Luccy78 Luccy78 komentáře u knih

Barevný atlas rostlin Barevný atlas rostlin Ladislav Šomšák

Moc hezký atlas rostlin s hromadou fotografii..

Barevné ploutvičky Barevné ploutvičky Viktor Dackevič

Hezká kniha, která sice moc nepomůže v začátcích, ale určitě dokáže vzbudit lásku k rybičkám a chuť začít s jejich chovem..

Devatero pohádek Devatero pohádek Karel Čapek

Hezké a vtipné pohádky od Karla Čapka. V dětství jsem si z ní často četla.

Bubáci a hastrmani Bubáci a hastrmani Josef Lada

Moc hezká knížka pro děti, krásné povídání s ještě krásnějšími ilustracemi..

Mahulena, krásná panna Mahulena, krásná panna Jaroslav Seifert

Pěkná kniha pohádek pro malé čtenáře, milé čtení.

08.08.2015 5 z 5

Nahoru, dolů a ještě krážem Nahoru, dolů a ještě krážem Viktor Juzefovič Dragunskij

Moc hezká kniha, oblíbená hlavně mým bráškou. X-krát jsem mu jí musela číst večer před spaním a při baterce.. Vyvolává ve mě milé vzpomínky :-)

Nezvedený kozlíček Nezvedený kozlíček Alexandr Ivanovič Kuprin

Milé vyprávění pro děti o kozlíkovi a jeho příhodách, ale je zde i spousta jiných povídek, většinou v nich hlavní roli hrají zvířátka.. Pěkně čtení pro malé děti s velkými písmeny.

O statečném Cibulkovi O statečném Cibulkovi Gianni Rodari

Moc pěkná dětská knížka, ještě hezčí obrázky.. Bavilo mě Cibulkovo dobrodružství.. :-)

08.08.2015 5 z 5

O zlaté rybce a jiné slovanské pohádky O zlaté rybce a jiné slovanské pohádky Jan Červenka

Zajímavá a pěkná knížka pohádek, které spíše nejsou známé, ale o to krásnější..

Pohádky Pohádky Karel Jaromír Erben

Nádherná kniha pohádek pro děti, doplněna moc hezkými ilustracemi. Patřila k mým oblíbeným.

07.08.2015 5 z 5

Pohádky a povídky pro malé čtenáře Pohádky a povídky pro malé čtenáře Jarmila Hřebejková

Krásné, jednoduché, čtivé.. Pro malé děti jako dělané..

07.08.2015 4 z 5

Sedmikráska Sedmikráska Eduard Petiška

Moc hezké pohádky pro děti, knížka provázela mé dětství a moc ráda na ní vzpomínám..

Špalíček veršů a pohádek Špalíček veršů a pohádek František Hrubín

Nádherná kniha pohádek, která provázela mé dětství a moc ráda na ní vzpomínám.. Jednoduše, literární skvost..

Příslib deště Příslib deště Shana Abé

Nádherná kniha, já byla nadšená..

Dášeňka čili Život štěněte Dášeňka čili Život štěněte Karel Čapek

Příjemná klasika, která nezklame.. A opět se mi potvrzuje, že kniha je daleko lepší než zfilmovaná verze..

04.08.2015 4 z 5

Mikeš Mikeš Josef Lada

"Ladovský skvost".. Jinak snad ani tuhle nádhernou knížku pro děti nemůžu popsat..

O chytré kmotře lišce O chytré kmotře lišce Josef Lada

Úžasný příběh vychytralé mluvící lišky jsem prostě milovala... A když se jí podařilo ukrást pořádný kus šunky, tak jsem jí prostě vždycky fandila, nemohla jsem si pomoct.. :-)

Povídání o pejskovi a kočičce Povídání o pejskovi a kočičce Josef Čapek

Moc hezká knížka pro děti, taková čistá, nevinná.. Ostatně, jak má správná pohádková knížka být..

Něžný rytíř Něžný rytíř Linda Lael Miller

Tak tento příběh mě úplně nadchl.. A cestování v čase... Hmm... Prostě náádhera, určitě se ke knize ještě ráda vrátím..

03.08.2015 5 z 5

Uspěchané zásnuby Uspěchané zásnuby Alexandra Bassett

Moc hezká kniha, dobře se četla, nechyběla i trocha toho dobrodružství, prostě já byla spokojená..

03.08.2015 5 z 5