m_martina m_martina komentáře u knih

Noční stín Noční stín Catherine Coulter

Děkuji mé milé kamarádce Katce, že mi tuto knihu doporučila. Dobře mě zná, proto ví, že mám romantické knihy moc ráda. A opravdu se mi kniha dobře četla, i když bych řekla, že v mladším věku by se mi líbila víc.

29.01.2022 4 z 5

Prekliaty ostrov Prekliaty ostrov Dennis Lehane

Knihu mi doporučily obě moje děti, proto jsem se rozhodla si ji přečíst. Sice to není přímo četba, kterou bych vyhledávala, ale kniha se mi líbila a ani stránky jsem nestačila obracet. A konec mě překvapil.

25.01.2022 5 z 5

Kocour Fiškus a vánoční skřítek Kocour Fiškus a vánoční skřítek Sven Nordqvist

Momentálně čteme s vnučkami knihy na navození vánoční nálady a tahle se nám opravdu moc líbila. Hlavně Fiškus se stal naším oblíbencem. A rozhodly jsme se, že si postupně přečteme také další knihy s Pettsonem a jeho kocourkem.

22.12.2021 5 z 5

Romeo, Julie a tma Romeo, Julie a tma Jan Otčenášek

Moc pěkná kniha, taky dost smutná. Doporučuji.

19.08.2021 5 z 5

Dokonalá smrt Dokonalá smrt Helen Fields

Tento díl mi přišel trochu slabší, ale v sérii budu pokračovat dál. Dávám proto jen čtyři hvězdy.

21.05.2021 4 z 5

Lassie se vrací Lassie se vrací Eric Knight

Jak jsem mohla na tuhle knihu zapomenout? Četla jsem ji už jako dítě a moc se mi líbila. Za chvíli si ji přečte i starší vnučka, už se učí číst. A myslím, že se jí bude líbit stejně jako mně.

04.02.2021 5 z 5

V tieni V tieni Dominik Dán

Dominik Dán mě zatím ještě nikdy nezklamal. Přiznávám, že jsem nekritická, ale u jeho knih dávám vždycky pět hvězd.

27.01.2021 5 z 5

Korene zla Korene zla Dominik Dán

Čtivé a dobře napsané. Jako nekritická čtenářka Dominika Dána hodnotím všechny jeho knihy bez rozdílu pěti hvězdami.

20.11.2020 5 z 5

Čtvrtá opice Čtvrtá opice Jonathan Dylan Barker

Knihu jsem četla už před časem a zapomněla jsem ji ohodnotit. Moc se mi líbila, je čtivá a strhující. Doporučuji.

17.10.2020 5 z 5

Nutné lži Nutné lži Diane Chamberlain

Autorka hezky píše a já jsem si knihu užila, i když téma není právě jednoduché.

06.10.2020 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Od spisovatelky mám přečtené všechny knihy, které byly u nás vydány. Ale tato první je definitivně nejlepší! Klidně se k ní i časem ráda vrátím.

12.05.2020 5 z 5

Archibaldovy nepřístojnosti Archibaldovy nepřístojnosti Pelham Grenville Wodehouse

Humorná kniha, kterou jsem přečetla hodně rychle. Líbila se mi moc a dobře jsem se u ní pobavila.

27.08.2022 5 z 5

Úkryt před světlem Úkryt před světlem Barbara Erskine

Kniha je bohužel zdlouhavě napsaná a místy dokonce nudná. Hon na čarodějnice je ale zajímavé téma, proto strhnu jenom jednu hvězdu.

11.07.2022 4 z 5

Lidé v pralese Lidé v pralese Albert Schweitzer

Čtivá kniha, která je dobře napsaná. Literaturu faktu moc nečtu, ale této knize nemám co vytknout.

14.06.2022 5 z 5

Codex Regius Codex Regius Arnaldur Indriðason

Hodně poklidná detektivka, ale svým způsobem zajímavá. Líbila se mi a hezky se mi četla.

07.04.2022 4 z 5

Vlk a sedm kůzlátek Vlk a sedm kůzlátek Fan Vavřincová (p)

Fan Vavřincovou mám ráda, proto jsem se rozhodla zkusit si přečíst detektivku, kterou napsala. A knížka se mi líbila, měla jsem ji přečtenou za chvíli. Doporučuji.

22.02.2022 5 z 5

Petr Pan Petr Pan James Matthew Barrie

Tato knížka není vůbec špatná. I vnučkám se docela líbila, ale samozřejmě české pohádky vedou a jsou u nás nejoblíbenější.

14.02.2022 4 z 5

Když jsme ještě věřily na mořské víly Když jsme ještě věřily na mořské víly Barbara O'Neal (p)

Kniha se mi moc líbila, byla pro moje romantické srdce jako stvořená. Dávám pět hvězd a knihu doporučuji.

27.12.2021 5 z 5

Poslední dny Pompejí Poslední dny Pompejí Edward George Bulwer Lytton

Pompeje jsem před několika lety navštívila a tato kniha se mi líbila. Jedná se sice o smyšlený příběh, ale je dobře napsaný a hezky se čte.

04.12.2021 5 z 5

Pátá oběť Pátá oběť Jonathan Dylan Barker

Ani druhý díl mne nezklamal. Kniha je čtivá a napínavá, proto hodnotím pěti hvězdami a časem si určitě přečtu i poslední část.

21.12.2020 5 z 5