Luccy78 Luccy78 komentáře u knih

Dobrodružství Huckleberryho Finna Dobrodružství Huckleberryho Finna Mark Twain (p)

Pěkné, dobrodružné a napínavé vyprávění Huckleberryho Finna se skrytým podtextem.. Pro ty, co mají rádi trochu toho dobrodružství, je kniha jako stvořená.

31.08.2015 5 z 5

Knihy džunglí Knihy džunglí Rudyard Kipling

Nádherná klasika plná napětí a dobrodružství, která prostě nezklame. A kresby pana Buriana ji jenom přidávají na kvalitě!

Lovci mamutů Lovci mamutů Eduard Štorch

Klasická "Štorchovka" plná dobrodružství, co nezklame a zvlášť ty, co mají tento druh literatury rádi. A to, že je kniha obohacená ještě i o výtečné kresby pana Buriana, to ji jenom přidává na hodnotě..

Indiáni z Větrova Indiáni z Větrova Markéta Zinnerová

Nádherná kniha plná naděje a optimismu, že i děti bez domova si mohou najít ve svém malém dětském světě, aspoň kousek toho štěstí.. A některým z nich se podaří najít i pravý domov plný lásky a porozumění.

Pohádky z tisíce a jedné noci Pohádky z tisíce a jedné noci František Hrubín

Sedm nejhezčích Šahrázádiných pohádek, vyprávěných básníkem Františkem Hrubínem v takové podobě, jakou mívali před staletími, se všemi vůněmi a kouzly východních zemí. Kniha je doplněna o nádherné obrázky Jiřího Trnky, které názorně ukazují, jak snad mohly tyto pohádkové kraje a postavy vypadat..

28.08.2015 5 z 5

Pečeť hříchu Pečeť hříchu Cheryl Holt

Příběh vcelku hezký, ovšem hlavní hrdina na mě trochu působil jako rušivý element.. Jeho nerozhodnost, ukvapenost a rozpolcenost mě občas hodně štvala, jakoby chvílemi nevěděl, co doopravdy chce..

28.08.2015 4 z 5

České pohádky (19 pohádek) České pohádky (19 pohádek) Karel Jaromír Erben

Nádherná kniha těch nejkrásnějších klasických pohádek od pana Erbena.. Prostě na ní nedám dopustit a jsem vážně moc ráda, že se mohu nazvat hrdým majitelem této úžasné sbírky..

28.08.2015 5 z 5

Pěchotní zbraně Pěchotní zbraně Chris Chant

Vážně precizně a kvalitně zpracovaná kniha plná barevných i černobílých fotografií a kreseb. Jasné a přehledné rozdělení, stručný popis. Přesně tak akorát. Opravdu stojí za přečtení nebo aspoň prolistování!

Encyklopedie vojenských zbraní Encyklopedie vojenských zbraní A. E. Ton Hartink

Hodně dobře zpracovaná kniha plná barevných i černobílých fotografií. Jasné a přehledné rozdělení, stručný popis. Přesně tak akorát. Opravdu stojí za přečtení nebo aspoň prolistování!

27.08.2015 5 z 5

Zbraně 20. století - 600 Nejznámějších zbraní světa Zbraně 20. století - 600 Nejznámějších zbraní světa Marshall Cavendish

Perfektně zpracovaná kniha plná barevných i černobílých fotografií a kreseb. Jasné a přehledné rozdělení, stručný popis. Přesně tak akorát. Opravdu stojí za přečtení!

Druhá světová válka v obrazech Druhá světová válka v obrazech Mathias Färber

Hodně dobře zpracovaná kniha plná dobových fotografií. Opravdu stojí minimálně za prolistování!

Rozhodující bitvy dějin Rozhodující bitvy dějin Tim Newark

Skutečně nádherně zpracovaná kniha plná barevných i černobílých kreseb a maleb, doplněné mapkami a dobovými fotografiemi. Opravdu stojí za přečtení!

27.08.2015 5 z 5

Autoatlas Evropa 1 : 750 000, Česko+Slovensko 1 : 200 000 Autoatlas Evropa 1 : 750 000, Česko+Slovensko 1 : 200 000 neznámý - neuveden

Nepostradatelný pomocník při cestování a to především pro řidiče kamionů..

27.08.2015 5 z 5

Nákladní atlas České republiky Nákladní atlas České republiky neznámý - neuveden

Nepostradatelný pomocník hlavně pro řidiče kamionů. Mapy jsou přehledné, velké, podrobné, jsou zde uvedené i výšky podjezdů a nosnosti mostů..

27.08.2015 5 z 5

Autoatlas Česká republika 1 : 100 000 Autoatlas Česká republika 1 : 100 000 neznámý - neuveden

Nepostradatelný pomocník při cestování Českou republikou..

27.08.2015 5 z 5

Autoatlas Česko a Slovensko 1 : 250 000 Autoatlas Česko a Slovensko 1 : 250 000 neznámý - neuveden

Nepostradatelný pomocník při cestování Českem a Slovenskem. Velká, přehledná a podrobná publikace..

Mapa Rakouska Mapa Rakouska neznámý - neuveden

Nepostradatelný pomocník při cestování Rakouskem..

Mapa Itálie Mapa Itálie neznámý - neuveden

Nepostradatelný pomocník při cestování Itálií..

27.08.2015 5 z 5

Česko-polský a polsko-český oboustranný slovník Česko-polský a polsko-český oboustranný slovník Kryštof Bajger

Jazykový oboustranný slovník.

27.08.2015 4 z 5

Německá gramatika stručně Německá gramatika stručně Bohumír Čmelinský

Vhodné jako doplněk klasických učebnic, jedná se o stručné shrnutí německé mluvnice.

27.08.2015 4 z 5