lulu-cieee komentáře u knih
Nečekala jsem, že bude kniha tolik čtivá a nebudu ji moct odložit. Skandál, který jsem nezaznamenala a věřím, že takových jako já bude víc, a proto jsem ráda, že se díky této knize na tuto událost nezapomene.
Je děsivé, co se může tolik let dít a jsem si jistá, že to není jediný případ, a ještě bychom byli překvapeni, kolik se toho děje kolem nás...
Snad bude pro někoho inspirací nemlčet i když je to někdy těžké promluvit.
Četla jsem knihu na doporučení, ale bohužel jsem nevěděla, že je to až čtvrtý díl série... Celkem dlouho mi trvalo se do knihy začíst kvůli několika dějovým linkám a mé neznalosti předchozího děje. Ale potom se mi už kniha četla víc než dobře a já po přečtení nevím, jestli chci číst předchozí díly nebo pokračování, abych věděla, jak to dopadne. Vypadá to na velice povedenou sérii!
Určitě jsem ovlivněna tím, že pravidelně poslouchám podcast a proto se mi oba díly velice líbí. Ale věřím, že pro někoho kdo nezná styl autorky a její kolegyně Báry, tak se mu kniha nemusí tolik líbit. V knize je hodně příběhů, které zazněli právě v podcastu a to vidím jako jedinou malou chybičku, že by kniha mohla obsahovat víc případů, které nebyli už jednou slyšeny. Doplňková část s rozhovory je perfektní, dobře položené otázky a zvolené osobnosti, kdyby jich bylo ještě víc, tak jsem nadšená ještě více :)