locin komentáře u knih
Tahle autorka prostě umí. Ještě jsem od ní nečetla špatnou knihu. Naopak přečteno doslova jedním dechem ♥️
Znovu se ke knize asi už vracet nebudu. Konec mi přišel trochu zmatečný autorka skákala z jednoho období do druhého, že jsem se chvílemi ztrácela... Asi francouzská literatura nebude úplně pro mě :)
První příběh se mi líbil velice. Druhý už na sérii nenavazuje, nebyl pro mě až tak top, ale také jsem neodolala a docela rychle přečetla :o)
Konec druhého dílu mi přišel až moc uspěchaný, ale jinak se mi oba příběhy moc líbili :o)
Neskutečné rozuzlení, naprosto originální a nezapomenutelné by Agatha Christie. :)
Kniha ideální k malému dítěti, protože s celými knihami teď trochu bojuju. Ale tady jeden dva příběh a ještě se příjemně pobavím :)
Toto nebyl úplně šálek mé kávy. Přečetla, ale vracet se k tomu asi už nebudu...
První kniha od této autorky a rozhodně u ní nezůstane. Autor který umí svým dílem zaujmout poznáte podle toho, že začnete číst jen tak odpočinkově v 9h a pak zvednete hlavu a ono půl 1 v noci :D takže za mě toto dílo rozhodně ano :)
Zatím nejlepší z této série. Oba hrdinové mi naprosto sedli. Četla jsem tyto knihy s velkým odstupem, tak mi chvilku trvalo než jsem si vzopomněla na veškeré postavy a dění, ale tento díl byl pro mě jeden z těch nejlepších. :)
Spojení romantiky s takovouto detektivní zápletkou nebyl vůbec špatný nápad. Příběh se mi opravdu moc líbil.
Začátek byl pro mě dost monotóní, několikrát jsem knihu odložila a zase se k ní vrátila, ale poté co jsem překonala tímto způsobem první polovinu knihy, jsem se do příběhu neuvěřitelně začetla, protože se tam konečně začalo dít více věcí než koncert, prázdný sex a bláboli :D. Ke konci už jsem se od knihy nedokázala vůbec odtrhnout. Dávám jednu hvězdu dolu za pro mě trochu zdlouhavý začátek, ale 4 za perfektně napínavý závěr.
Dlouho jsem měla tuto knihu ve své knihovně jako nepřečtenou. Teď jsem po ní konečně sahla a musím říct, že jsem byla velmi překvapená.
Přijemná romantická detektivka to bylo něco co jsem od této knihy nečekala, o to víc se mi kniha líbila. Na začátku jsem se bála duchovního tématu, ale kniha byla napsána velmi poutavě a určitě vás nenechá odejít dokud se nedostanete až na tu nejposlednější stránku, slovo, myšlenku. Rozhodně doporučuji :)
Rozhodně nelituji, kniha mi byla doporučena a určitě doporučuji dále. Prostě typ knihy nad kterou přemýšlíte ještě dlouho dobu po přečtení...
*Možný Spoiler*
Opravdu to trvalo tolik let než se konečně stalo to co bylo očividné už v počátcích jejich života??
U středu knihy mi přišlo vyprávění krapet zdlouhavé a zbytečné, ale asi vše svůj důvod mělo.
Možná se podívám i na filmové zpracování.. Zvědavost je veliká :)
Opět geniální zápletka. Agatha Christie je prostě nejlepší v popisování zapeklitých zápletek. :)
Opravdu příběh inspirovaný skutečnou události?? Z toho jde mráz po zádech. Ale můžu říct, že kniha opravdu naprosto vtáhne do děje, takže okamžitě musíte začít číst další díl, aby ste věděli co se bude odehrávat dál..
Jednou za čas mi oddychovka tohoto typu prostě sedne... :o)
Není to klasický romantický příběh. Ano samozřejmě, láskyplný románek proběhne, jinak by to u knihy od NR ani nešlo. Ale tohle rozhodně není žádná červená knihovna. Je to hlavně příběh protkaný zapeklitým tajemství Mercyho ranče.
A rozhodně budete naprosto překvapeni co z knihy nakonec vyplyne. Já rozhodně byla a v budoucnu se ke knize zase moc ráda vrátím. :)
Mám ráda příběhy s malebnými vesničkami, a když se k nim přidá "nečekaná" vražda hned to přidává na zajímavosti..