m_martina komentáře u knih
Děkuji mé milé kamarádce Katce, že mi tuto knihu doporučila. Dobře mě zná, proto ví, že mám romantické knihy moc ráda. A opravdu se mi kniha dobře četla, i když bych řekla, že v mladším věku by se mi líbila víc.
Knihu mi doporučily obě moje děti, proto jsem se rozhodla si ji přečíst. Sice to není přímo četba, kterou bych vyhledávala, ale kniha se mi líbila a ani stránky jsem nestačila obracet. A konec mě překvapil.
Momentálně čteme s vnučkami knihy na navození vánoční nálady a tahle se nám opravdu moc líbila. Hlavně Fiškus se stal naším oblíbencem. A rozhodly jsme se, že si postupně přečteme také další knihy s Pettsonem a jeho kocourkem.
Tento díl mi přišel trochu slabší, ale v sérii budu pokračovat dál. Dávám proto jen čtyři hvězdy.
Jak jsem mohla na tuhle knihu zapomenout? Četla jsem ji už jako dítě a moc se mi líbila. Za chvíli si ji přečte i starší vnučka, už se učí číst. A myslím, že se jí bude líbit stejně jako mně.
Dominik Dán mě zatím ještě nikdy nezklamal. Přiznávám, že jsem nekritická, ale u jeho knih dávám vždycky pět hvězd.
Čtivé a dobře napsané. Jako nekritická čtenářka Dominika Dána hodnotím všechny jeho knihy bez rozdílu pěti hvězdami.
Knihu jsem četla už před časem a zapomněla jsem ji ohodnotit. Moc se mi líbila, je čtivá a strhující. Doporučuji.
Autorka hezky píše a já jsem si knihu užila, i když téma není právě jednoduché.
Od spisovatelky mám přečtené všechny knihy, které byly u nás vydány. Ale tato první je definitivně nejlepší! Klidně se k ní i časem ráda vrátím.
Humorná kniha, kterou jsem přečetla hodně rychle. Líbila se mi moc a dobře jsem se u ní pobavila.
Kniha je bohužel zdlouhavě napsaná a místy dokonce nudná. Hon na čarodějnice je ale zajímavé téma, proto strhnu jenom jednu hvězdu.
Čtivá kniha, která je dobře napsaná. Literaturu faktu moc nečtu, ale této knize nemám co vytknout.
Hodně poklidná detektivka, ale svým způsobem zajímavá. Líbila se mi a hezky se mi četla.
Fan Vavřincovou mám ráda, proto jsem se rozhodla zkusit si přečíst detektivku, kterou napsala. A knížka se mi líbila, měla jsem ji přečtenou za chvíli. Doporučuji.
Tato knížka není vůbec špatná. I vnučkám se docela líbila, ale samozřejmě české pohádky vedou a jsou u nás nejoblíbenější.
Kniha se mi moc líbila, byla pro moje romantické srdce jako stvořená. Dávám pět hvězd a knihu doporučuji.
Pompeje jsem před několika lety navštívila a tato kniha se mi líbila. Jedná se sice o smyšlený příběh, ale je dobře napsaný a hezky se čte.
Ani druhý díl mne nezklamal. Kniha je čtivá a napínavá, proto hodnotím pěti hvězdami a časem si určitě přečtu i poslední část.