LPG komentáře u knih
Nenene. Tohle není můj šálek. Po přečtení mám chuť se na všechno vykašlat. Všechno je takový šedivý. Kundera jako autor, klobouk dolů.
Opravdu parádní. Nádherně shrnuté na jednu hromádku. Luxusní práce ilustrátora. Povinně všem dětem pod stromečky, k svátkům a narozkám. (A dospělým co prošli základkou v devadesátkách :) )
KINGA neberu do ruky abych se bál, ale abych se ponořil do úhlu pohledu mistra. Opět jsem se nezklamal. Krásně počtení. Kolikrát i zamyšlení. Jen si kolikrát říkám zda za tu reklamu dostává Stephen zaplaceno. Tolik značek na jednom místě jsem u jiného autora nezaregistroval.
Pěkně porovnané rody na dlani, ale asi bych se bez toho obešel.
Mistr Hailey pro mne v životě udělal hodně. Nejen jeho tvorbou, ale i přístupem k životu a práci. Pokud zbožňujete tohoto autora, rozhodně by Vám tato kniha neměla uniknout. Detailně provedená recenze jeho počínání.
Hrozně ponurý a smutný. Musí se nechat, že je to opravdu literární kousek, ale dlouho se budu vyhrabávat z hrůzy co jsem načetl. Reálně popsaná životní perioda vzletu a následného pádu na nejspodnější dno.
KINGA já rád moc. Ale detektivku od pana MAESTRA jsem nestrávil úplně dokonale.
Pěkně popsaný rodinný život. Kdybych neviděl PELÍŠKY a PUPENDO smál bych se o mnoho více nad obsaženou pravdou a reálií běžného života. SUPR povinná četba. Dálší zářez z dlouhého seznamu.
Hrůza děs. Dlouho jsem to neudělal, ale nakonec jsem to neudržel a odložil. Za pár týdnů nebudu vědět o čem ta kniha byla. Přehazování stylů mi opravdu nevyhovuje. Je to zajímavý nápad, ale pro mne naprosto nevyhovující. Jednu hvězdu za to, že je to kniha a druhou za Martina.
Až dokončím stroj času a začnu napravovat životní chyby, rozhodně si přečtu tuhle knížku. Měl jsem jí číst tak před desti lety. Možná by bylo všechno úplně jinak. Uvidíme.
Čtivá klasika. Málo věcí potěší tak jako povinná četba, která se dá číst. Jsem obohacen o spoustu myšlenek a názorů. Možná se i zamyslím sám nad sebou. Konec je opravdu pan KONEC.