Lucias.08 Lucias.08 komentáře u knih

Prokletí Prokletí Chuck Palahniuk

Peklo jsem si ,,vysnila" tak, že budu mastit karty s Elvisem a Johnnym Cashem. Pokud ovšem bude peklo vypadat tak, jak popisuje Chuck, tak se asi budu koupat v Hmyzím moři. Ale rozhodně mě jinak kniha nezklamala, i když jsem čekala trochu něco jiného.

02.09.2012 4 z 5

Na cestě Na cestě Jack Kerouac

Jednoduše perfektní.

23.08.2012 5 z 5

Dolores Claiborneová Dolores Claiborneová Stephen King

Musím Kingovi zatleskat. Vžít se takhle do role ženy. Bravo.

27.09.2011 3 z 5

Pod kupolí Pod kupolí Stephen King

Jak rychle to začalo, tak rychle to skončilo. Můj první dojem po zavření této knihy.
Další dojem? Velkého Jimmyho bych nechtěla potkat.

27.09.2011 4 z 5

Nespavost Nespavost Stephen King

Musím uznat, že Nespavost mě utvrdila v tom, abych si začala kupovat do své ,,knihovny" Temnou věž.
Nespavost byl pro mě zajímavý zážitek, kdy jsem si několikrát přála, abych také viděla aury a zažila ten pocit. Zmínka o Věži a o chlapečkovi ze Řbitovu mě přesvědčila v tom, že beru knihy SK jako celek a utvořený veliký svět, který si každý čtenář vytvoří podle svého. Nejsem dost dobrá ve vyjadřování pocitů z knížky, ale Nespavost mě opravdu dost dostala, i když se mi do ní nechtělo, nedovedla jsem si představit, jakou cestou se příběh bude vyvíjet. Jen doporučují, pokud se někomu do Nespavosti nechce, překonejte to, nebudete litovat. Překvapil mě i konec, protože podle mého názoru jsou konce Kinga trochu jeho slabinou, ale takový konec jako tady, se mi velmi zamlouval. Dávám 4 hvězdičky, protože věřím, že 5ti hvězdičková knížka nebo sága mě teprve čeká. :)

27.09.2011 4 z 5