Lucias.08
![Prokletí Prokletí](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/115059/prokleti-dGS-115059.jpg?v=1550051267)
Peklo jsem si ,,vysnila" tak, že budu mastit karty s Elvisem a Johnnym Cashem. Pokud ovšem bude peklo vypadat tak, jak popisuje Chuck, tak se asi budu koupat v Hmyzím moři. Ale rozhodně mě jinak kniha nezklamala, i když jsem čekala trochu něco jiného.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Dolores Claiborneová Dolores Claiborneová](https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37496/dolores-claiborneova.jpg?v=1731406228)
Musím Kingovi zatleskat. Vžít se takhle do role ženy. Bravo.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Pod kupolí Pod kupolí](https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/50429/pod-kupoli-662f75127532b.jpg?v=1714386194)
Jak rychle to začalo, tak rychle to skončilo. Můj první dojem po zavření této knihy.
Další dojem? Velkého Jimmyho bych nechtěla potkat.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Nespavost Nespavost](https://www.databazeknih.cz/img/books/68_/68176/nespavost-unJ-68176.png?v=1636051582)
Musím uznat, že Nespavost mě utvrdila v tom, abych si začala kupovat do své ,,knihovny" Temnou věž.
Nespavost byl pro mě zajímavý zážitek, kdy jsem si několikrát přála, abych také viděla aury a zažila ten pocit. Zmínka o Věži a o chlapečkovi ze Řbitovu mě přesvědčila v tom, že beru knihy SK jako celek a utvořený veliký svět, který si každý čtenář vytvoří podle svého. Nejsem dost dobrá ve vyjadřování pocitů z knížky, ale Nespavost mě opravdu dost dostala, i když se mi do ní nechtělo, nedovedla jsem si představit, jakou cestou se příběh bude vyvíjet. Jen doporučují, pokud se někomu do Nespavosti nechce, překonejte to, nebudete litovat. Překvapil mě i konec, protože podle mého názoru jsou konce Kinga trochu jeho slabinou, ale takový konec jako tady, se mi velmi zamlouval. Dávám 4 hvězdičky, protože věřím, že 5ti hvězdičková knížka nebo sága mě teprve čeká. :)