lucie2952 komentáře u knih
Od knihy jsem čekala více. Děj nudný, a erotické scény nic moc, jak přes kopírák. Škoda papíru...
První polovina mě moc nebavila, chtěla jsem knihu odložit, ale nakonec jsem ráda, že jsem to neudělala. Jak se objevil Alex, tak jsem nemohla přestat číst. Za jeden večer jsem přečetla druhou polovinu knihy. Ten konec mě dostal! Myslela jsem si, že ,,někdo” Alison vážně zradil a jen jsem se šokem zírala. Ale ono to bylo jinak. Pak jsem si oddechla, že to dobře dopadne. Ale Epilog mě nechal s otevřenou pusou! Ten konec si vážně říká o pokračování. Modlím se, aby autorka napsala pokračování...
Teda skoro nikdy se mi nestane, že bych knihu odložila po dvou kapitolách, ale tohle se prostě nedalo číst. Kdyby to bylo psáno stylem, že teď jí kousl upír, teď jí přeměňují... Prostě dostat se k tomu postupně, ale tím jak to bylo psáno v minulém čase, tak mě to nebavilo číst. Mohlo to být tak dobrá kniha, kdyby nebyla tak špatně napsaná.
To se tak táhlo, že jsem to na 120 stránce (e knihy) vzdala. Nic se nedělo a styl psaní mi nesedl. K tomuhle se už nevratím. Za mne velké zklamání.
Mě tedy kniha nenadchla. Dle recenzí o popisu jsem čekala úplně něco jiného. Přišlo mi to takové nemastné, neslané... Jo, vtipný to místy bylo, ale mě to prostě nezaujalo a Bianca mi místy lezla na nervy... Za mne tedy velké zklamání
Ze začátku mne kniha hodně bavila, ale ke konci jsem už přeskakovala stránky. Kniha mne rozhodně neoslovila. Chybělo mi tam nějaké pořadné drama. Tohle je taková oddychovka. Druhý díl si možná přečtu až nebudu mít co číst.
Na straně 108 jsem to vzdala. Přišlo mi to moc přetažené za vlasy a taky mě kniha začala nudit. Pax se choval jako idiot a divila jsem se, že to Mila dokázala snést. Od knihy jsem čekala více, nakonec z toho byla přehnaná slátanina.
Od knihy jsem očekávala více. Romantika tam byla popsaná hezky, ale bohužel některé kapitoly byly hrozně nudné a konec se hrozně táhl. Nevím zda budu číst i pokračování, možná si ho přečtu až vyloženě nebudu mít co číst.
Třetí díl byl zbytečný. Bohatě by stačily dva. Předchozí dva díly mě bodně bavily, ale tohle už byla nuda. Vyloženě jsem se musela do čtení číst. Jsem ráda, že mám serii dočtenou.
Tak tohle byla jedna velká nuda. Dle popisu a komentářů jsem čekala úplně něco jiného. Napětí mizivé a romantika sem tam. Nechápu jak autorka mohla napsat úžasnou knihu Jako Led a potom tento nesmysl..
Skvělá, místy napínavá, romantická kniha. Četla se úplně sama. Hodně mě bavila. Chtěla jsem dát plný počet hvězdiček, ale jednu hvězdičku jsem musela dát dolů za konec. Co odjeli z té chaty, tak mě to vůbec nebavilo, konec byl moc zdlouhavý a já byla ráda, že jsem knihu už dočetla. Jinak se mi kniha moc líbila.
Smutná romantická kniha se šťastým koncem. Konec mi sice přišel zdlouhavý a místy jsem přeskakovala, ale i tak se mi kniha moc líbila a hezky se četla. Kdo je Trent jsem věděla už skoro od začátku, ale i tak mě kniha udržela v napětí, kdy se to hlavní hrdinka dozví. Styl psaní mi připomínal mou oblíbenou Colleen Hoover :)
Na 50 stránce jsem knihu odložila. Dějově se nic nedělo a nesedl mi styl psaní.
Oddechová totální romantika. Četlo se to úplně samo. Přečteno za dva dny a vrhám se na druhý díl.
Čas od času mám chuť si přečíst nějaký ten erotický román, ale vždy cca v půlce přestanu číst, protože je to samý sex, sex a zase sex...
Ano, i tato kniha je samý sex, ale je to tak neskutečně čtivě psáno! Nemohla jsem se od této knihy odtrhnout! Sice už jsem dopředu věděla jak to asi skončí, ale o tak jsem nemohla přestat číst. Opravdu skvěle napsáno, hlavně z pohledu Bennetta. Klaním se před autorkou a určitě si od ní přečtu další knihy.
Mě kniha nechytla. Hlavní postavy jsem si neoblíbila a celkově to bylo nudné.
Čte se to úplně samo. Hlavní postavy jsem si oblíbila hned. Autorka umí psát tak dobře, že máte chuť číst a číst. Doufám, že autorka napíše další knihy.
Přečteno jedním dechem. Miluju prostředí knihovny, takže začátek knihy pro mne byla dokonalost. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout a četla jsem skoro až do rána. Dějově to napínavé skoro nebylo, ale kniha je tak hezky napsáná, že nutí číst dál.
Myslela jsem si jak mě kniha bude bavit, protože mám ráda nadpřirozeno, ale nemohla jsem se začíst. A když si hlavní hrdinka začala povídat nesmysly s nějakým skřetem, tak jsem knihu zaklapla a už nikdy ji nehodlám otevřít.
Mne kniha moc nenadchla. Čtivě napsaná byla a děje tam bylo hodně (na to, že je to erotický román.) Ale dějově mě to moc nebavilo a místy odstavce ke konci přeskakovala. Byla jsem ráda, že už je konec. Jinak konec strašný romantický klišé- k Jakově povaze mi to moc nesedělo.