lucifuk komentáře u knih
Výborný, odľahčený príbeh mladíka prežívajúceho v Bratislave. Kniha sa číta ľahko a príjemne. Jednohubka na uvolnenie.
Mňam, mňam! Opäť som si raz pochutnal na skvelej detektívke. Harry Bosh e aj napriek veku stále vo forme.
Neviem, neviem, asi to nebola najšťastnejšia voľba od tohto spisovateľa. Kniha je taká nemastná, neslaná a aj ten koniec...čo ja viem...
Ale na druhej strane som to dočítal. Takže tak
Vcelku zaujímavá detektívka, ale v porovnaní s mojim miláčikom Connellym, nemôžem udeliť viac ako tri hviezdy
Pokojná kniha, so zaujímavým námetom. Veľmi netypický Grisham, ale čítanie je o to viac pútavé.
Je pravda, že nikdykde je lepšia kniha, ale aj tento román má svoje Gaimanovské čaro, a tak nemôžem inak ako za plný počet.
Autor píše až moc kvetnato, skôr sa prikláňajúc k lyrike ako k epike a to mi trocha prekážalo. Niektoré poviedky boli skvelé a pohltili ma, iné sa naopak vliekli a ich zmysel mi vcelku unikal.
Úžasná kniha. Nakoniec ako všetky jeho diela. Chcem žiť na farme a mať za ňou rybník. Alebo niečo väčšie...
Po prvých tristo stranách som si hovoril: Nie je to zlé, ale nechápem čo na tom všetci vidia. Dokonca som sa pohrával s myšlienkou, že knihu nedočítam. Našťastie som dočítal a môžem s pokojným svedomím prehlásiť, že je to jedna z najlepších kníh, aká bola kedy napísaná.
Skvelý Phil Marlowe v asi najznámejšom príbehu. Kniha je skutočný základ, všetkých detektívok.
Mňam! Skvelý psycho thriller. Prečítané na jeden záťah. Ale mám dojem že viac ako o smrti a zabíjaní je kniha o priateľstve. A o tom King vie písať.
Nebolo to zlé! Ideálne by však bolo, keby mal román o dvesto strán menej. Mne sa najlepšie čítala prvá pasáž, ešte z nášho sveta. Druha polovica mi prišla rozťahaná a všedná.
Výborná kniha z pera slovenského autora. Príbeh vtiahne a nepustí.
Kvalitné hororové poviedky, ktoré sa dobre čítajú a poriadne z nich mrazí. Už sa teším na jeho ďalšiu knihu.
Veľmi napínavé čítanie, ktoré aj po rokoch dokáže poriadne zaujať. Jediné čo románu vytýkam je nemastný neslaný záver