Lucissia komentáře u knih
Syn dočetl, u něj spokojenost, testla jsem i já a také. Ano, pár výtek by se našlo, přesto vidím, že je kniha pro děti zábavná a zajímavá. :-)
Opravdu dobrá knížka, zajímavě zpracovaná, plná poznatků. Škoda jen poslední kapitoly, která je podle mne napsaná hodně jednostranně. Jinak dobrý nápad, pěkně se mi předčítalo. :-)
Syn dostal na Vánoce a i mamince se kniha moc líbila. :-) Trochu Mikuláše, trochu Boříka a přitom originál. Smála jsem se nahlas a top jsou kapitoly Jak jsme zkoušeli kouřit a Jak jsme drželi bobříka mlčení. No, budu muset koupit i ty ostatní díly. :-)))
Asi jediná kniha, u které jsem se nechala zlákat obálkou. Tedy, tohle jsem fakt nečekala a musím říct, že ve mně kniha zanechala spoustu dojmů. Pět hvězd za odměnu. :-)
Soubor pěti povídek z mlýnů. Jedna mě bavila méně, ale bylo celkem zajímavé, podívat se zpátky do historie. :-)
Předčítáno, ukazováno, vysvětlováno a vysvětlováno a vysvětlováno. :-) Jedna z nejlepších knih, i jako dospělá jsem se dozvěděla dost důležitého. Hodně moc nás kniha bavila, téměř vše vypravováno s citem, rozumně a krásně. Sama za sebe se moc těším na další díl. :-)
Předčítala jsem, děti by daly hvězd pět, já tři, tak čtyři je náš průměr. Mně se příběh nelíbil, ale tak nečetlo se to nejhůř. :-)
Milé čtení, i když ne úplně všechno mě bavilo. Cením si doslovu o vzniku Karlovic a těší mě, že jsem téměř nepotřebovala vysvětlivky našeho nářečí. :-)))
No nevím, jako úplně nejzábavnější pohádky to nebyly, dopředčítáno, ale už po ní nesáhnu. Ale cením ilustrace paní Zmatlíkové. :-)
Donesl Ježíšek. Dopředčítáno, ale něco málo mi ke spokojenosti chybělo. Milé, hezké, ale na pět hvězd to není. :-)
Koupeno snad ještě na základce, tehdy obrovská spokojenost. Teď oprášeno a je fakt, že na pět hvězd to není, ale i tak to je dobrá vzpomínka na oba filmy. :-)
Celkem dobrá alternativa za staré skvělé Čtyřlístky, které se dnes vyvažují zlatem. :-)
Syn dostal na pasování prvňáčků, tak jsme se v předčítání střídali. A knížka se nám moc líbila, milý příběh s hezkým koncem akorát na konec školního roku a začátek prázdnin. :-)
Dočetl syn i já, no, malinko slabší než ostatní knihy. :-)