Lucibuska komentáře u knih
Čtivá kniha, která mě velmi bavila. Rozhodne doporucuji přečíst, pokud jste milovníky takového žánru.
Hanna mi byla děsně nesympaticka. Je proste divná. Ale jinak se mi kniha líbila.
Kniha je čtivá a mě se líbila. Je to taková oddychovka od náročnější literatury, ale mě se romantická zápletka, i sex v knize líbili. Rozhodne sáhnu po dalším díle.
Druhá kniha od RT, kterou jsem četla. Její styl psaní je pro mě dost čtivý, i když by věty mohla trosku krátit. Ze začátku mě kniha bavila - a doopravdy hodně. Uprostřed jsem se šíleně nudila a už se nemohla dočkat až to doctu a mám to za sebou. (Stejně jsme to cítila i u Babovek.) Konec byl docela klišé, ale svým způsobem se k cele knize hodil. Kniha mi přišla lepší, jak Babovky, ale jen o hodně málo. Takový průměr, ale do další knihy od Třeštíkové nejspíš nepůjdu.
Siréna je pěkná, mila knizka. Má to takový odpočinkový dej a mě se to líbilo. Rozhodne to na Selekci nemá, ale mě se to i tak líbilo. Knihu jsem měla za jeden večer přečtenou.
Moje úplně první kniha od tohoto autora. Ze začátku se mi to líbilo. Pak jsem měla trosku problém, a nakonec jsem to přečetla jedním dechem. Dej, a hlavně konec se mi líbil. Ale dost váhám, jestli sáhnout znovu po jiných dílech HH. Zase až tolik mě to nenadchlo, ackoli to bylo velmi dobre.
Knihu jsem přečetla za jeden večer. Zaujala mě téměř od začátku a opravdu jsem pořad vahala kdo, proč a jak. Všechno to rozuzlovani mě bavilo. I když jsem něco takového čekala, stejně jsem byla mile překvapena koncem. A úplně poslední kapitolu jsem teda nečekala ani náhodou. Rozhodne doporucuji přečíst. Po dlouhé době povedena kniha tohoto žánru.
Takové klišé, ale celá serie mě bavila. Byl to příjemný oddech od náročnější literatury.
Kniha mě velmi bavila. Měla jsem problém s tím, ze jsem ze začátku nevěděla kdo je zloděj a kdo princ. Chápu, ze to byl autorky záměr, ale mě se to nelíbilo a tak jsem si přečetla poslední stránku, abych se v tom zorientovala a hned mě to bavilo více. Po dlouhé době kniha tohoto žánru, která doopravdy stojí za přečtení. Všechny postavy jsem si naprosto zamilovala a nemohu se dočkat dalšího dílu.
Kniha je velmi čtivá a odpočinková. Příběhy byli zajímavé a mě bavili.
Bavilo mě to, ale neuchvátilo me to tolik jako předchozí díly HP.
Celá serie Selekce je naprosto skvělá. Maxona jsem si ihned zamilovala a cely ten vytvořeny svět se mi hrozně líbí. Škoda, ze už mám vše docteno. Opravdu skvělá kniha!
Líbil se mi nápad, kniha je čtivá. Ale kniha mě bavila jen ze začátku, pak už tolik ne. Ale rozhodne stojí za přečtení.
Druhá kniha od tohoto autora. Dívka v ledu mě bavila, ale musím uznat, že ne tolik, jako Noční lov! Opravdu se mi líbilo propracovaní, i děj. Postavy jsem už znala z Dívky v ledu, což se mi moc líbilo. Kniha je čtivá a jednoduchá.
Byla to úplně první kniha tohoto žánru. Bavila mě, ale asi ne tolik, jak jsem očekávala. Byl to zajímavý příběh, ale nic originálního a bez šokujícího odhalení. Teď čtu od téhož autora Noční lov a děj se mi líbí mnohem více.
Selekce mě velmi bavila, vlastně i ta Dcera nebyla vůbec špatná. Ale tahle kniha byla slabší. Téměř žádné romantické scény, vše se dlouho táhlo a až ke konci to mělo až moc rychlý spád. Přišlo mi to až moc úspěchané. Jedna z malá knih, u kterých jsem už to chtěla mít za sebou a dočteno. Navíc mě pak ještě zklamal výběr Eadlyn. Takže moc pozitivní pocit z této knihy nemám.