Lotka komentáře u knih
Poslední přečtená kniha od Goffy. Tak snad zase brzy něco napíše. Trvalo mi, než jsem se začetla (což u ostaních nebylo), ale celkový dojem je, že autor zase nezklamal, i když Vánoční zpověď je z jeho děl nejslabši.
Skvělá. Teď už se jenom ptám: a bude další?!
Bude, že jo?!
Tak to byl podraz! V nejlepším to pane spisovateli přerušit?!
Tak tenhle případ jsem mému milovanému detektivovi fakt nezáviděla! Ale zvládnul to!
Tak jsem si hned na začátku říkala: to ne...to fakt takhle napsal...?! Jo, život není peříčko a stačilo pár řádků a zase mě vtáhnul do děje.
Neřekla bych, že je to autorova nejlepší kniha, ale opět se mu podařilo vtáhnout mě do děje, tak, že jsem knihu nechtěla odložit, dokud nebude dočtená.
Vlastně stačí názvy jednotlivých dohod a je to...zbytek je na mě až moc zbytečného okecávání.
Velmi zdařilá detektivka. Hlavní hrdina, jeho kolegové, partnerka, oběti a lumpové...prostě jako v každém dílu série, ale má to prostě přidanou hodnoutu, že to není blábol...není co vytknout. Je tam napětí a má to hlavu a patu, stejně tak zajipmavá odhalení.
A jde se na další díl!
Na povídky mě neužije...než se pořádně začtu, je konec. Ale tyhle jsou provázané naším již starým známým hlavním hrdinou...
Miko je můj velký oblíbenec a to, že je ta detektivka skvělá, je snad už zbytečné dodávat.
Zajímavý námět, napínavé, ovšem nic objevného nebo extra překvapivého. Prostě a stručně: dobrá detektivka.
Není co vytknout, kniha si zaslouží jen slova chvály. Hlavní hrdina si mě naprosto získal. Svižné, vtipné, napínavé, cynické, sarkastické, smutné...má to v sobě skryté všechno.
Neříkám, že je to špatně napsané, ale tenhle druh humoru (stejně tak Švejk) mi nějak nesedí.
Výborná!!! Netřeba slov. Pro milovníky detektivek je povinnost si ji přečíst.
Krásně vyprávěný příběh v zajímavém prostředí. Jen s přibývajícími stránkami mi přišlo, že se děj zbytečně protahuje a přestává odsýpat jako na začátku.
Marsons je lepší s každým novým dílem ze série s Kim. Více se věnuje jednotlivým postavám z vyšetřovacího týmu.