lucifuk lucifuk komentáře u knih

Čučoriedkareň Čučoriedkareň Július Satinský

Tak to sa teda veľmi čudujem, že som prvý kto komentuje túto skvelú knihu. Ja osobne ju používam ako anti-stresový obranný štít. Uvoľnená knižka plná typického humoru Julka Satinského a jeho nádherného pohľadu na život a samozrejme na čučoriedky. Odporúčam!!!!!

20.03.2013 5 z 5

Kvapka Kvapka Michael Connelly

Majster detektívok znova raz dokázal svoj talent. Nadupaná krimi s trochu zostarnutým no stále neohrozeným detektívom Boschom. Vynikajúca zápletka a prekvapivé rozuzlenie. Kniha nepustí a dá sa odložiť až po prečítaní poslednej stránky

16.03.2013 5 z 5

Nejkrásnější ženská ve městě Nejkrásnější ženská ve městě Charles Bukowski

Co povedať? Výborná kniha preplnená prasačinkami, ale aj sondou do života ľudí z nižších (dobre teda - najnižších) vrstiev spoločnosti. Len pre silné povahy. Ale aj tak vrele odporúčam.

16.03.2013 5 z 5

Nebo nie je výmysel Nebo nie je výmysel Todd Burpo

Ako starému skeptikovi a neveriacemu Tomášovi, mi táto kniha prišla veľmi neuveriteľná, zvlášť, keď sa jedná o true story. Autor príliš tlačí na kresťanskú pílu a prezentuje túto konkrétnu vieru. Na druhej strane,ale knižka nikoho neuráža a je napísaná príjemným štýlom.
budem si musieť prečítať tú bibliu, aby som presne pochopil toľkú oddanosť bohu, ktorá je v tomto diele prezentovaná.

12.03.2013 3 z 5

Príbeh vdovy Lisey Príbeh vdovy Lisey Stephen King

Asi najmenej pútavá Kingovka, akú som čítal. Dorazil som ju do konca, ale dalo mi to poriadne zabrať.

08.03.2013 2 z 5

Spasitel Spasitel Jo Nesbø

Silná detektívka s nádychom thrilleru, pri ktorej som do poslednej chvíle tŕpol napätím. Vrele odporúčam

25.02.2013 4 z 5

Zloděj času Zloděj času Terry Pratchett

Keďže pracujem v hodinárstve, táto kniha sa ma bytostne dotýka :-). Jedna z najlepších Pratchettoviek.

19.02.2013 5 z 5

Povídání o pejskovi a kočičce Povídání o pejskovi a kočičce Josef Čapek

Jedna z prvých knižiek v mojej knižnici. Oblúbená aj u mojich detí.

19.02.2013 5 z 5

Tajný denník Adriana Mola Tajný denník Adriana Mola Sue Townsend

Perfektný humorný denník mladého anglického intelektuála. Výborná sonda do pubertálnej duše. Vtipné, príjemné čítanie

19.02.2013 4 z 5

Kód 9 Kód 9 Jozef Banáš

Napínavý príbeh zo sveta špiónov, intríg a veľkých nadnárodných organizácií, ktoré klamú ľudstvo od veky vekov. Slovenská odpoveď na Anjelov a démonov. Strhujúce a pútavé čítanie, ktoré ma donútilo zamyslieť sa nad samým sebou.

19.02.2013 4 z 5

Niekto na mňa stále píska Niekto na mňa stále píska Jozef Heriban

Veľmi uvoľnená, milá knižka o chlapčenských problémoch. s dievčatami v období dospievania. Jednohubka, do čakárne u zubára.

18.02.2013 4 z 5

Kniha smrti Kniha smrti John Tigges

Klasický hororový príbeh, ktorý nesmie chýbať v žiadnej fajnšmekerskej knižnici.

18.02.2013 5 z 5

Tieň vetra Tieň vetra Carlos Ruiz Zafón

Úchvatný príbeh o láske, priateľstve a živote v ponurej povojnovej Barcelone. Návrat k nádhernému písaniu, plnému fantastických opisov tajomného mesta. Kniha ma pohltila a neprestal som čítať, kým som neotočil poslednú stranu

18.02.2013 5 z 5