lusitta05 komentáře u knih
Ja nie som až tak úplne spokojná,to vykanie zo začiatku bolo otrasné. Potom už to odsýpalo, príbeh naozaj pekný a Zeb bol super.
Toto bolo super a znova som sa presvedčila, že J. Probstová skvelo píše, a prekladateľka urobila výbornú prácu. Ja som úplne spokojná.
Tak túto rozprávku som si skvele užila. Vtipné, zábavné, paráda.
No ani ja sa zatiaľ nevyjadrujem k hodnoteniu, ale pretože takéto knihy môžem, idem hneď na druhý diel.
Skoro obyčajný príbeh strhujúco napísaný. Bolo to srdcervúce, napäté a veľmi emotívne. Síce by som pár strán ubrala, lebo chvíľami to strácalo grády, ale bolo to super. A ak má byť tretí diel, rada si ho vychutnám.
No však som od toho ani viacej nečakala,je to takým primitívnym spôsobom a spracovaním príťažlivé čítanie. Vhodné na odreagovanie a že človek nad tým nemusí nejak rozmýšľať.
Môžem iba povedať, že ja som sa skvele bavila,bolo to super.
Fajn oddychovka s trochu originálnejšou zápletkou. Elliot bol arogantný sexi krásavec, ale ukázal sa ako romantik,takých ja môžem. Kathryn si nenechala skákať po hlave. Spolu boli perfektní. Super zakončenie série.
Ani mňa toto nenadchlo, nudný, krátky, nezáživný príbeh. Jediná vtipná situácia sa mi páčila, keď paintballovými puškami išli loviť slepú a hluchú srnku. Inak absolútne nereálne, preklad taký čudný, aspoň pre mňa.
Na to že to bolo dosť dlhé,tak paráda. Super romantika,hlavne skvelý preklad a celkovo štýl príbehu,presne také mám rada. Ako bonus sexi Xavier, nemám čo vytknúť.
Nebolo to zlé, ale hrozne krátke a ani trochu prekvapivé. A ten otvorený koniec,no, to trochu naserie.
Nebolo to zlé, naozaj také pomalé tempo, ale trošku tomu chýbala poriadna iskra.
Moja obľúbená autorka ma nesklamala, moje pocity boli pri čítaní ako na horskej dráhe a to bol vlastne účel. A taká láska ako medzi Jane a Jamiem je vlastne len v románoch, a preto o tom tak radi čítame. Bolo to super.
Kľudný fajn príbeh Arie a Noaha s dobrým koncom,ja som spokojná.
Akosi dlho mi trvalo, než som dočítala. Začiatok bol fajn,potom nuda,potom trochu lepšie na konci.
Taká pekná oddychovka, nič prekvapujúce. Tiež mi tam chýbala tá chémia medzi hlavnými hrdinami, hlavne Will bol strašne slabý odvar. Ale dalo sa.