locin

Musím říct, že i druhý díl mě opravdu zaujal a doslova jsem ho přečetla jedním dechem. Už se nemůžu dočkat až bude konečné rozuzlení. Děj se neustále vydává úplně jiným směrem než bych očekávala. Opravdu chytlavá kniha, doporučuji :)

Po dlouhý době zase trochu změna v žánru. Musím říct, že mě příběh vtáhl. Děj byl napínavý a každou chvíli se měnila moje představa o konci. Určitě budu pokračovat dál.

Opravdu jedna z nejlepších co sem od Agathy Christie četla. Napějetí záhady neočekávaný závěr. Moc se mi to líbilo. :o)

Jediná chyba na knize byla že jsem se občas ztrácela v přímé a nepřímé řeči. Nevěděla jsem jestli to postava opravdu říká, myslela jsem si že o tom pouze přemýšlí ale druhá už jí na to odpovídá v přímé řeči. to bylo prochu zavádějící.

Jako to bylo u prvního dílu tak se mi stalo i druhého.... Takový ten prvotní dojem, že jsem se nemohla úplně začíst a že by mě příběh hned čapl a pohltil... Ale čím dál jsem se dostávala, tím víc mě dostával a pak už jsem jen hltala stránku za stránkou a byla neskutečně zvědavá jak tohle celé dopadne... Opět mi příběh neskutečně padl do noty a ještě jsem navíc velmi sympatizovala s hlavní hrdinkou, protože podobné pracovní nasazení je mi doma také známo :) Ke konci i pár slz uteklo... Opravdu zanechalo velký dojem

První kniha od této autorky a musím říct, že jsem byla mile překvapená...
Několikrát se mi stalo, že jsem zalapala po dechu jakým směrem se příběh vydal či jak mě nějaká situace překvapila vystřídala ukapnutá slzička... . Musím říct, že to se mi tak často nestává... Za mě opravdu velmi příjemné prolínání současnosti s historií a velmi krásně napsaná kniha.. Moc mi sedla. Autorka má také skvělý sklon k tomu kdy ukončit kapitolu, takže vás to nutí neustále číst dál a dál :D
Doporučuji :o)

Velmi čtivý příběh. Na rozluštění záhady jsem se moc těšila.. A hezky zpracováno :O)

Tak nějak se mi stalo, že jsem si přečetla až ten poslední díl... A musím říct, že to nevypadá na špatnou serii, určitě zkusím i ty předešlé z nich :o)

Kniha ideální k malému dítěti, protože s celými knihami teď trochu bojuju. Ale tady jeden dva příběh a ještě se příjemně pobavím :)

Začátek byl pro mě dost monotóní, několikrát jsem knihu odložila a zase se k ní vrátila, ale poté co jsem překonala tímto způsobem první polovinu knihy, jsem se do příběhu neuvěřitelně začetla, protože se tam konečně začalo dít více věcí než koncert, prázdný sex a bláboli :D. Ke konci už jsem se od knihy nedokázala vůbec odtrhnout. Dávám jednu hvězdu dolu za pro mě trochu zdlouhavý začátek, ale 4 za perfektně napínavý závěr.

Jednou za čas mi oddychovka tohoto typu prostě sedne... :o)

Jedním slovem nádhera.. Slzy, smích, tajení dechu, bylo tam prostě úplně všechno.
Musím jen přiznat, že mi chvilku trvalo než jsem se do knihy plně začetla. Prolínání postav Luke+Sophia & Ira mi trochu narušovalo příběh, než jsem se zase vžila do té a té části už opět začínal druhý příběh.
Ale nakonec z toho vyšlo naprosto fantastické zpracování. Rozhodně doporučuji :)
Velmi povedené dílo..

Takové příjemné odpolední letní čtení. Nic nového, nic neobvyklého, něco málo zdá se mi tam ale chybělo. Nedokážu pojmenovat co, ale nebylo to tam.
Zakončení knihy za mě moc pěkné. :)

Pokud hledá člověk trochu toho dobrodružtví tak tohle je dobrý směr.
Místy mi přišel příběh trochu zdlouhavý, a neustálé vracení k matčině smrti mi taky nebylo úplně příjemné.
Ale jinak musím uznat, že kniha byla zajímavá a našla jsem zde pěkněho průvodce po Americkém pobřeží. Jmenovaná místa jsem si i vyhledávala - alespoň se mi zase trochu rozšířili obzory.

Příjemná klasika. Našla jsem tam i části kde jsem se opravdu hezky bavila. :)

Opět jeden z povedených děl. Jen mi to lehce příšlo, že se autorka nechala trochu unést/inspirovat šedým BDMS stínem, ale naštěstí její osobitý styl ještě zůstal a zbytek příběhu se odnést špatným směrem nenechal. :)

První kniha od této autorky a musím říct že splnil účel a odpočinula jsem si :)

Kniha mi trvala nějak déle než jsem očekávála uprostřed jsem se poněkud zasekla a číst sem zase začala až po nějaké době. Vůbec netuším proč k tomu došlo jelikož Jo Nesbo umí velmi slušné popsat napínavé chvilky.
Napřídklad v části s lavinou jsem zjistila, že ve chvíli kdy Harry Hole ztrácel dostatek kyslíku a nemohl popadnout dech, že se cítím naprosto stejně, jelikož jsem zadržovala dech. Klobouk dolů před jeho detailním vyprávěním umí velmi dobře zaujmout.