Lotka komentáře u knih
Tak ma mě to bylo trochu moc: dvě mrtvé zmije a dvě mrtvé myšky. Dětem se líbila.
Čtivá, napínavá. Jen trochu problém s hlavními hrdiny. Ještě jsem nenašla v žádné knize žádného vyloženě oblíbeného hrdinu. I když se spisovatel snaží, nejde mu to.
Nedokážu u Cooka nikdy odhadnout, kam to hlavní hrdiny zavede...a to je na jeho knížkách to čtivé.
Až příliš na sebe jednotlivé díly navazují. Teď čekám na další díl a budu doufat, že nezapomenu, kde se skončilo. Ale jinak skvělé.
Nepatřím mezi cílovou skupinu této knihy, ale i tak musím uznat, že se četla skvěle.
Dost neotřelé téma. Naprosto něco jiného než běžně čtu. Humorné, zajímavé a čtivé.
Nářečí, dědina, deptající myšlenkové pochody postav...humorné to rozhodně není. Vždycky mě Dvořáková dovede rozhodit, umí totiž psát.
Napínavá a docela dobrá detektivka. Vydržím hodně, ale tady nějaké scény byly vykreslovány tak podrobně, až z toho bylo člověku dost zle. To bylo zbytečné.
Musím uznat, že to bylo naprosto nereálné a některé zločiny naprosto nemožné uskutečnit, ale možná i proto super detektivka.