Lucc93 Lucc93 komentáře u knih

Do nejtemnějšího kouta Do nejtemnějšího kouta Elizabeth Haynes

Jedním slovem neskutečné psycho. Ale byla to pecka. I když má kniha přes 400 stran, přečetla jsem ji za velmi krátkou dobu, protože jsem se jednoduše nemohla odtrhnout. Jedna z nejlepších knih, kterou jsem četla. Dočítala jsem jí večer a přiznávám, že mi bylo dost ouzko a na ulici bych v tu chvíli nevyšla ani za nic. Dávám 5 hvězd a těším se na další knihy od této autorky.

Trable Trable Samantha Towle

Nebylo to vůbec špatné. Žádné náročné čtení, spíše humorná oddychovka. Příjemný konec.

22.07.2021

Sestrám by se milenci krást neměli Sestrám by se milenci krást neměli Sophie Ranald

Až úplně dolů Až úplně dolů Jennifer Weiner

Co říct .. Nápad na téma knihy velmi chválím, vcelku dobře se mi i četla, ale myslím, že by mohla být o polovinu kratší. Začátek je hodně natáhnutý, hlavní postava pořád něco vypráví a dostává se úplně někam jinam. Nachytala jsem se, že na začátku chvílemi ani nevnímám děj. Docela mě i rozčilovala dcera hlavní postavy, která hlavně v začátcích působila trošku jako spratek. Za mě 3 hvězdy.

Narozeniny Narozeniny Danielle Steel

Rozhodovala jsem se mezi 3 a 4 hvězdami a nakonec jsem ohodnotila jen 3mi a to hlavně kvůli obyčejnosti. Knížka byla fakt oddychovka, na můj vkus až moc. Mám ráda jak Steelová píše, ale tohle bylo hrozně jednoduché a dalo se přesně očekávat jak vše dopadne. Nebylo to špatné, to určitě ne, jen prostě mě to ničím neuchvátilo.

Nejšťastnější dívka na světě Nejšťastnější dívka na světě Jessica Knoll

Za mě hrozně zajímavá kniha. Zpočátku jsem myslela, že ji ani nedočtu, bylo to hrozně utáhlé a zdlouhavé, navíc mě bavila číst jen část, kdy se hlavní hrdinka vracela do období puberty. Pak ale knížka dostala neskutečný spád a najednou jsem se nemohla odtrhnout. Zvláštně to na mě všechno zapůsobilo.

Vytržení Vytržení Liz Jensen

Neskutečně zajímavá kniha. Určitě doporučuji přečíst. Zaujala mě takovým způsobem, že ani netuším, co víc k ní říct. Doporučuji přečíst.

Diagnóza F50 Diagnóza F50 Gabina Weissová

Knihu bych hodnotila jako průměrnou. Samozřejmě mluvím z pohledu té, která si nikdy poruchou příjmu potravy neprošla, ale příběhů na toto téma jsem už pár přečetla a zaujaly mě více než zrovna tento. Nedočetla jsem ani do konce, jelikož ten je podle mě už dost směřovaný na holky, které v tomto problému lítají. Oceňuji, že se autorka svěřila se svým životním bolem, který určitě pomohl několika nemocným dívkám a ženám. Za mě 3 hvězdy.

Spi sladce Spi sladce Rachel Abbott

Kniha, která se naprosto bez problémů četla, nemůžu vytknout ani příběhy ze stranu policistů, které mě většinou v detektivkách nebo thrillerech dost nudí. Napnutá jsem byla hlavně na začátku, od poloviny knihy bylo jasné, kdo je pachatelem, což mě na knize trošku zklamalo. Ale i tak skvělé čtení.

22.07.2021 4 z 5

Teď už tě vidím Teď už tě vidím Nicole C. Kear

Krásná kniha. Líbilo se mi, jak je formulovaná humorně, člověk z toho alespoň neměl tak krušné myšlenky. I tak ale velmi smutný příběh, který chytil za srdce. Doporučuji, je velmi čtivá.

22.07.2021 4 z 5

Osvoboď nás od zlého Osvoboď nás od zlého Kjetil Try

Průměrná detektivka. Trošku rychlý závěr na to, jak byla celou dobu kniha utahaná.

Modrooký chlapec Modrooký chlapec Danielle Steel

Čtivá kniha plná ošklivých životních situací, ovšem zakončena happy endem. Knihy od Steelové se mi vždy pěkně četly a tato kniha není výjimka.

21.07.2021 4 z 5

Střípek malachitu Střípek malachitu Zdeněk Hanka

Trošku jednodušší styl psaní .. chvílemi mi příběh přišel až úsměvný, ale knihu jsem i přesto dočetla. Proč ne, zajímavý námět. Další knihy od autora už mít ale nemusím.

Zabij mě znovu Zabij mě znovu Rachel Abbott

Do poloviny nuda a zbytečně zdlouhavé. Potom už to začalo mít spád a konec hodnotím velmi kladně. Souhlasím s tím, že není dobrý nápad číst před četbou recenze zde. Zbytečně Vás to namlsá :).

Byla jsem tu Byla jsem tu Gayle Forman

Přečteno za víkend, taková young adult rychlovka. Rozuzlení příběhu pěkné, trošku zvedl můj dojem z celé knihy.

07.06.2022 3 z 5

V zajetí klamu V zajetí klamu Suzy K. Quinn

(SPOILER) Tohle mě neskutečně šokovalo.. Nechci úplně spoilerovat, ale týrání dětí tímto způsobem a ještě vlastní matkou mi přijde opravdu silné kafe. Bylo mi z toho konce zle, ale musím říct, že rozuzlení mě velmi překvapilo, nečekala jsem to. Kniha se skvěle četla, takže dávám po dlouhé době plný počet hvězd.

12.01.2022 5 z 5

Dokonalá manželka Dokonalá manželka J. P. Delaney (p)

Zvláštní .. pro mě hodně sci-fi, pořád jsem se nemohla nějak smířit s tím, že příběh vypráví robot a že jsou vlastně běžnou součástí světa .. Posledních par stran jsem ani nedočetla, už jsem u toho nevydržela. Hodnotím průměrem.

27.11.2021 3 z 5

Dům, ve kterém jsme vyrůstali Dům, ve kterém jsme vyrůstali Lisa Jewell

Zvláštní kniha, která měla, dle mého, velmi ponurou atmosféru. Od poloviny jsem měla i dost velký problém knihu dočíst. Ale nakonec jsem se kousla a zvládla to. V podstatě je v knize kladen velký důraz na rodinné vztahy, psychické problémy postav.. Nemůžu říct, že by se mi to vyloženě nelíbilo, ale četla jsem už lepší knihy.

12.08.2021 3 z 5