Lotka | Komentáře u knih | Databáze knih

Lotka Lotka komentáře u knih

Lesní lišky a další znepokojivé příběhy Lesní lišky a další znepokojivé příběhy * antologie

Některé povídky poutavé, jiné méně. Povídková moc nejsem, když se konečně začtu, je konec.

28.11.2017 3 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Nelíbil se mi název knížky a to byl důvod, proč se mi do jejího čtení nechtělo. Byla to chyba. Hartl nezklamal a předložil pro mě poutavý příběd. Jako odpočinkovku doporučuji.

17.11.2017 4 z 5

Černé lekníny Černé lekníny Michel Bussi

Začátek mě zaujal, ale pak nastala nuda a táhlo se to...ke konci zajímavé rozuzlení, ale celému příběhu to nepomohlo, abych dala vyšší hodnocení.

14.11.2017 2 z 5

Hlasy Hlasy Ursula Poznanski

Víc než samotný detektivní příběh mě baví dějová (vztahová) linka mezi hlavními hrdiny.

30.10.2017 3 z 5

Nesmírný Nesmírný Jussi Adler-Olsen

Výborná a z celé série i nejzábavnější! Kam tohle povede?!

06.10.2017 4 z 5

Muž, který hledal svůj stín Muž, který hledal svůj stín David Lagercrantz

Lisbeth je v podání tohoto autora poněkud "jiná" a vlastně nejen ona... Když to opomenu, tak mě poslední kniha série Milénum bavila.

24.09.2017 4 z 5

Osm Osm Radka Třeštíková

Zajímavý příběh a čtivá kniha. Třeštíkovou mám jako autorku ráda, ale nějak mi u této knihy připadalo, že ze mě dělá "blbce" nebo malé dítě. Ale jinak bavila.

17.09.2017 3 z 5

Démoni Démoni Karin Slaughter

Každý další díl je krapet slabší, ale Will si svou kvalitu pořád drží. Těším se na další.

16.07.2017 3 z 5

Kriminálník Kriminálník Karin Slaughter

Postav jako na orloji, ale ke konci se to vyjasnilo.

05.07.2017 3 z 5

Hřbitov nadějí Hřbitov nadějí Karin Slaughter

Ze série Will Trent mě bavila nejméně - připad trochu odfláknutý. Jak to bude s Willem a láskou jdu zjistit do dalšího dílu.

24.06.2017 4 z 5