lukas9608 komentáře u knih
Perfektnní popis zážitků z jednoho z nejtěžších trailů. Lucka je opravdu zlatá holka a machr za to, co dokázala. Její kniha se mi líbila mnohem více, než kniha Moniky popisující zvládnutí stejného trailu. Byla nejen obsáhlejší, ale obsahovala více humoru a popisu komunikace a mezilidských vztahů mezi hikery.
Důležitá kniha o tématu, který je v současném tisku téměř tabu. Mnoho zajímavých a rozhodně ne optimistických informací o negativních důsledcích neřízené migrace do Evropy.
Celkem zajímavé a pozitivní informace, že na tom svět není až tak špatně, jak si všichni myslí.
Depresivní, poučná a velice dlouhá (87 hodin ve formě audioknihy) výpověď a hrůzách režimu v SSSR. Knihu bych dal jako povinnou četbu každému obhájci komunistického či socialistické zřízení. Je neskutečné kam, do jakých absurdností a krutostí, může vláda nezvdělané lůzy zajít.
Stejně jako první díl... Neurazí ani nenadchne.
Asi nejsem cílová skupina, ale kniha mi nepřišla vůbec zajímavá a její obsah nijak užitečný.
Zajímavé budhistické myšlenky rozmělněné v ne až tak zajímavém textu o fiktivní Dalajlámově kočce.
Velmi zajímavé zážitky zpravodaje reportéra. Jakub Szántó je opravdu machr. Jediná nevýhoda této knihy je, že je příliš krátká :)
Perfektní kniha popisující novodobou historii Ruska z pohledu politiky, kde hlavní roli hraje V. Putin. Krásný náhled do ukřivděné ruské duše i duše samotného Putina a lidí z jeho okolí.
Některé uvedené fuckupy jsou vtipné, jiné smutné či depresivní nebo úplně šílené. Celkově zajímavé a oddychové.
Vzdávám to, nedočetl jsem. Knihu jsem začal číst z důvodu zájmu o moderní historii i druhou světovou válku, ale je to až moc stylově i obsahově nestravitelné...
Místy napínavý fiktivní a nepříliš realistický příběh na pozadí skutečných událostí.
Perfektně napsané, napínavé, místy až strhující a hodně syrové.
Naprosto úchvatný životopis velmi zajímavého člověka a vizionáře. Především bych chtěl vyzdvihnout formu, jakou je životopis psán. Poslouchal jsem ho ve formě audioknihy a ani minutu z celkových 26 hodin jsem se nenudil.
Babis kniha: No... nedávno jsem dočetl Kajínkovu knihu a ohodnotil ji jako totální brak. U této knihy bych zvolil hodnocení stejné. Jediný rozdíl však je, že Kájínkovi alespoň věřím, že tu knihu napsal on. Ono ne, že by některé myšlenky, které v knize zazní, byly špatné. Ale nyní, kdy je Babiš už nějakou dobu u moci se nepřekvapivě ukazuje, že to byly pouze plané utopistické řeči.
Zajímavá osobnost, avšak ne příliš kvalitní životopis.
Poslouchal jsem audioknihu. Po několika hodinách detailního popisu Leonardových obrazů a rozjímání nad tím, jaký styl tahu štětce byl použit jsem to už nedal a poslech zabalil. Ze začátku jsem obrazy alespoň googlil, abych věděl o čem je řeč, ale po určité době mě přestalo bavit i to. Čekal jsem spíše popis jeho života, či popis jeho zajímavých vynálezů, ale zdlouhavý popis malířských děl mě od knihy zcela odradil.