Lotka komentáře u knih
Zajímavý námět, četla se dobře. Obdiv spisovatelce, napsané je to velice zajímavě.
Skvělá!!! Detektivka jak se patří. Trochu uspěchaný konec autorce odpouštím, protože se četla skvěle. Hned pokračuji dalším dílem.
Čtení jsem si úplně neužívala, chvílemi až nebavila, ale kniha ve mně zanechala to, co měla a není úplně zapomenutelná.
Stejně jako u prvního dílu se u mě nejedná o primárně humornou knihu. Pár vtipných situací a celkově prostě kniha ze života, stejně jak humorná, tak i smutná.
Nehledala bych v tom prvoplánově humornou knihu. U mě si to sedlo velmi dobře, takové to, když se v hlavní hrdince vidíte. Podobné dětství, stejná doba...
Ano, Strike stále nemá nohu, pořád ho bolí pahýl, s Robin také žádný extra posun...dlouhý to bylo šíleně. Ale, je to zase skvěle napsaný příběh, ani jedna stránka zbytečná a neměnila bych ani slovo! Bavilo!
Zase jeden vyšinutý magor, neoblíbená hlavní postava, kterou nedokážu vystát...to znamená, že je to dobře napsaný.
Začalo to dobře, pak už jen táhlý příběh bez napětí. Vraha jsem netipla dobře, takže aspoň tak.
To mě zase nějaké čtení bavilo a pobavilo. Hlavní hrdina je dost unikát.
Povídky by se měly zakázat...to ještě než to pořádně začne, už to zase končí. Kniha sestavená z povídek mých velkých literárních oblíbenců, fajn čtení.
To je prostě tak, když k vám nějaká kniha přistane v určitém období života a přesně se trefí do podobného období, které prožíváte i vy... Ivančiny výrazy byly někdy krkolomné, ale asi to k ní patří.
Mně to přišlo prostě nějaký “kostrbatý” a trvalo mi začíst se. Je pravda, že pak se to rozjelo a konec byl masakr. Na můj vkus až dost velký.
Nahlédnutí do jiných kultur. Zpočátku jsem se bála, že to bude nuda, ale byl to hezky vystavěný srozumitelný příběh s romantickými prvky, které do děje dobře zapadly.
Úžasné, nadčasové. Srozumitelné pohádky o zvířatech, lidech, dětech...
Dobrá detektivka, ale jen dobrá. Vynalézavost kanibala a jeho matky pro mě byla až příliš neuvěřitelná.
Mně prostě chvílemi hlavní hrdinka vadila a na “milost” jsem ji vzala až v závěru.
Vše bylo řečeno ve většině komentářů. Ano, smutná, dojemná, líbila se.
U této knihy opravdu platí: těšte se na konec. Začátek se trochu lacině táhnul, ale postupně nabírala spád. Dobrý nápad a ještě lépe uchopený.
Řada neoblíbitelných hrdinů...a to mám ráda. Skvěle se četla a ten konec?! No, konečně knížka, která uměla překvapit.