Luciee322 komentáře u knih
Krásně napsaný příběh o lásce a porozumění. Zaujalo mě jméno hlavní postavy Animant. Přečetla jsem knížku jedním dechem. Vřele doporučuji.
Knihu jsem začala číst s tím, že jí určitě nedočtu. Ale po pár stránkách mě zaujala, že jsem jí přečetla jedním dechem. Velmi zajímavý příběh, který nedá člověku ani spát. Opravdu stojí za přečtení.
Pěkně napsaná knížka, skvěle jsem se začetla a četla s jedním dechem až do konce.
Kniha mě zaujala svým příběhem. Hlavně tedy příběhem babičky, popisuje v ní životní událost, která jí změnila život. Samozřejmě jsou zde i jiné postavy,které jsou do příběhu zapleteny a příběh, který se tu prolíná stojí vážně za přečtení.
Kniha je velice hezky napsaná. Napínavý příběh od začátku až do konce.
Kniha moc hezky napsaná. Skvělá autorka, která nikdy nezklame.
Kniha mě moc nenadchla. První díl byl výborně napsaný. Ve druhém díle jsem se stále ztrácela, ať v ději nebo v postavách.
Opět nezkalama. Skvěle napsaná knížka. Doufám, že bude brzo další.
Kniha je velmi pěkně napsaná. Byla jsem z ní nadšená. Určitě stojí za přečtení.
Výborná autorka, která umí zaujmout svým dějem. Občas kniha překvapí... Bohužel u této knihy pro mě konec byl z celé knihy nejhůře zpracovaný. Kniha měla hezký děj, skvělé postavy, ale konec knihy mi přišel opravdu rychlý a nepromyšlený. Ale za přečtení rozhodně stojí.
Velmi hezky napsaný příběh. Hlavní postava se mi moc líbila. Myšlenka příběhu je velmi pěkná. Můžu jedině doporučit. ️
Víkendová romantika. Kniha krásně a jednoduše napsaná. Můžu jedině doporučit. ️
Dnes jsem dočetla knihu, trvalo mi to asi pět dní. Co o ní můžu dodat? Kniha má bezesporu vysoké hodnocení, tudíž bych čekala, že čtení bude opravdu zajímavé. Můžu říci, že kniha je napsaná opravdu pěkně. Ale přijde mi, že se čte stále v jedné rovině a ke konci upadá. Konec knihy už pro mě nebyl příliš zajímavý a čekala jsem až skončí. Uvidíme, jak na tom bude druhý díl.
Tato kniha je dle mého názoru náročná na čtení. Nejde ani o přesný překlad, jak o to se správně do příběhu začíst a pochopit příběh dle autorova vyprávění. Kniha je velmi hezky zpracována.
Od autorky jsem četla první knihu. Slyšela jsem různé recenze, tudíž jsem čekala větší zaujetí. Bohužel mě kniha docela zklamala, čekala jsem od knihy mnohem víc.
Knížka hezky napsaná. Bohužel konec se mi moc nelíbil. Zbytečně vše zamotané.