její předešlé knihy,asi bych to odložila už v půlce.

23.05.2023 2 z 5

Všechno, co máme Všechno, co máme Kerry Lonsdale

Téma bylo zajímavé, pojaté jinak než podobné knihy. Ale autorka z toho rozhodně nevytriskala, kolik mohla. Hlavní postavy mi lezly na nervy. Ona hrozně naivní, on moc hodný.

18.06.2020 2 z 5

Znovu a znovu Znovu a znovu Susan Johnson

Chtěla jsem oddechovou literaturu s romantikou, ale ctivou. Toto je spíše erotika, kde jsou vsichni stále připraveni k akci a o predehre nikdy ani neslyšeli. Dej naprosto o ničem a hlavní hrdinka je příšerná (ano, ne, ano, ne.....).

08.05.2020 2 z 5

Malé temné lži Malé temné lži Sharon J. Bolton

Musím dát opět plný počet. Sice mi trvalo než jsem se zacetla, ale pak to nabralo spád a nešlo se odtrhnout. Oceňuji, že autorka knihu zase pojala úplně jinak než předchozí. A přestože jsem si vraha tipovala správně, dost často jsem o této volbě měla během čtení pochyby.

18.07.2019 5 z 5

53 dopisů pro mou lásku 53 dopisů pro mou lásku Leylah Attar

Kniha se dobře četla, ale nemohu dát plný počet hvězd. Na to tam bylo těch zvratů až moc. A vadilo mi, že zásadní okamžiky (např. nemoc) byly brány hopem.

05.07.2019 4 z 5

Pouto Pouto Anna Todd

Série začala výborně, další díly už jsou jen o tom, jak se neustále rozcházejí a zase dávají dohromady. Tessa je slaboch, Hardin je hazlik. Kdyby to autorka napsala do 2 knih, účel by to splnilo. Poslední díl jsem přečetla, abych si to uzavřela, ale kdyby ne, nic by se nestalo. Škoda, že autorka potenciál z prvního dílu nevyužila.

30.06.2019 3 z 5

Miluj mě jakkoli Miluj mě jakkoli Jennifer Probst

Neurazil, nenadchlo. Průměr. Jiné knihy od této spisovatelky jsou lepší.

29.06.2019 3 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Moc nevím, co si o knize myslet. Nebyla špatná, zajímavé pojetí, ale ani mě nenadchla.

27.06.2019 3 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Kniha mě mile překvapila. I přes závazná témata se četla sama. Autorku obdivuji, že nám ukázala domácí násilí i z jiné strany. A doporučuji přečíst i dovětek autorky.

27.06.2019 5 z 5

Válečná smršť Válečná smršť Victoria Aveyard

Knížka se mi moc líbila. Pěkné zakončení celé série.

17.06.2019 5 z 5

Království za polibek Království za polibek Teresa Medeiros

Knížka se mi líbila. Ale strhávám hvězdu za uspěchany konec.

13.04.2019 4 z 5

Rebelský dědic Rebelský dědic Vi Keeland

Mám ráda tento styl knih na odreagování, ale musí to být alespoň trochu reálné. Tohle už bylo trochu moc. Další díl si určitě neporidim.

03.03.2019 1 z 5

Na věky věků Na věky věků Ken Follett

Opět kvalitně napsáno.

01.03.2019 5 z 5

Ohnivý sloup Ohnivý sloup Ken Follett

Poslední díl se mi opět moc líbil. Trochu mi vadí stejný scénář u hlavních postav, láska, nemoci býti spolu,..... Ale to nic nemění na kvalitě knihy a zde jednotlivé linie hlavního hrdiny a jeho kladky měly opravdu smysl.

01.03.2019 5 z 5

Němé oběti Němé oběti Tim Weaver

Myslela jsem si, že jsem si už na lehkou prekombinovanost tohoto spisovatele zvykla, ale tady toho bylo opravdu hodně.

28.01.2019 3 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Knížka se mi líbila. Splnila, co od tohoto žánru očekávám.

20.01.2019 5 z 5

Hříšník Hříšník Amanda Stevens

Předchozí díl se mi moc nelibil, ale tento to napravil. Těším se na další, poslední díl.

20.12.2018 5 z 5